Wke

Hur man njuta av en baseballmatch när du inte gillar baseball

Tänk på detta: Dina vänner köpte biljetter till en Mets spel för hela gruppen. Du vill inte missa en eftermiddag med killarna, men du har aldrig riktigt fick det att gå att titta på en omgång baseball, eller du faktiskt inte gillar baseball, period. Eller, kanske din pappa är en stor baseball fan och han vill ta hela familjen att se ett spel men du är inte så förtjust i tanken. Oroa dig inte, folk, situationer som dessa är ganska överleva, så du snart veta.

Steg

Hur man njuta av en baseballmatch när du inte gillar baseball. Njuta av atmosfären.
Hur man njuta av en baseballmatch när du inte gillar baseball. Njuta av atmosfären.
 1. 1
  Njut av företaget du håller. Det förutsätts att du kommer till detta spel med vänner eller familj (du förmodligen inte skulle ge dig ensam eller med främlingar på ett spel som du inte är intresserad av), så njut av tiden du spenderar med dem. Dessutom, ta dig ur ekvationen momentant och njuta av det faktum att du gör dem glada genom att gå till spelet med dem. Det är den finaste gåva du kan ge en annan person som älskar eller bryr sig om dig.
 2. 2
  Strosa runt Arena. Moderna ballparks, särskilt i de stora ligorna, har ofta gott om förströelser. Några av de saker du kan prova är:
  • Många ballparks har museer laghistoria som kan ge dig möjlighet att lära sig lite om klubbens förflutna. Detta kan visa sig vara så intressant och lärorikt att du även kan värma till spelet betydligt mer!
  • Om du kom till division med lite extra pengar på dig, utforska alternativ. Det finns säkert en del lag T-shirts, vimplar, eller spelprogram som ska fungera som en påminnelse om den erfarenhet, även om du bara köpa dem som gåvor att säga tack till dem som förde dig tillsammans. Major League klubbarna kommer att ha ett ännu större utbud av butiker att utforska, med ett brett utbud av team-märkesvaror kläder och andra prylar att köpa.
 3. 3
  Ät! Även de lägsta nivå Minor League klubbarna har koncession står, och som den nivå i fråga blir högre, mat och dryck val avviker moreso från standarden, öl, jordnötter och Cracker Jack. Numera är det inte ovanligt att en arena för att erbjuda saker allt från vin (och allt däremellan). Numera kan äta på en ungefärlig vara ganska roligt!
 4. 4
  Njuta av atmosfären. Spara för ett fåtal undantag du är ute på en trevlig dag (eller kväll). Det är ett mycket bättre alternativ än att sitta hemma i sängen, så njut av känslan av att vara bland en elektrisk publiken i en utomhusmiljö.
  • Ta chansen att prata med några baseball fans. Om du är nyfiken och har inget emot slående upp samtal med främlingar, kan man lära sig mycket genom att prata med fansen att delta i spelet. Fråga dem varför de gillar baseball, vad de tycker om sitt favoritlag, vad spelet på den här dagen betyder för dem, etc. Fråga också hur de skulle övertyga någon som inte är så förtjust i baseball för att titta på ett spel - svaren är skyldiga att vara mycket intressant!
 5. 5
  Kanalisera passionen av Hemmalagets supportrar till något slags spänning om det är möjligt. Baseball är en sport. Sportevenemang är i sig spännande: vem vinner, vem förlorar? Så även om du inte är det glada om baseboll, se konkurrenskraftiga aspekten och gå med strömmen, och försöka få intresserade av de saker som kan göra eller bryta spelet.
  • Om du inte förstår sporten, kan detta vara en vägspärr för att känna den riktiga spänningen i det. Spara dina kamrater potentialen för spel-time huvudvärk genom att få dina frågor besvarade innan den första.
  • Ta med en liten guide om baseball. Du kan kontrollera detta när saker hände och du känner dig helt förvirrad.
 6. 6
  Följ folkmassan. Om det behövs, göra vad publiken gör, så att du klarar av att göra lämpliga reaktioner på pjäser. Var inte killen eller tjejen som sitter tyst butter medan resten av publiken är eller bua. Kom i anda av saker!
  • För att undvika besvärliga situationer i spelet där du vet att publiken kan delas i sina lojaliteter (t.ex. två lag från samma stad spelar mot varandra), titta på reaktionerna från de personer i din grupp. Åtminstone visar solidaritet med de som tog dig med till spelet kommer att vara en fin gest för att de brydde sig tillräckligt för att fråga dig.
 7. 7
  Spela "fjärdedelar" spel. Ta ett par rullar av kvartalen. Fördela dem jämnt bland din grupp. Regler: Alla sätter en fjärdedel i en kopp. En person börjar spelet genom att hålla koppen. Om smeten (oavsett vilken sida) når första bas med en metod, även fielders val, träffad av en pitch, promenad, etc, blir den person som innehar cupen kvartalen. Alla sätter ett kvartal in och koppen förs till nästa person. Om smeten är "ute", sätter endast den person som innehar koppen en fjärdedel i och koppen får passera till nästa person. Detta spel kommer garanterat att hålla även den mest ointresserade fläkten inblandade samtidigt inte förringa åtnjutandet av de styvnackade.

Tips

 • De flesta professionella team kommer att sysselsätta mellan-innings underhållning för att hålla publiken i spelet. De flesta delar av detta (såsom ofta humoristiska "Kiss Cam") kan vara roligt att även en icke-fan av sporten.
 • Vet var du ska leta efter god mat. Om du ska till matchen med inbitna fans av hemmalaget, kommer de sannolikt kunna peka dig till en plats som de särskilt njuta.

Varningar

 • Var inte en våt filt. Dina vänner och familj försöker att njuta av spelet, så försök att göra det bästa av situationen.
 • Stadium livsmedel är ofta ganska dyra. Vissa svär genom tekniken att smyga mat i, men med väska sökningar krävs vid inresan till de flesta arenor, är detta inte nödvändigtvis tillrådligt.
 • Hurra mot hemmalaget kommer typiskt att vara ett dåligt val från din sida, särskilt som en oerfaren observatör av spelet.

Saker du behöver

 • Pengar
 • Baseball guide