Wke

Hur man spelar dricka golf

Rekommenderas för födelsedagsfirande, årliga evenemang eller gruppövningar bygga om ditt lag är särskilt på att få berusad och skriker åt varandra.

Dricka Golf tar grundtanken i golf, lägger åt sidan de fåniga byxorna, det står i regnet och risken att smittas av leptospiros och levererar en mycket roligare, även om de ofta farligare, version av spelet som vi alla vet.

Steg

Hur man spelar dricka golf. Dricka golf bör endast ställas in på en nio hålsbana, skulle 18 hål innebär att majoriteten av spelarna skulle avsluta sin kväll på sjukhus, gråter.
Hur man spelar dricka golf. Dricka golf bör endast ställas in på en nio hålsbana, skulle 18 hål innebär att majoriteten av spelarna skulle avsluta sin kväll på sjukhus, gråter.
 1. 1
  Dricka golf bör endast ställas in på en nio hålsbana, skulle 18 hål innebär att majoriteten av spelarna skulle avsluta sin kväll på sjukhus, gråter.
 2. 2
  Skapa en kurs: Välj 9 barer som finns i den allmänna närheten av varandra.
 3. 3
  Se till att småprata barerna ligger nära slutet av spelet. (Detta är att se till att du inte kommer att dra oönskad uppmärksamhet från andra mindre onykter drinkers)
 4. 4
  När kursen har valts, utarbeta en matchprotokollet som tar hänsyn till varje spelare och poängen de kommer att få i varje pub.
 5. 5
  På matchprotokollet ange vilka hål är att vara vattenhål. (Bars där du inte kan använda toaletten. Antalet vattenhål beror helt på hur grym du är.)
 6. 6
  Ställ par för varje hål. Som standard bör vara ett par tre kurs.
 7. 7
  Ge dig ut på banan med vänner i släptåg.
 8. 8
  I varje pub köpa en pint öl, ale eller stout vardera.
 9. 9
  Låt personen etta på matchprotokollet ta första utslag.
 10. 10
  Shot görs av hur många klunkar öl det tar att avsluta varje pint.
 11. 11
  Ett hål i en är när pint det downed i en.
 12. 12
  Hål i en kan också görs om du drar en kraut
 13. 13
  Fyra klunkar skulle vara en bogey, skulle fem klunkar bli en dubbel bogey, skulle två klunkar bli en birdie osv osv.
 14. 14
  Varje person kommer att ta sin första tee-skott i den ordning de finns på matchprotokollet
 15. 15
  Efter den första skottet, får varje person tar en bild (gulp) som de vill. Se till att det finns oberoende vittnen till varje skott (gulp). Mob regeln avgör om en pint är klar, så om du är osäker hålla dricka tills glaset är helt tom eller tills dina kolleger drinkers börja gratulera er). Guinness drinkers vara försiktig, så ofta du kommer att ha en betydande huvudet kvar i glaset som kan dölja de sista skrapor av svarta grejer.
 16. 16
  När alla är klara sin drink, ta del av poängen.
 17. 17
  Avsluta puben och gör din väg till nästa hål (pub / bar)
 18. 18
  På utsedda vattenhål, kan ingen använda toaletten. Om de får de straffar läggs till deras poäng på det hålet (pub / bar).
 19. 19
  Bli sjuk eller spiller något på din pint tjänar du 3 och 2 straffar resp.
 20. 20
  Upprepa varje process i samtliga nio pubar.
 21. 21
  Njut!

Tips

 • Ett. placera vatten hål i en bar där följande bar är en bra bit bort. Detta bidrar till att roa titta på folk sprint genom gatorna i jakt på toaletten i nästa bar.
 • Tre. Om nio pints låter inte som mycket för dig, vara redo att bli förvånad över hur full du kommer att känna av hål 9.
 • 2. sträva efter en poäng på ca 15, är det lättare att få hål i ena nära slutet - på grund av detta skede din hjärna inte bryr sig längre.

Varningar

 • Var försiktig, inte fortsätter att dricka om du börjar känna dig sjuk. Människor som inte dricker mycket bör nog avstå från detta spel. Bli inte så berusad att du orsakar problem. Försök och behålla kontrollen, det är tänkt att vara roligt.