Wke

Hur man kasta en knuckleball

Den knuckleball är ett av de svåraste, om inte den svåraste, platser att kasta i baseball. Knuckleballs kommer baffel hitters, eftersom de rör sig i flera riktningar när de närmar sig plattan. En bra knuckleball har mycket liten spinn och är svårt att träffa och fånga. Detta är oftast ett säkert stigning för att kasta. De flesta knuckleball kannor kan pitch längre än andra kannor, eftersom det tar mindre energi för att kasta en knuckleball. Att lära sig att börja kasta knuckleballs, läs vidare.

Steg

Hur man kasta en knuckleball. Ta bollen så att fingrarna du lägger ner är precis under "hästskon" söm på baseball.
Hur man kasta en knuckleball. Ta bollen så att fingrarna du lägger ner är precis under "hästskon" söm på baseball.

Metod ett: två knogar

 1. 1
  Ta bollen så att fingrarna du lägger ner är precis under "hästskon" söm på baseball. Varje baseball har fyra separata hästskor, så någon kommer att göra.
  • Varför grepp bollen bakom hästsko? Du försöker minska mängden spin du sätter på bollen. Ta tag i bollen med fingrarna kan orsaka bollen att rotera mer än nödvändigt. Detta är skapar mer spinn, mindre rörelse, och planen kommer att vara lättare att slå.
 2. 2
  Ta tag i bollen genom att gräva din index och naglar mitten höger bakom hästsko söm. Kontrollera båda fingrarna är nära varandra.
 3. 3
  Placera tummen ovanför sömmen på vänster sida av baseball. Detta är en stabil punkt.
 4. 4
  Placera ringfingret av till höger sömmen på baseball. Detta är också en stabil punkt. Din lillfingret bör släpande åt sidan, inte gripa någon del av bollen.
 5. 5
  Gå igenom din windup normalt tänkande "snabb boll" tills du når din utsläppspunkt. Detta är viktigt. Den knuckleball ska se ut som en snabb boll tills kannan avslöjar bollen precis innan han släpptes. Du vill inte att tipsa era platser till smeten.
  • Ändra inte din arm slits eller något annat. Detta kan minska risken din knuckleball kommer knoge. När detta händer, det kallas en "Gopher Ball," vilket inte är bra.
 6. 6
  Håll handleden upp när du släpper planen. Detta är viktigt för att få minimalt med spinn. Att kasta en snabb boll, du brukar flytta handleden nedåt när du släpper bollen, skapa stadiga spinn på bollen och får den att färdas rakt, mer eller mindre. Att kasta en knuckleball, försöker du att göra det motsatta, eftersom du inte vill snurra.
  • Utöka dina fingertoppar ut som du släpper bollen. Detta kommer att minimera spinn.
  • Försök att låta dina knogar vara den översta punkten på handen när du släpper. Med fingrarna högst upp på din hand kommer att se till att mindre spinn skapas när du släpper bollen.
 7. 7
  Låt bollen glida genom dina händer genom att släppa tummen ur greppet. Följ med och sluta som om du kastar någon annan tonhöjd.

Metod två: tre knogar

 1. 1
  Ta bollen så att fingrarna du lägger ner är precis under "hästskon" söm på baseball. Hästskon sömmen ser ut som en krökt hästsko, vilket är där den fått sitt namn.
 2. 2
  Gräv dina tre naglar i mitten av sömmarna bakom hästskon. Använd ditt index, mellersta och fingrar ring för detta.
 3. 3
  Placera tummen ovanför sömmen på vänster sida av baseball. Detta är en av dina stabilitet poäng.
 4. 4
  Placera lillfingret av till höger sida av baseball. Detta är också en stabil punkt.
 5. 5
  Gå igenom din windup, imitera naturliga rörelser din fastball leverans. En bra knuckleball levereras precis som en snabb boll, utom för utsättning. Få van att gå igenom samma begynnelsebokstav rörelserna för båda platser. På så sätt kommer en torped att inte kunna berätta om han kommer att se en snabb boll eller en knuckleball.
 6. 6
  Håll handleden upp när du släpper tummen från bollen. Låt bollen flyga genom att släppa tummen från vänster sömmen. Kom ihåg att hålla din handled upp när du släpper. Varje handleden åtgärder när låta bollen gå att få den att snurra, förstör din knuckleball.
  • Utöka dina fingertoppar ut som du släpper bollen. Detta kommer att minimera spinn.
  • Försök att låta dina knogar vara den översta punkten på handen när du släpper. Med fingrarna högst upp på din hand kommer att se till att mindre spinn skapas när du släpper bollen.
 7. 7
  Följ upp med din arm och motioner ben som du skulle någon annan tonhöjd.

Metod tre: fyra knogar

 1. 1
  Ta bollen och lokalisera hästsko av sömmen. Någon av bollens fyra hästskor kommer att göra.
 2. 2
  Ta tag i bollen genom att gräva alla 4 fingernaglar in bollen, precis bakom sömmen. Lämna dem alla nära varandra och hålla sig borta från sömmen, använd inte det som något för att gripa in.
  • Ett annat sätt att göra detta är att faktiskt använda knogarna istället för naglarna. Detta är en äldre metod för att kasta den här planen, kanske vad äldre knuckleball spelare brukade kasta mid-talet och tidigare.
   • Lägg dina första tre knogar (index, mitten och ring) inuti hästskon och din pinky knoge utanför hästskon.
 3. 3
  Håll tummen åt sidan av bollen, något under den.
 4. 4
  Kasta den här planen som du skulle någon snabb boll. De saker att komma ihåg när du kastar den här tuffa variant av knuckleball:
  • Håll handleden upp och inte svänga ner det som du släpper bollen.
  • Låt gå av planen genom att släppa tummen från bollen. Minimera friktionen med andra delar av dina händer när du släpper för att stoppa varje spin.
  • Utöka dina fingertoppar ut som du släpper bollen. Detta kommer att minimera spinn.
 5. 5
  Följ med på din rörelse med din arm och ben som du gör på andra platser.

Borrar för att förbättra din knuckleball

 1. 1
  Kasta boll med en knuckleball innan du försöker kasta ur windup. Det är svårare att kasta en knuckleball ur windup än det är när du spelar fångst. Efter uppvärmning, rada upp ca 30 meter bort från din kasta partner och praktik bemästra greppet och rörelse innan du kombinerar allt i en pitch.
 2. 2
  Ligg ner och öva kasta knuckler uppåt istället för ut. Öva att få rätt grepp och släpp. Kasta bollen vertikalt kommer att hjälpa din muskel minne kom ihåg att hålla din handled upp när du släpper.
 3. 3
  Spela het potatis med knuckleball grepp. Prova noll-rotation het potatis med några vänner eller lagkamrater. För en extra utmaning, försöka få alla involverade i spelet för att kasta knuckleballs.

Tips

 • Försök att hålla planen låg. Om kastas högt, kan det vara lätt hit för en home run.
 • Experimentera och be din catcher om feedback. Du vet att du kastar det väl när catcher har problem att fånga bollen.
 • Stoppare kanske vill använda en större mitt på grund av förflyttning av knuckleball. De bör också vara beredda att blockera platser i smutsen.
 • En knuckleball måste kastas omkring 60 mph eller det kommer inte att flytta så mycket som den borde.
 • Det kommer kurvan som en kurva boll om du knäppa din handled.
 • Objektet är för bollen att ha liten eller ingen centrifugering eller rotation. Det är interaktionen mellan luften och sömmarna baseball som får den att röra sig oregelbundet.
 • Prova och kasta det när det blåser. Det kommer kurvan eller släppa ner mer än när det är lugnt.
 • Klipp naglarna så - när de sträcker ut - slutet är platt
 • Pitch det låg och bort om du inte är säker på om din effektivitet med kunckleball. På så sätt, om bollen roterar, kan det inte svängas vid.

Varningar

 • Om axeln börjar värka du pressar bollen, inte kasta. Ice axeln omedelbart och inte sträcka ut det. Stretching ökar risken för allvarliga skador.
 • Du kan få en dålig blåsa på ringfingret om du kastar alltför många knuckleballs