Wke

Hur att acceptera dig själv, ditt liv och din verklighet

Vad gör du när du känner för att världen har fallit? Vad gör du när du känner för allt du någonsin arbetat för, som syftar till, tänkte, spelar egentligen ingen roll? När du känner att det finns ingen verklig anledning att vakna upp för att se imorgon? Tänk om den här artikeln sagt att du kan förlora din självtvivel? Att du kunde äntligen sluta ifrågasätta ditt liv? Läs på och följa de steg som kan få dig att se hur vackert livet är.

Steg

Hur att acceptera dig själv, ditt liv och din verklighet. Lär dig att acceptera vem du är.
Hur att acceptera dig själv, ditt liv och din verklighet. Lär dig att acceptera vem du är.
 1. 1
  Lär dig att acceptera vem du är. Det är en av de svåraste sakerna att fullfölja, men det är definitivt mest givande. Det är så lätt att titta i spegeln och peka ut det mesta av din osäkerhet. Men, i stället för att räkna alla de saker du önskar att du kunde vara, försöka räkna alla de saker som du är tacksam för att ta fram din naturliga skönhet. Förstå alla har skönhet, oavsett om det är deras ögon, deras plumped läppar, eller deras rosiga kinder. Gör en lista över alla dessa saker, och hänga upp någonstans med en spegel, och innan du lämnar, tittar i spegeln och intala dig att du ser bra ut. Kom ihåg att det är din egen åsikt som verkligen räknas.
 2. 2
  Förverkliga dina brister och sedan släppa taget. Är du alltför diktatorisk? Är du alltför kritisk mot dig själv? Du är lat, eller hur? Du behöver inte en massa vänner eftersom du är blyg? Detta skulle kunna fortsätta och fortsätta, men poängen är att du måste ta reda på vad du inte är så bra på, kanske vad du inte har, och sedan släppa det. Detta är en av de mest viktigaste stegen för att acceptera vem du är.
 3. 3
  Var ärlig mot dig själv. Detta är en av de svåraste sakerna för många av oss att göra. I många av dagens samhällen som fokuserar på individen, uppmuntras vi att sträva efter framgång, och ofta ser vi för beröm som ett erkännande av den framgången. Vi tar all kritik som en negativ sak, så vi drar sig från att se något om oss själva som framkallar denna reaktion.
 4. 4
  Kom ihåg att du inte kan fixa det tills du kan erkänna att det är ett problem och tro är lösningen. Ha tro på dig själv, inser bara du kan ändra dig, bara du kan styra ditt öde. Bestäm vad som är viktigt för dig och ställa dig till det. Ta självtvivel och tro att du kan bli vad du föreställa.
 5. 5
  Inse ineffektiva coping mekanismer. Om du upplever någon av de känslor som beskrivs i inledningen, oddsen är att vad du gör för att hantera problemen i livet inte fungerar. Dessa saker kan ha fungerat i det förflutna, och är så inrotad att du inte ens inser att du gör dem.
 6. 6
  Byt ut de gamla metoder som du använde för att hantera situationer och problem med de som kommer att leverera eller framkalla positiva svar och lösningar. Förändra gamla beteenden kan vara lika svårt som att känna igen dem, eftersom det tar tid och beslutsamhet att ersätta gamla vanor och beteenden, men utbetalningen är värt det.
 7. 7
  Gör en kort lista. När du har accepterat dig, med alla dina brister, kan du ändra vissa saker om dig själv. Skriv ut en lista över vad du vill uppnå, vad du kan uppnå, och hur du ska uppnå det. Även om, förstå att ingen är perfekt, och ibland kan du bara inte kan ändra vem du är.
 8. 8
  Försök inte att ändra flera saker på en gång, är detta ett recept för misslyckande. När du har din lista, prioritera det. Bestäm vad du behöver för att arbeta på i prioritetsordning. Ofta förändras en sak kommer att orsaka andra saker att falla i linje, som välter dominobrickor.
 9. 9
  Undvik de vanligaste "gör-overs" det är ditt liv och din verklighet. Vad hände i det förflutna, som hände i det förflutna. Du kan bara inte ändra historien. Så undvika att göra det igen eftersom du tycker att det är "i din komfortzon" och "du har varit med om det en gång, varför inte en gång till?" typ av ursäkt.
 10. 10
  Lära sig att livet är som det är. Du kan bara göra det svårt om dina attityder om livet pekas på det sättet. Du kan inte ändra vem du egentligen är heller. Bara vara det bästa du kan vara, och leva livet med stolthet.

Tips

 • Skyll inte på andra för de val du har gjort.
 • Ändra din övergripande inställning. Istället för att säga "jag hatar min mamma för att hon är kritisk och hon är alltför överbeskyddande, även nu när jag är en viss ålder.", Säger, "Jag älskar min mamma för att hon bryr sig om vad jag gör och inte vill att jag ska göra dåliga val redan nu att jag är en viss ålder. ", om du lever ditt liv med en mer positiv attityd, kommer du att se hela din attityd kommer att se på det sättet oftare, så kommer du att bli mindre deprimerade.
 • Prova själv att hjälpa saker som hjälper dig att fokusera på andra saker, såsom hobbies, konst, yoga / motion, musik, oavsett vad du känner för att göra, den minsta skillnaden hjälper dig att ventilera. Avluftning är så viktigt när du känner dig låg.
 • Hitta en bild på dig själv från ryggen när du var liten. Tänk på hur långt du har kommit sedan dess. Titta på hur mycket du har vuxit sedan dess och tänka på alla de mål som du har åstadkommit. Du är en fantastisk person, så du behöver inte tänka på dig själv som du är ingenting eftersom alla har ett syfte i livet.
 • Det är inget problem utan solution.Don 't fundera över det alltför much.Think varje smärta uppgraderingar dig så att du kan förverkliga din förmåga att klara upp med det.
 • Det finns vissa faktorer som ligger utanför din kontroll. Försök inte att kontrollera dem. Enkelt uttryckt varje idé till handling och arbeta hårt för det.
 • Anförtro en god vän. Att prata med goda vänner kommer definitivt att hjälpa, och är bara ett annat hälsosamt sätt venting.Sometimes det är bra att dela med sig och anförtro sig.

Varningar