Wke

Hur man bygger den ultimata Tippmann sniper paintball gevär

I den här artikeln beskrivs hur du hjälpa till att bygga den ultimata Tippman prickskyttegevär för användning i Paintball. Det finns mycket kontroverser i paintball världen när det kommer till krypskyttar. Många tror att det inte finns något sådant, som bollar inte flyga rakt och det är opraktiskt att beckasin. Andra tror att även om alla markörer har samma sortiment, kan kombinationen av en bra inställning och en bra skytt hit från långväga. Hursomhelst, kommer du inte att göra den militära prickskytte från 3/4 en mil bort.

Steg

Hur man bygger den ultimata Tippmann sniper paintball gevär. Köp en anständig fat - Det finns en mängd olika längder och material som drastiskt kan öka din noggrannhet.
Hur man bygger den ultimata Tippmann sniper paintball gevär. Köp en anständig fat - Det finns en mängd olika längder och material som drastiskt kan öka din noggrannhet.
 1. 1
  Köp en anständig fat - Det finns en mängd olika längder och material som drastiskt kan öka din noggrannhet. De två saker som mest inflytande din noggrannhet är paintball och fat kombination. En Flatline Barrel System från Tippmann är bevisat att öka räckvidden. Om du inte får en flatline, ett fat 14-16 inches, möjligen ett J och J keramik, en Smart Parts fat, eller en Apex fat infästning som effektivt kan öka utbudet av din markör med 100 meter. Får inte något långt bara för att upprätthålla samma fps. Barrel kit är ofta de mest mångsidiga och exakta fat tillgängliga som du kan matcha storleken på din pipa till storleken på de bollar du fotograferar. Se till att din pipa har rätt gänga. Observera att A5 tar olika gängning än 98 anpassade.
 2. 2
  Få en bra paintball match till ditt fat - Alla bollar säger att de är.68 kaliber, men alla kedjor fortfarande är inte alla exakt samma storlek. Om de bollar du skjuter inte matchar ditt fat, kommer de antingen inte skjuta rakt eller de kommer att brista i pipan. Du kan berätta om paintball matchar pipan genom att ta bort din pipa och släppa en paintball i det. Om det bara rullar ut, är paintball för liten, om det fastnar när man blåser i pipan, är det för stort. Det behöver inte falla ut men gå igenom lätt när du blåsa i pipan. Det bästa sättet att få ett bra lopp till paintball match är att få ett fat kit som innehåller olika fat bitar för att matcha olikt storlek bollar. När det gäller att köpa bollar, får du oftast vad du betalar för. Den billigare färgen, desto fler gropar och inkonsekvenser de tenderar att ha. Detta, naturligtvis, det gör ont din noggrannhet. Bollar varierar i pris från 20€ -60€ för 2000 bollar. Dyrare bollar kommer vanligtvis att vara den bästa, men inte alltid.
 3. 3
  Lär dig vikten av samstämmighet - Om din markör inte skjuta en lika stor mängd luft eller CO2 varje gång, en bra fat knappast hjälper, kommer du inte att kunna skjuta exakt. Konsekvens förbättras genom användning av en regulator. Regulatorer är antingen högt eller lågt tryck. Om du får en se till att trycket rating av regulatorn är förenligt med det tryck som behövs för att driva markören. Med de flesta woodsball markör, kommer detta att vara högt tryck. Tillsynsmyndigheterna gör vad namnet säger, de reglerar gas för att hålla gasen att komma till ventilen vid ett konstant tryck, så varje skott bör utvisa exakt samma mängd gas. I kombination med ett bra hål att måla storlek match, kan tillsynsmyndigheterna göra din markör skjuta måla mycket mer exakt.
 4. 4
  Minska friktionen inom markör-tippmanns är en av de mest populära markörer för woodsball och många människor "beckasin" med dem, men från fabriken tippmanns har färgrester i mottagaren där bultarna drag som orsakar friktion. Om du polera kontaktpunkterna mellan den främre bulten, bakre bult, och mottagarna, kan du minska drastiskt friktion i markören, gör Tippmann skjuta mycket mer konsekvent. Och konsistensen är precis lika viktigt som precision.
 5. 5
  Förstår värdet av en syn kontra en räckvidd. En syn är en bra idé att få genomgående mer exakta skott, inte en SCOPE. Scopes anses i hög grad opraktiskt i paintball eftersom bollar inte flyga rakt, tar det tid att fokusera någon i en omfattning, och omfattningar kommer inte att hjälpa dig genom att få en förstorad bild av någon, eftersom du inte kan slå dem ändå. Vid sin maximala räckvidd, bollar gå några 200ft, och målet intervallet är mer som 75-100ft. En syn kan vara en röd prick syn eller enkla sevärdheter järn. och om ditt prickskytte, kommer du troligen att sikta din pistol upp i luften högre än ditt mål, eftersom bollar faller av efter en viss sträcka.
 6. 6
  Skaffa en avlägsen kit, vilket är en linje som gör att du kan sätta din co2 tank eller lufttank på ryggen, kan du avsevärt underlätta din markör. Detta gör att du kan krypa snabbare och ta med din markör för att bära snabbare, samt göra det lättare att få igenom skogen.
 7. 7
  Förstå att kamouflage är mycket viktigt eftersom det idealiska området för en vanlig spelare är ungefär som 50-60fot, kan en prickskytt vara allt från 100 meter till ca 200 om du höjer ditt skott, och om du gör det på en 40 graders båge, du 'll få cirka 300 meter, men inga garantier.125 fot är där du är säker på att träffa dem med ett skott, så du behöver för att kunna dölja sig själv, och det betyder att din markör och du måste kamouflerad. Få en ghillie kostym om du har råd med en, om inte använder lokala vegetationen, eller grenar, buskar och kvistar, och fäst dem på dig. det mer naturligt att du tittar, desto bättre.
 8. 8
  Var noga med att ha ett lager för stabilitet. Det kan, eller kanske inte, förbättra din prestation som en prickskytt det kommer att göra din markör stabilare dock, särskilt när du står upp, och kommer att hjälpa dig när du justera din markör på ett långskott.
 9. 9
  Nästan varje paintball markör har en mycket likartad effektiv räckvidd (även 200ft är inte så långt, och du förmodligen inte kommer att drabba dem från detta intervall om du övar med lång-Balling, där du höja din paintball pistol.) Ett paintball sniper måste komma nära garanteras en ett skott dödar, och detta innebär att du är väl inom fiender intervall. Du måste vara väl dold, och du måste kunna slå vad du skjuter på. Din markör bör återspegla detta.
 10. 10
  Du kan även sänka din a5 s avtryckarmoment genom att få en stiftpenna våren och byta ut den mot en del # 2 i manualen. Om våren är två kort det kan orsaka markören att avfyra slumpmässigt. Få några fjädrar för att se vilken som fungerar bäst, men observera att detta kan vara olagligt i vissa områden, och du kan sluta skjuta fler bollar än du behöver. hålla sig till vad du har, men om du inte gillar pull, sedan gå vidare och byta ut fjädrarna, och spara fjädrarna också.
 11. 11
  Ha kul mixtrande med markören. A5: s kan lätt förvandlas till en mängd olika markörer, såsom M4, AK47: s och MP5: s, men dess mestadels kosmetiska, och kommer inte att hjälpa din faktiska spel, förutom kanske lättare belastning och stadigare skott.
 12. 12
  En GEVÄRSSTÖD hjälper också om du gillar att krypa runt på fältet, eller sätts upp i en bunker, eller vad du lyckas hitta.

Tips

 • En ännu bättre fat är BT Designs Apex. Apex kan du fält-trimma dina bilder och justera för förhållandena i området och färgen. Det kommer att ta några matcher för att få en känsla för hur pipan fungerar, men när du behärskar Apex, kan du göra fantastiska bilder att även en Flatline skulle ha problem med.
 • En hel del bra sniper redskap finns på actionvillage.com, opsgear.com, pntball.com, eller din lokala pro shop om du behöver det.
 • Längd på fat i fältförsök visar ingen effekt på noggrannheten. Endast smidig silkeslen hening, och bar matchande göra. Den hening in det viktigaste. 8-12 inches visar de bästa resultaten i medhjälp konsistens dock.
 • Undvik något glänsande.
 • Ta hand om din markör.
 • När du flyttar försöka att inte trampa på grenar och löv, kommer detta att ge bort din position. Istället försöker kliva på stenar, eftersom de inte gör något ljud när man trampar på dem.
 • Det finns ett antal stora fat tillgängliga - du kan inte gå fel med en Tippmann Flatline, men du kommer att betala ca 115€ för det, vilket är en ganska tunna, men fungerar.
 • Kamouflage din markör väl. Stick några borsten från din omgivning på medan du väntar.
 • Undvik något stort på dig eller din markör och inga 21inch fat!

Varningar

 • Gå inte spendera en förmögenhet på tillbehör som en räckvidd, 20 tums pipa, bi pod, och ghillie lock. Här grejer gör dig inte bättre på paintball. En bra paintball sniper skulle vara bra med en Talon iklädd jeans och en grön skjorta. Den paintball sniper är en strateg, som använder några bollar och tillbringar större delen av spelet gömmer och titta, och göra sitt drag vid rätt tidpunkt, med långsamt plockar killar bort, och inte avslöja din position. ta någon ut när massor av bollar flyger, kommer de vet inte var den kom ifrån, eller åtminstone du slänger dem.

Saker du behöver

 • En Tippmann 98 anpassningsbar, A5, X7 eller annan kvalitet markör
 • En kvalitet fat / Flatline pipan
 • En fjärrkontroll kit (tillval)
 • syn (tillval)
 • Decent kamouflage eller Ghillie kostym (valfritt, men rekommenderas) Multi-cam fungerar bäst.
 • Bipod (tillval)
 • pod-pack (valfritt, men rekommenderas)