Wke

Hur man gör folk tror att du är säker

Den mest attraktiva attribut i en människa är förtroende. Även om du inte är i dig själv du kan lura folk att tro att du är.

Steg

Hur man gör folk tror att du är säker. Håll ditt huvud högt.
Hur man gör folk tror att du är säker. Håll ditt huvud högt.
 1. 1
  Håll ditt huvud högt. Har lång, rak hållning och gå som du äger världen, även om du inte känner som du gör.
 2. 2
  Gör ögonkontakt. Titta inte ner eller från sida till sida.
 3. 3
  När skakar hand, har ett fast grepp, men inte alltför fast!
 4. 4
  Tala högt och tydligt. Tänk innan du talar så att du har en klar uppfattning om vad man ska säga. Om du brukar virrvarr ord i ett försök att driva igenom vad du säger, sakta ner.
 5. 5
  Smile. Alltid visa dina pärlvita tänder.
 6. 6
  Skratta. Få det att se ut som du alltid har roligt. Skratta åt dina misstag, du verkar mer nöjda.
 7. 7
  Håll upptagen. Inte bara stå runt. Träffa nya människor. Dela ett roligt skämt, gå med i klubbar, göra sociala saker.
 8. 8
  Ta komplimanger graciöst genom att alltid leende och säga ett enkelt "tack." Om någon betalar dig en komplimang, inte svarar genom att sätta dig ner. Om möjligt, berömma andra personen i ditt svar (till exempel genom att säga något i stil med "Åh, vad gulligt av dig att märka" eller "Åh, det är snällt av dig att säga det.")
 9. 9
  Ställ frågor av något slag. Ibland frågar dumma frågor är det bästa sättet att öka förtroendet, och folk beundrar de som visar ingen rädsla för att bli dömd. Du har inget att bevisa för någon, vara dum, vara spontan, ha roligt samtal. Dessa är riktigt bra sätt att bevisa för andra att du är säker.
 10. 10
  Var ärlig. Folk gillar dig mer om de känner att de har möjlighet att lita på dig och du kan lita på dig själv. Om du gör ett misstag, gör en fullständig ursäkt, utan ursäkter.
 11. 11
  Uppskatta dig själv för vem du är. Agera på ett säker sätt kommer att göra att du verkar vara mer säker, men det är också viktigt att hitta värdet på dig själv som individ. Detta kommer att ge dig verkligt förtroende. Du är någon speciell, du har ett vackert leende, och du är bra på massor av saker! Gör en lista på dessa saker för dig själv, och påminn dig själv ofta om dina stora kvaliteter.
 12. 12
  Se till att du inte är nervös när man gör något om det kommer att sjunga, dansa eller ta förarprovet, kan nervositet förstöra allt för dig. Om du sjunger, kommer du låter hemskt, samma sak med dans och kör.

Tips

 • Agera som om du struntar i vad andra tycker, även om du gör. Agerar som själv kommer att leda till fullt förtroende.
 • Försök inte att imponera på folk. Det bästa råd någon någonsin kan ge dig är att leva ditt eget liv. Ju hårdare du försöker att imponera på folk, desto mer ointresserad de ska bli. Ingen beundrar kyss-up. Bara gå om ditt företag och ditt sociala liv kommer att falla på plats.
  • Kom ihåg, även om du inte känner dig säker, vet ingen annan det. Fejka det tills du gör det. Låtsas vara självsäker och så småningom kommer du att bli övertygad.
 • Kom ihåg att alltid se din bästa och må bra. Ta väl hand om dig själv är viktigt för ditt välbefinnande. Din hygien, klädsel och attityd är mycket viktiga delar av vem du är, och du bör hålla dessa saker frisk. Genom att ta hand om dig själv, kommer dessa åtgärder att berätta din hjärna att du är speciell och värdefull, och detta, i sin tur, kommer verkligen göra dig säker i dig själv.
 • Ibland när du agerar säker, människor blir svartsjuk och försöker göra vad du gör. Ta detta som ett tips om att det du gör fungerar.
 • Du har redan ett dyrbart liv att leva - leva det till fullo. Du vill inte ha beklagar senare i livet eftersom andras åsikter du avbröt din lycka. Fråga dig själv, "Kommer denna fråga 1 år från nu?"
 • Sätt dig själv där ute. Gå med så många aktiviteter efter skolan, inklusive sporter som är på ditt intresse. Detta kan visa att du inte är en ensamvarg, och att du är säker nog för att arbeta med andra människor.
 • Kom ihåg att din ärliga oro, din inneboende övertygelse och fontän av vitalitet inom dig alltid nå och ange människors hjärtan. Det är på grund av din egen anknytning till småaktighet och ytliga glamour och glitter som du underskattar dig själv. Så se till att om du gör självrannsakan och handla därefter, kommer folk säkert tro att du är säker. [Jfr: Smiling Sun: Dr Shriniwas Kashalikar]
 • Det finns många artiklar om att öka förtroendet, och efter stycken av var och en kommer att leda till förvirring och besvikelse. Sätt upp mål. Slå upp "de märkligaste Secret" på Youtube och sätta upp mål du tror i. Det kommer att ge dig mer förtroende än du kan hitta genom att följa en artikel. Du vet att du är unik eftersom du arbetar mot ett mål som du önskar, och du kommer att finna att andra människors åsikter inte spelar någon roll. Dessutom kommer du att ha en bättre vägledning för att göra varje dag beslut, vilket innebär mer säkerhet.:)
 • Låt aldrig din vakt, detta visar folk att du är faktiskt inte helt säker eftersom det ser ut som du gjorde något du inte var så bekväm med.
 • Säg hej till någon och vara vänlig. Även om de är elaka eller blyg, kommer de gillar dig eftersom du är snäll.

Varningar

 • Låt aldrig någon säga till dig att du inte är tillräckligt bra, eftersom de är inte bättre.
 • Inte klamra inte människor och få dem att göra allt benet arbete i en konversation. Detta kommer att få dem att känna som om du är umbärliga.
 • Bli inte avskräckt om du inte kan följa vissa steg som steg # 2 till exempel. Du behöver inte ha perfekt hållning måste respekteras.
 • Var inte alltför högt, motbjudande eller krävande. Det är en turn-off för många människor.
 • Försök att inte godtyckligt "få andra att tro" att du är "säker". Det kommer att få folk att tänka, känna och bekräfta att du är löjlig snarare än säker.
 • Överdriv inte ler. Vissa människor säger att du måste le hela tiden, men det kan komma ut som typ av obehagligt. Precis vad kommer naturligt och leende vid lämpliga tidpunkter.