Wke

Hur man blir en bättre offensiv basketspelare

För att basketspelare att bli framgångsrik på offensiven slutet av domstolen, måste de utveckla goda vanor. Samtidigt bör de undvika eller eliminera dåliga vanor. Så enkelt som det låter, spelarna har en tendens att ständigt upprepa sina dåliga vanor på basketplanen.

Dåliga vanor utvecklas på samma sätt goda vanor är - genom upprepning. Nyckeln då, för tränare, spelare och även föräldrar, är att öva goda vanor och eliminera dåliga vanor. Detta sker under under säsongen och out-of-säsongen rutiner och arbets-outs.

Steg

Hur man blir en bättre offensiv basketspelare. Undvika att fokusera för mycket på en-mot-en aspekt av brott, snarare än laget aspekten.
Hur man blir en bättre offensiv basketspelare. Undvika att fokusera för mycket på en-mot-en aspekt av brott, snarare än laget aspekten.
 1. 1
  Undvika att fokusera för mycket på en-mot-en aspekt av brott, snarare än laget aspekten. Spelare som är mer intresserade av sina individuella spel skadar den totala framgången för sitt lag.
 2. 2
  Vara en del av spelet, istället för att stå runt och tittar på åtgärden. Spelare bör inte vara åskådare i spelet. De måste alltid vara med och flytta, även när de inte har basket.
 3. 3
  Ser att passera innan du tittar för att skjuta. Spelare måste alltid vara medvetna om sina lagkamrater och de defensiva spelarna på planen. Om en lagkamrat är öppen och har en bättre målchans, då passet måste göras till dem.
 4. 4
  Leta efter mer än ett alternativ på varje pjäs. Detta gör försvararna "jobb mycket svårare. Spelare måste alltid leta efter olika scoring alternativ på sina uppsatta pjäser. Om det första alternativet som öppnar upp leder till en bra målchans, då passet bör göras. Annars bör spelarna leta efter andra alternativ.
 5. 5
  Gör smarta pass. Telegraferade passerar är lättare för de defensiva spelarna att läsa och eventuellt stjäla. Spelare bör använda ögon, huvud och förfalskningar bollen innan passerar basket.
 6. 6
  Håll huvudet kallt - inte begå ett billigt och dumt foul efter att ha gjort ett misstag. Alla gör misstag i basket. När det händer på offensiven slutet av domstolen, bör spelarna hustle tillbaka och spela bra, starkt försvar för att kompensera för det. De bör undvika att begå fouls ur frustration.
 7. 7
  Vet dina lagkamrater förmåga nivåer. Undvik att använda förfalskningar och rörelser som dina lagkamrater inte är redo för eller känner till. Du måste spela inom dig själv på banan. Nya rörelser och förfalskningar kan bearbetas under praktiken - inte spelet.
 8. 8
  Var medveten om hur mycket tid som är kvar på matchklockan eller shot clock. Spelare måste alltid veta hur mycket tid som är kvar på skottet klockan under varje innehav. De måste också vara medveten om hur mycket tid som återstår vid utgången av varje kvartal, halv, och spelet. Det är varje spelares ansvar, inte bara punkten vaktens och tränare.
 9. 9
  Behåll din koncentration under varje offensiv besittning. Spelare måste alltid vara fokuserad och koncentrera när man spelar basket. De borde veta vad deras ansvar är vid alla tillfällen och även följa effekten av sina lagkamrater.
 10. 10
  Inte bo på samma varvtal hela spelet, om du gör din försvarare kommer alltid att veta hur snabbt du kommer att gå.