Wke

Hur man bygger en åttakantig kamp bur


Mixed Martial Arts har införts för att vårt moderna samhälle för några år sedan med de tuffa början av Ultimate Fighting Championship och med den kom den åttkantiga kampen buren. Sedan dess har sporten utvecklats på ett grundligt sätt. Det har överträffat populariteten av boxning, och anses säkrare. Vissa kan utöva sporten för fitness, andra att uttömma aggression. Varje verklig kamp fan vill ha en bur i sin bakgård.

Steg

Hur man bygger en åttakantig kamp bur. Mät upp rummet du vill att din bur att bo i.
Hur man bygger en åttakantig kamp bur. Mät upp rummet du vill att din bur att bo i.
 1. 1
  Mät upp rummet du vill att din bur att bo i. En riktig hakas på en mycket stor fjäder som tar några meter höjd, men om du vill spendera en bra summa på denna typ av utrustning, bör du överväga att köpa färdiga en kamp bur.
 2. 2
  Samla dina leveranser.
 3. 3
  Bygg ramen av din bur i en åttakantig sätt med hårt trä.
   Width = Side / (sqrt (2) -1) 
  Skär sidorna slutar vid 22,5 grader.
 4. 4
  Välfästande stålstänger vertikalt vid varje korsningar av din Oktagonens sidor.
 5. 5
  Täck rambasen med däck. Däcken skall vara lika många som möjligt och gripande. Dessa kommer att absorbera energi från mäktiga slams och kastar men ändå ger ett mycket stabilt golv för att stå upp och brottas.
 6. 6
  Täck däcken med ett hårt trägolv.
 7. 7
  Sätt tatami mattväv på basen.
 8. 8
  Wrap sidorna av buren med snö fäktning. Snö staket kan hålla upp till 3200 psi tryck, vilket är mer än tillräckligt för att hålla dig upp samtidigt kringgå ett ta ner.
 9. 9
  Lägg till några tatamier pad stålstänger.

Tips

 • Bredare däck kommer att ha mer att ge till dem och kommer lättare absorberar kraft. Standard SUV däck är i allmänhet en bra start.
 • Stabilitet uppnås bäst genom att placera så många däck som är praktiskt tillsammans. Mellanrum mellan däck skapar mjuka och hårda fläckar som kan vara farliga.

Varningar

 • Utföra MMA tekniker är i sig farligt. Korrekt instruktion är absolut nödvändig. Du kan helt enkelt inte säkert och effektivt utföra MMA tekniker utan formell undervisning och utbildning. Det finns ingen väg runt detta.

Saker du behöver

 • Snow stängsel
 • Däck
 • Tatamier mats
 • Stålstänger
 • Hårt trä