Wke

Hur man slåss med en pinne

Grundläggande och effektiv kämpar strategi med en pinne eller stick-liknande vapen. Kali, paraplyer, käppar, kofot.

Steg

Hur man slåss med en pinne. Hitta en praxis pinne som är bekvämt för dig att hålla.
Hur man slåss med en pinne. Hitta en praxis pinne som är bekvämt för dig att hålla.
 1. 1
  Hitta en praxis pinne som är bekvämt för dig att hålla. En nedbantad kvast handtag fungerar. Pinnen bör vara ungefär avståndet mellan armhålan och handleden.
 2. 2
  Öva att svänga pinnen i figur-åtta mönster. Eller skär ett kryss i luften flera gånger för samma effekt. Flytta från armbågen och axeln istället av handleden.
 3. 3
  Håll din vänstra handflata vänd ut från kroppen. Tänk på detta är ditt försvar, eftersom det är bättre för din mindre handen att drabbas än handen du håller pinnen i.
 4. 4
  Öva snabba slag och retractions från flera kammare positioner: över vänster axel, över höger axel, från vänster höft. Hitta de slag som du kan leverera ett kraftfullt från vart och ett av dessa startplatser.
 5. 5
  Tänk dig själv att slåss en motståndare.
 6. 6
  Stå lite sidan sätt böjda knän som om väg att kasta. Se till att alltid ha en bild av hela situationen omkring dig om du kämpar mer än en motståndare.
 7. 7
  Bra målområden för stick är: hjässan, sidorna av huvudet och halsen, nyckelben, armar, handleder, knogar, armbågar, ben höft, knän.
 8. 8
  Lär dig att leverera strejker bedrägligt. Du kan visas att leverera en forehand strejk till sitt vänstra nyckelben och verkligen svänga ner och splittras hans knäskål.
 9. 9
  Öva en enkel efterbehandling set. Det kan vara så enkelt som två figur-åttor. Öva leverera ett slag, och utför sedan avslutande set. Gör detta om och om och om igen med flera utgångspunkter slag.
 10. 10
  Practice vinkel fotarbete. Vinkla ut i 45 graders vinkel med vänster fot, leverera ett slag och gör din avslutande set. Gör det igen på höger sida. Gör samma sak kliva tillbaka i vinkel med vänster och höger fot, och på sidan med vänster och höger fot.

Tips

 • Lär dig att leverera låg-line sparkar (sparkar till de nedre extremiteterna av kroppen, upp till knät). Leverera dessa sparkar med tån, innerkanten och ytterkanten på din sko.
 • Samma principer kan alla appliceras till kniven.
 • Lär dig att bära ett sekundärt vapen som en kniv i vänster hand. Öva att göra en åtta med klubban - forehand, backhand - och sedan en framåt hugg med kniven.
 • Hit föremål såsom stolpar, träd, hängande däck. Ett inlägg i källaren med mattan lindade runt det är en stor mål. Så är en tennisboll som hänger från ett rep.

Varningar

 • Döda inte någon, minst av alla dina partners.
 • Var medveten om lagen.
 • Var noga med att inte såra någon.
 • Försök att inte göra en enda röra.

Saker du behöver

 • En pinne