Wke

Hur man gör trick med karatepinnar

Nunchucks eller nunchaku, är vapen. Det är en uppsättning av två pinnar förbundna med en lina eller kedja. Mest känd i Bruce Lee filmer, du också kan bemästra denna ovanliga färdighet som kommer att ge dig en inblick i kampsport, hålla dig relativt passform, och är garanterat att imponera på andra.

Steg

Hur man gör trick med karatepinnar. Känn dina nunchucks.
Hur man gör trick med karatepinnar. Känn dina nunchucks.
 1. 1
  Köp dina nunchucks. Gå till en kvalitet kampsport webbplats och få skum eller gummi utbildning och kära med sladd. Köp inte en uppsättning av trä, metall eller hård akryl nunchucks för första gången.
 2. 2
  Köp en bok Nunchaku,. Karate Weapons of Self Defence är ett användbart mellanliggande handledning för personer som har erfarenhet av kampsport. Men, kanske du vill investera i en bok som riktar sig till en nybörjarnivå.
 3. 3
  Gör din forskning. Titta Bruce Lees "Fist of Fury", uppmärksamma på scenen i karate dojo. Spela TV-spelet "Soul Calibur" som Maxi. Gå på YouTube och sök efter "nunchaku" och / eller "nunchuck tricks". Det är hög nivå grejer och är inte så svårt som det ser ut.
 4. 4
  Känn dina nunchucks. De ska vara mjuka, inte hårt som du kan förvänta dig
 5. 5
  Lär dig grundläggande knep. Nu har du "känslan", kan du snurra dem snabbare, gör siffran 8 s, passera dem i benen, över axeln och under armarna.
 6. 6
  Prova den komplicerade grejer. Försök att replikera några av de rörelser som du har sett på internet. Naturligtvis tar det lugnt för första gången. Arbeta dig upp på stegen, eftersom många av dessa komplexa trick är helt enkelt grundläggande tekniker som används på ett ovanligt sätt. Oftare än inte, då är alla bara grunderna utförda med lysande hastighet och oklanderlig timing. Det kan vara svårt att komma ihåg att börja långsamt, men framhärda och du kommer att lära dig snabbt.

Tips

 • När du åstadkommit i förbigående, försök att fullända en teknik som gör att du kan krypa nunchuck runt en kroppsdel ​​utan den fria handen störande. I huvudsak stoppa nunchuck svänger utom kontroll, är detta användbart för att öva med två par karatepinnar.
 • Framsteg på gummi nunchucks (Om du har ännu inte) när du känner dig redo, eftersom gummi är en tyngre material, sedan gå vidare till trä.
 • Om du vill använda ett andra par, köpa en av samma typ som den första, så de är samma vikt, längd och i balans.
 • Prova två par på en gång. Se vad du kan göra!
 • Practice! Du kommer inte få någon bättre utan att avsätta lite tid av din dag att öva tricks och manövrar.
 • Titta på verkliga kampsportare utför med och utan nunchucks, och får idén hur man använder det för en imponerande trick eller två.
 • Du kan söka efter tutorials online på http://nunchakututorials.com gratis.
 • Förbi är relativt lätt att du svingar de nunchucks så att den fria änden reser runt din kropp eller kroppsdelar, för att omfattas av den fria handen. Använd din fantasi.

Varningar

 • Var medveten om att, om de inte används på rätt sätt, kan nunchucks och allvarligt kommer att skada andra, om inte möjligen själv. Var försiktig när du visar upp dina trick.
 • Trä, akryl eller stål nunchucks kan vara olagligt i vissa stater eller länder. Kontrollera innan du köper.
 • Vara förnuftig. Försök inte att göra helt vansinniga trick du ser någon som Maxi gör på ett videospel. De är nästan omöjligt och bör inte försöka av rädsla för sprickbildning huvudet öppnas.
 • Som jag sade tidigare, karatepinnar huvudsak gamla, dödliga vapen. denna artikel inte på något sätt ger dig någon rätt att gå runt på gatorna med ett par slog upp människor! Även använda din "chuckar är kul, det är ett verktyg för de kampsporter och bör behandlas hur du skulle behandla någon annan vapen eller krigisk konst. Med avseende.

Saker du behöver

 • Skum eller nunchucks gummi.
 • Ett stort utrymme till praktik.
 • En kompis som finns i fall du knock yourself out!
 • Det sunt förnuft att inte visa upp - upprätthålla självdisciplin