Wke

Hur man spelar fantasy fotboll

Fantasy fotboll kan du simulera att vara en NFL eller college laget ägare eller chef. När du monterar ett lag, kommer du lita på vad dina spelare gör i verkliga spel varje vecka för att generera poäng. Oavsett om du är en nybörjare eller ett proffs, det skadar aldrig att borsta på Fantasy Football 101. Här är hur man spelar.

Steg

Hur man spelar fantasy fotboll. Plocka upp fria agenter.
Hur man spelar fantasy fotboll. Plocka upp fria agenter.

Behärska grunderna

 1. 1
  Hitta en liga. Fantasy fotboll, som vanlig fotboll, är starkt beroende av konkurrensen. Att spela i en liga kan du bygga relationer och kamratskap, samt ger ett extra incitament att välja dina spelare klokt. Det finns flera ligan typer:
  • Standard ligan Det finns i princip två olika typer av standard utkast ligor: head-to-head (H2H) och totala poäng. I H2H matchar ett lag mot ett annat lag varje vecka, och det lag som får flest poäng förklaras som vinnare. I en total poäng liga, lag samla poäng hela säsongen löpande. Vid slutet av den ordinarie säsongen, vann lag med bäst / förlust poster möts i slutspelet för att avgöra en eventuell champion.
  • Auktion ligor Auktion ligor kan använda antingen en H2H eller total poängsystem. Skillnaden är att ägarna får en förutbestämd summa pengar för att bjuda på spelare för att fylla sin laguppställning. Varje ägare får bjuda på någon spelare han eller hon tycker om, och enskilda spelare kan hamna på mer än ett lag. Om en ägare overspends på en spelare, kanske resten av roster lida utan tillräckligt resterande pengar för att fylla andra positioner med kvalitet spelare. Detta format kräver att du placerar dina pengar där munnen är och göra stora känner spelar, liknande till aktiemarknaden.
  • Dynasty ligor Dynasty ligor är för seriös fantasy football ägare, och kräver ett engagemang över flera säsonger. Efter det ursprungliga förslaget i en dynasti ligans första säsongen, ett förutbestämt antal spelare kvar på samma roster från en säsong till nästa såvida de handlas eller släpps. Varje år efter den första säsongen, är ett utkast innehas för NFL rookies, så fantasi ägare måste vara mer i samklang med talang i högskolan än en ägare i en standard utkast league. Dessa ligor förändras drastiskt de förslag till beslut en ägare går igenom jämfört med vanliga ligor. Ägare får även en mer realistisk upplevelse av att hantera en franchise som de måste ta hänsyn till hur varje transaktion påverkar framtiden för sin rösträtt.
  • Keeper ligor En keeper ligan är en hybrid mellan en vanlig utkast ligan och en dynasti league. Varje försäsongen, är de flesta av spelarna utarbetas, men är ägare får behålla ett förutbestämt antal spelare i sin laguppställning från året innan. De flesta ligan regler tillåter endast en handfull spelare som skall behållas av varje lag från år till år.
  • IDP ligor Denna typ av ligan använder defensiva spelare på individuell basis samt med laget defensiva enheter. Andra ligor använder helt enkelt lagets försvar. De ytterligare spelare och positioner att fylla kräva ägarna i en IDP ligan att göra mycket mer forskning för att avgöra vilka defensiva spelare till förslaget och när att utarbeta dem, och gör det svårare att avgöra vilka spelare och positioner som är viktigast. Dock kan dessa ligor vara givande att vinna.
  • Överlevande ligor Överlevande ligor kan använda vilken som helst typ av förslag, men de oftast använda en vanlig eller auktion typ. Poängsystem kan variera också, men vad som gör en överlevare liga unik är att det lag som gör minst antal poäng i en viss vecka elimineras för resten av säsongen. En fantasi ägare måste undvika att ha den lägsta poängen av alla lag i ligan på veckobasis. Som säsongen bär på och antalet lag droppe, blir det allt svårare att göra det.
 2. 2
  Delta i ett utkast. Precis som vanlig fotboll, fantasi fotbollsligorna hålla utkasten, varje säsong. Spelare kan "tappas" för att bli fria agenter, och handel är möjlig. Det finns två grundläggande typer av drag:
  • I en serpentin utkast, ägare turas redaktionella spelare i intresset av rättvisa. Exempelvis plockar ägaren som plockar först i udda rundor sist i jämna rundor, och så vidare.
  • I en auktion utkast, har varje ägare en förutbestämd, imaginär budget att spendera på spelare. Spelarna listas auktion-stil, går till det team av ägaren som bjuder högst.
 3. 3
  Plocka upp fria agenter. I en fantasi fotbollsligan, är en fri agent någon spelare som inte är närvarande på en liga lag (dvs. inte får plockas i utkastet eller tappades av en grupp någon gång under hela säsongen). När säsongen går på, kanske en spelares verkliga livet prestanda inspirera dig att plocka upp honom som en fri agent för din fantasi ligan. Generellt är free agent plockar fram efter vecka måndag kväll fotbollsmatch och bearbetas senare i veckan.
  • Om mer än ett lag vill plocka upp en fri agent, går spelaren till laget med den högsta avstående tråd rankning. Waver tråd rangordning bestäms av en rad faktorer, bland annat win-förlust rekord och antalet fria agenter att laget redan har lagt. Efter att ha lagt en spelare till ditt lag från fri byrå du går tillbaka till botten av avstående tråd listan. Olika ligor kan ha olika metoder för att beräkna dessa rankningar.
 4. 4
  Handel spelare. Precis som i vanlig fotboll, kan fantasy ägare handla spelare. Vissa ligor har särskilda handelsavtal tidsfrister fastställts, de kan också ha alla ägare i ligan rösta om huruvida en handel kan fortsätta.
  • Avslut inom fantasy ligor kan vara kontroversiellt, och kan kräva ett ingripande av en fantasi handel domare. Det finns flera handeln domaren webbplatser där en objektiv tredje part kommer att avgöra giltigheten och rättvisa i en viss handel.
 5. 5
  Ordna din roster. De flesta ligor har ett förutbestämt antal spelare en ägare måste ha på en roster, och varje spelare tilldelas en position. Du kanske också har "förrätter", som måste användas i varje match, samt spelare som du "bänk" för specifika spel. Ägarna är skyldiga att välja sina förrätter för varje veckas spel innan en deadline.
 6. 6
  Rack upp poäng. Varje enskild ligan kommer att ha sitt eget poängsystem. Dock fortfarande en sak detsamma: de verkliga åtgärder av dina spelare på planen att veckan kommer att avgöra hur många poäng ditt lag tjänar. Se denna artikel för en bredare diskussion av poängsättningen.

Utveckla en strategi

 1. 1
  Gör din hemläxa. Innan du beger dig in i ett utkast, vet anmälningsavgiften, regler och pris utbetalning. Läs upp potentiella sliprar och försöka ha en kant på konkurrensen genom att vara bättre informerade.
 2. 2
  Rita upp en fusklapp. Din fusklapp bör lista din ideala hackor, samt back-ups och long-shots. Täck den så gott du kan under utkastet och hålla en löpande stämmer av plockar du ta och hur mycket pengar du har kvar, liksom din ideala plockar som får fångas upp av någon annan. Till exempel kan du ha några överstrykningspennor till hands för att markera vem som får vad.
 3. 3
  Titta på bye veckor. Utkast till en lag som inte kommer att decimeras på en dålig bye vecka. Kontrollera att du har tillräckligt med back-ups utan överlappning avsked.
 4. 4
  Tänk trades. Eftersom förslaget går vidare, har en löpande lista över spelare som du skulle överväga handel eller för vilka du vill handla. För en spelare som du verkligen vill ha på din roster, utveckla en strategi killer handel förväg ifall han går till någon annan.
 5. 5
  Plocka några lång-shots. Skaka upp din roster genom att utarbeta några rookies som kunde gå stort. En del av det roliga med fantasy fotboll är att se en sovhytt spelare plötsligt gör enorma poäng av ingenstans.

Tips

 • Att ha och agerar på exklusiva, aktuell information är den enskilt viktigaste skillnaden mellan att vinna och förlora i fantasy fotboll.
 • I förslaget, bör du ha en statistik ark notering, en kopia av reglerna, papper och en penna.
 • Se till att du vet tidsfristen för lineup ändras varje vecka.
 • Känn din liga regler avstående tråd. Är de listor låsta under helgen? Är mickar och droppar vid någon tidpunkt? etc...

Varningar

 • Precis som med aktiemarknaden, att förlita sig på tidningar, kommer hörsägen och sk experter får säkert du i trubbel. Den enda användningen för tidningarna är att ha en verklig, fysisk referens - eller för att jämna ut en vinglig stol.
 • Känn din ligans scoring regler innan du väljer vissa spelare.
 • Låt inte favorisering spela en roll i din spelares val.
 • Var inte en smitare. Om du upptäcker att du är ute ur playoff påstående, spela rollen av spoiler - det är nästan lika roligt som att vara mästare.
 • Alla informationskällor är inte skapade lika. Använd en fri man som ger dig all den information du behöver i tid.