Wke

Hur man utför en muay thai knä strejk

Muay Thai är en urgammal kampsport från Thailand. Det är en slående konst som har funnits i hundratals år. En av de mest skadliga Muay Thai drag är det Muay Thai knä strejk. Denna artikel kommer att ge instruktioner för att utföra denna åtgärd.

Steg

Hur man utför en muay thai knä strejk. Face din motståndare och böj knäna lätt, placera din vänstra fot framåt om du är högerhänt, eller din högra fot framåt om du är vänsterhänt.
Hur man utför en muay thai knä strejk. Face din motståndare och böj knäna lätt, placera din vänstra fot framåt om du är högerhänt, eller din högra fot framåt om du är vänsterhänt.
 1. 1
  Face din motståndare och böj knäna lätt, placera din vänstra fot framåt om du är högerhänt, eller din högra fot framåt om du är vänsterhänt.
 2. 2
  Lyft båda händerna på sidorna av ditt tempel, handflatorna öppna mot din motståndare, redo att blockera dina motståndare strejker genom att träffa hans händer och ben med handflatorna.
 3. 3
  För att undvika att bli knockad av din motståndare innan du kan utföra strejken, bör du hålla hakan ner mot bröstet och rulla dina axlar en aning framåt.
 4. 4
  Med benen lätt böjda, explodera kroppen framåt från den bakre foten, mot din motståndare huvudet och lägger händerna runt baksidan av din motståndares nacke, och inte låsa ihop fingrarna utan snarare Cup krona av hans / hennes huvud och kör armbågar i kragen ben av din motståndare för hävstångseffekt som du drar ner huvudet. Detta bör göras allt i en flytande rörelse.
 5. 5
  Hålla händerna låsta tillsammans på kronan av motståndarna huvudet hela tiden, dra ner på huvudet och nacken av din motståndare, dra den mot din dominanta knä, samtidigt exploderande din dominanta knät framåt när du stack höfterna inåt för att slå ansiktet eller kroppen av din motståndare med knäet.

Tips

 • Även om du är slående med knäet och dra dina motståndare inåt, är det viktigt att inse att kraften i ditt knä inte kommer från benet men från drivande rörelse framåt av höfterna. Ett knä med bara ben blir svag, men ett knä i kombination med en främre hip dragkraft blir förödande.
 • Hitta en Muay Thai tränare nära dig och få närmare instruktioner om detta ämne.
 • Andas djupt när du utför detta steg, andas djupt när du slår.
 • Öva detta drag på artificiella dummies eller professionella partners utbildning, utan att ta kontakt med ditt knä.
 • När kneeing det inte är ditt mål att slå din motståndare mage, ben eller huvud, är det ditt mål att flytta ditt knä genom din motståndare mage, knä eller huvud.
 • Måste vara i bra fysisk form för att försöka utföra detta drag.

Varningar

 • Detta är en extremt farlig rörelse och orsaka allvarliga skador och eventuellt dödsfall och bör endast användas i självförsvar.