Wke

Hur man slår en pojke i en push up tävling

Känner du att du inte är tillräckligt bra eller tillräckligt stark? Tja, kanske du vill få mer styrka i överkroppen och magmuskler för att slå din bästa vän i en push-up tävling.

Steg

Hur man slår en pojke i en push up tävling. Kör en liten bit varje dag, kommer detta att bygga upp cardio, vilket i sin tur kommer att öka din uthållighet.
Hur man slår en pojke i en push up tävling. Kör en liten bit varje dag, kommer detta att bygga upp cardio, vilket i sin tur kommer att öka din uthållighet.
 1. 1
  Kör en liten bit varje dag, kommer detta att bygga upp cardio, vilket i sin tur kommer att öka din uthållighet. och på morgonen eller på kvällen, göra några crunches eller sit-ups! Detta är användbart för abs.
 2. 2
  Arbete på dina biceps, triceps, abs och Pécs, (för dem som inte förstår prata vikt rum, armar, mage och bröst) kan du göra dig triceps och bröst med en bänkpress också en fransk curl fungerar bra, och dina biceps med hammer curls och skivstångscurl.
 3. 3
  Gå till ett gym efter skolan eller få en bar på park och hänga på den i ca 1 minut, och försök att inte falla. När du behärskar det, försöka hänga på baren och göra eller tuck ups. Snart nog kommer du att kunna göra pull ups. Detta är bra för push ups.
 4. 4
  Använd god form är en push-up lätt om du gör det helt fel. Se till att du håller ryggen rak.
 5. 5
  Så småningom kommer du att få tillräckligt med styrka och uthållighet till bästa andra människor, innebär detta inte att ske över en natt! Kom ihåg att du bara få ut av träning vad du stoppar i!
 6. 6
  Inte mer än göra det! Du kommer snart att känna bra smärta från dålig smärta om du känner för mycket press att gå ner ihåg dess inte om hur mycket du kan göra, men hur många gånger du kan göra det, dess ingen användning bänkar 200 £ en gång skjuts hela dagen bara för att imponera på dina vänner (göra det för att imponera på tjejer) när du kunde ha spenderat dagen blir starkare
 7. 7
  När du är klar tränar se till att ha någon form av protein mat / dryck med dig, som ägg, även den kvällen innan du går till sängs se till att äta så mycket protein som möjligt eftersom när du tränar du riva muskel, på natten kroppen bygger upp och vad allt protein har du den använder!
 8. 8
  Gå ut och visa upp honom!

Tips

 • Prova att ta en timme av din dag jogging, gör aerobics, eller rida din cykel.
 • Bär inte jeans - ha bekväma / sportiga kläder.
 • Ta med en flaska vatten, så att du inte blir uttorkad.
 • Gå sist i tävlingen, detta sätt vet du vad du är uppe mot, och har ett mål i sikte.
 • Anställ psykningar vid varje tillfälle (även om, inte vara alltför grov med dem, du vill ha vänner i slutet av allt detta, trots allt).
 • Gör inte över tåg den dagen se till att du har vilat väl så du kommer inte att alla trötta

Varningar

 • Om du har astma, se till att du tar med din inhalator.
 • Försök och få några vänner med dig när du tränar. Efter allt, du behöver någon att upptäcka dig när du börjar träna.

Saker du behöver

 • Tid
 • Ansträngning
 • Minimal utrustning (en bar för chin-ups, kanske plåtar för vägt chin-ups)
 • Bänkpress (tro mig det kommer att göra underverk för dig)