Wke

Hur man monterar och spela en nerf strid

En bra Nerf krig är organiserad och styrd. Det finns regler och riktlinjer som måste följas. Om du vill veta hur du skapar en rolig och trevlig Nerf krig sedan läsa vidare.

Steg

Hur man monterar och spela en nerf strid. Först av allt lägga alla av de vapen som kommer att användas på en plan yta.
Hur man monterar och spela en nerf strid. Först av allt lägga alla av de vapen som kommer att användas på en plan yta.
 1. 1
  Först av allt lägga alla av de vapen som kommer att användas på en plan yta. Låt varje deltagare välja ett vapen i sin tur, om vissa människor får mer än andra som är ok.
 2. 2
  Välj lag-plockare. En team-plockare jobb är att välja de spelare som kommer att vara på det laget. Det bör finnas en för varje lag, och de bör välja i svängar. Även om någon inte är nöjd med det lagkamrater / lag som de inte kan vända sidorna.
 3. 3
  Varje / varje lag ska ha en annan sida av striden grunder. Det är bäst att spela på en plats med massor av hinder att gömma sig bakom. (Källare, leksak rum, trädgård, vardagsrum, etc.).
 4. 4
  Det bör finnas en tid ges för att bli redo. (Load vapen, upp strategier, tilldela uppgifter, etc.). När strategizing varje lag kanske vill använda en karta över slaget marken beroende på om det är inomhus eller utomhus.
 5. 5
  När striden börjar var och en bör göra vad de är bäst rustade att göra. Till exempel, om någon har en N-Strike maverick (pistol) de ska komma nära och försöka ta människor ut ur point blank rad.
 6. 6
  Det finns några olika sätt att vinna. För det första, när någon sköt de måste falla ned för en viss tid, (20 sekunder är perfekt). I denna metod var och en på ett lag måste dö inom tjugo sekunder (Obs: detta är för mer erfarna spelare). Metod två är att när någon får en skada som de är ute för resten av rundan. Den tredje och sista metoden är att endast dödlig räkna och att när en dödlig drabbas spelaren är ute för resten av matchen.
 7. 7
  När matchen är över, spela igen! se vem som vinner det mesta av fem omgångar!

Tips

 • Göra upp skyltar är roligt och även ett tyst sätt att ge order.
 • Vissa vapen är bäst används på vissa sätt. Ensamvarg kan snabbt sparken och är ett ganska långt varierade pistol tanke på dess storlek. Den Vulcan är perfekt för antingen en krypskytt eller en kulspruta, bra för stora mängder av fiender tittar dina lagkamrater back.The Longshot är en bra prickskytt, men passar lika bra till närbilder. The Recon, (min personliga favorit), är bra för närbilder, långt-intervall och smyga. Dessa är bara några exempel, kan du hitta dina egna favoriter och använda dem hur du vill.
 • Göra upp smeknamn kan vara roligt att göra, om så bara för att det är coolt.
 • Du kan använda Nerf N-Force svärd för att lägga till en rolig närstrid twist till strider.

Varningar

 • Spela inte om du inte är motståndskraftig mot marginella mängder av smärta.

Saker du behöver

 • Nerf guns
 • Vänner
 • Plats att spela in