Wke

Hur man lär ninja tekniker

Teknikerna av ninja undervisas i hemlighet. Närhelst ninja tänkte på nya tekniker, skulle de skriva ner det i makimono (rullar) för nästa generation ninja.

Steg

Hur man lär ninja tekniker. Stealth först, kanske du behöver några kläder som passar miljön omkring dig, om du tror att du kan göra utan.
Hur man lär ninja tekniker. Stealth först, kanske du behöver några kläder som passar miljön omkring dig, om du tror att du kan göra utan.
 1. 1
  Stealth först, kanske du behöver några kläder som passar miljön omkring dig, om du tror att du kan göra utan. Det finns många artiklar som talar om ninja kläder (Shinobi shozoku) bör vara åtsittande för att undvika att göra buller. Detta är felaktigt eftersom åtsittande kläder hindrar blodet från att cirkulera. Detta är en viktig faktor i mission misslyckande. Också, tajta kläder forma dig. Idén om kamouflage är att förvränga din form så att du inte skulle bli lätt identifieras som en människa. Dina natten kläder bör vara mörkblå och måste vara lös och bekväm. Överväga att bära en keikogi och en hakama. De nedre delarna av din hakama ska stickas in i din tabi (ninja boots) och bundna med ett snöre för varje fot.
  1. Nuki Ashi eller dra ut foten. Detta är en av de metoder för Shinobi Aruki (Ninja Stealth rörelser). Det är mycket användbart för att flytta över knarrig golvbrädor och liknande. Från och med en låg hukande ställning med armarna utsträckta för balans, satte de flesta av vikten på främre benet. Flytta tillbaka benet bakifrån och svinga den nära andra benet så det knappt vidrör vid anklarna. Förläng den rörliga benet framåt och använda den för att känna sig för eventuella creeky golvbrädorna. Sedan början från den yttre kanten av foten, lindra din vikt på det benet. Upprepa.
  2. Yoko Aruki eller sida promenad. En vandrande teknik som används för att resa längs väggar och genom trånga utrymmen, börjar yoko aruki med ens tillbaka till väggen. Flytta det bakre benet i färdriktningen. Böj knäna djupt när du gör detta. Väl i detta läge flytta det andra benet från sidan sätt det främre benet och i färdriktningen. Rörelsen ska vara smidig.
  3. Ko Ashi eller tiger fötter. En teknik för promenader genom hög borste eller vatten. Först lyfter det främre benet rakt ut borsten. Skjut foten över platsen där du tänker kliva. Peka foten rakt ner och kliva in i borsten. När foten har nått marken återgår till en normal position. Upprepa.
  4. Crouching. Kanske det bästa sättet att röra sig, hukande låter mindre av dig att ses när du flyttar.
  5. Crawling. Utmärkt för visuell hemlighållande är genomsökningen bra för passage mjuka gräset och rena ytor. Genomsökningen är inte bra för att passera något bullriga såsom hårt gräs, löv och stenig mark.
 2. 2
  Extra stealth tips när du är på väg att vända runt ett hörn, lyssna efter fotsteg eller prata runt eller bakom väggen. Om du är skicklig nog, kan du säga vilken riktning de står inför genom att lyssna på dem. Var noga med att trycka din vikt mot väggen, och huka så lite som du kan och kika runt hörnet. Ju lägre du är, desto mindre chans att de får se dig ute. När du går upp stegen, om de är knarrig, gå på sidan av dem, närmast väggen.
 3. 3
  Kastar bo-shuriken håll Bo-shruiken i handen, om på långfingret (med spetsen utåt från dig) och hålls på plats av din mitten och pekfingret. Stoppa tummen i att hålla den nedre halvan av den höll. Rikta den arm som inte håller den mot målet, och foten på sidan av att handen ska vara i fronten mot målet också, medan foten i ryggen ska vara vänd vänster / höger, bildar ett slags L med fötterna (men se till att dina fötter inte vidrör). Ha din hand som håller om bo-shuriken vara vänd horisontellt (som om du skulle träffa någon med handflatan) och precis bakom huvudet. Ta med din BS innehav handen rakt ner, accelererar när du tar ner det. Kontrollera att det är tillräckligt kraftfull för att den glider ur din hand, och sedan reser rakt fram och träffa målet, men inte för stark eller det kommer inte att ha mycket precision.
 4. 4
  Att kasta shuriken håller shuriken i handen som de gör i filmer och skräp. Räckvidd runt din kropp där du bakfickan skulle vara, och sedan dra armen runt och låt handleden snap framåt. Detta kräver övning, först, bara oroa din noggrannhet och inte makt, distans, eller flashiga svalka.
 5. 5
  Svingar ett svärd. Här kommer jag att visa er de fem grundläggande ställningar svingar ett svärd.
  1. Jodan ingen Kamae, håller svärdet över huvudet på en 450 vinkel.
  2. Seigan ingen Kamae, svärdet handtaget på höften nivå med spetsen syftar på din motståndares ögon.
  3. Chudan ingen Kamae är svärdet hålls i mitten ovanför midjehöjd med spetsen pekar på din motståndare mage.
  4. Hasso ingen Kamae, svärdet vid din sida på ett sätt som liknar en baseball bat.
  5. Gedan ingen kamae, svärd handtag i höfthöjd så spetsen strävar mot motståndarens fötter.
 6. 6
  Göra rök bomber ett sätt smälta sex delar kaliumnitrat (salpeter). Vanligtvis kan köpas på Home Depot) och fyra delar socker i en på låg värme och sedan det resultat du får kan formas till bollar och säkringar sätta in dem. Ett billigare sätt är två få en påse av något slag, stäng den övre, se till att det finns ett hål i botten av det. Sedan lägga pulver i den, som mjöl, socker, eller ens vanlig smuts.

Tips

 • För Taijutsu, det är rekommenderat att du kan ta upp Tae Kwon Do, Karate, Kung Fu, MMA, etc. Du måste anmäla dig till en Bujinkan, Genbukan eller Jinenkan dojo. Toshin-do och Koryu Bujutsu också fungera bra.

Varningar

 • De saker som visas här är endast 10% av riktiga ninjutsu. Resten är dolt.
 • Gå inte på offentliga platser bär Ninja outfit. Du kommer att klassas som en stor tönt, och du kan behöva gå till en polisstation för att förhöras.