Wke

Hur sällan blir sjuka

Trött på att hoppa dagarna i skolan eller jobbet för att du har en vanlig förkylning eller feber? Dessa tips kommer att hjälpa dig med visst motstånd för att göra sjukdom en sällsynt händelse.

Steg

Hur sällan blir sjuka. Få en anständig mängd sömn.
Hur sällan blir sjuka. Få en anständig mängd sömn.
 1. 1
  Motion. Gör cardio träning. Dessa kommer att stärka ditt immunförsvar. Eller göra någon annan form av motion som stärker och formar din kropp som också kommer att öka styrkan i ditt immunsystem.
 2. 2
  Få en anständig mängd sömn. Detta innebär att varje kväll. Tillräcklig sömn lindrar stress och gör att din kropp att återhämta sig från daglig verksamhet.
 3. 3
  Ät hälsosamt. Ät mindre bearbetade livsmedel. Rätt kost gör kroppen starkare och hjälper till att hålla ditt immunförsvar i god form. Drick tillräckligt med vatten, och försök att äta ekologiska livsmedel.
 4. 4
  Öva god hygien. varje dag och bär en Hand Sanitizer med dig att använda så mycket som du vill.
 5. 5
  Undvik tobak, alkohol, och. Sådana ämnen kan försvaga ditt immunsystem.
 6. 6
  Ta duschar regelbundet för att hålla från att ha alltför många bakterier på händerna eller någon annanstans på kroppen.
 7. 7
  Ta immun - vitaminer System förstärkning.

Tips

 • Oroa dig inte för mycket, om du tror att du kommer att bli sjuk, kan det faktiskt hända! Att vara frisk på insidan är en förutsättning för att vara fysiskt friska.
 • Andas in genom näsan. Slemhinnor innehåller vita blodkroppar som innesluter och dödar bakterier associerade till vanlig förkylning.
 • Du kan fånga förkylningar från inhalera någon annans nysa. Men du är mer benägna att plocka upp bakterier genom dina händer. Håll dem tvättade innan du lägger dem någonstans i närheten av ditt ansikte. Förkylningar oftast överförs från händerna genom dina ögon eller näsa.
 • Minns alla dörrhandtag har bakterier såvida du torka av dem med något som alkohol, eller till och med blekmedel.
 • Hand sanitizers är inte åberopas enbart. De kan orsaka resistens byggs upp för vissa former av bakterier, och de är farliga för vattenmiljön, så gör inte överanvända dem. Bra, täta skurar på minst 20 sekunder med med vanlig tvål i varmt vatten rekommenderas.
 • Om du är på en restaurang, torka av bordet bort eller lägga en pappershandduk ned innan sitta ned. Bara för att de torkar smulor off betyder inte bordet är bakteriefri.
 • Förbered och förvara maten ordentligt. Fullt laga kött.
 • Detta borde vara en självklarhet, men för vissa av er är det inte: Dela inte drycker eller mat med någon annan, inklusive din mor.
 • Rengör regelbundet dina verktyg såsom: toalett, bad / dusch facket, handfat osv.
 • Tvätta dina händer en hel del!

Varningar

 • Även människor som är ytterst försiktig med att tvätta händerna och att vara borta från sjuka människor blir sjuka. Mening, är det inte alltid möjligt att undvika att bli sjuk. Dock använder.
 • Komma utsatta för sjukdomar gör ditt immunförsvar starkare i längden. Vi rekommenderar att du bara följa denna när det är verkligen viktigt att inte ha en, eller om du är över 15.