Wke

Hur att coacha ett idrottslag

Coaching ett lag kan vara hårt arbete. Men med dessa tips, kan det bli lite lättare.

Steg

Hur att coacha ett idrottslag. Hitta några tomma tid.
Hur att coacha ett idrottslag. Hitta några tomma tid.
 1. 1
  Hitta några tomma tid. En arbetsnarkoman kunde inte realistiskt tränare på heltid. Inse att coaching är ett åtagande. Om du går ut på den första dagen, då du visar en riktigt dålig sida av dig själv. Inte coacha inte om du inte kan coacha.
 2. 2
  Lär dig varje strategi och detaljer om din sport. Det hjälper att veta vad en home run är om du är coaching little league.
 3. 3
  Läs böcker om coaching, prata med andra tränare, nätverk. Läs en bok som 101 tips Ungdom coaching för att hjälpa dig komma igång.
 4. 4
  Leta efter ett jobb. Om du är lärare, be om en coachning placerar på din skola är öppen. Om inte, söka bland annonser. Var inte rädd att be om en coachningjobb personligen. Om du får ett "Nej", och försök sedan igen någon annanstans. I större städer finns det många idrottsföreningar som du kan kontakta. Surfa på internet för att upptäcka nya möjligheter.
 5. 5
  Acceptera inga coaching jobb. Förvänta dig inte att hoppa rakt in i huvudet coaching positionen. Naturligtvis är det vettigt att hoppas på det jobbet, men acceptera en assistent coachning läge också. Du måste starta små. Människor kör klubbarna eller team behöver för att se vad du kan göra som tränare. Det måste finnas någon litar på att du vet vad du gör, och att spelarna kommer att vara säkra.
 6. 6
  Öva din coachning. Spela tv-spel i "Coach-läge" eller "manager-läge". Skriv playbooks och nya strategier på fritiden. Håll en anteckningsbok på vad du planerar att göra.
 7. 7
  Lär känna ditt team. Lär dig alla spelare namn så snabbt som möjligt. Ta reda på spelarnas föredragna namn (t.ex. James vs Jim, Jaclyn vs Jackie). Lär sina styrkor och sina svagheter, fånga dina tankar i din bärbara dator. Arbeta tillsammans med sina styrkor, och försöka förbättra de områden de är svaga i. Var vänlig med ditt team. Ingen vill ta order från en ovänlig person. Lär känna din coaching personal. Detta gäller för alla coachningjobb. Att vara vänlig gör dig både stiga i graderna eller har lyckligare assisterande tränare (beroende vilket jobb du får). Var inte rädd för att ge dina idéer till huvudtränare, och granska några idéer om du är huvudtränare.
 8. 8
  Lär din kanna ny tonhöjd. Lär din QB ett sätt att komma ur en knipa. Värm upp inför varje match. Coacha spel! Använd alla de tidigare tips till din fördel. Vet vad du ska göra om din catcher blir skadad. Har alla dina strategier memorerade. Inte bara sitta på bänken under hela matchen. Ta dig tid att gratulera en spelare som gjorde bra, och för att lugna en spelare som kvävdes att det är bara ett spel.
 9. 9
  Inse att vinna är inte allt. Det kommer alltid finnas en "nästa säsong". Men ändå, försök att göra ditt varumärke. Det kommer att öka din trygghet. Keep going! När du har coachat en Little League Team, kanske du får samtal från högstadiet team. När du coachar dem, kanske de gymnasieskolor knackar. Då högskolor kommer att ringa dig. Om du håller ständigt stiger upp detta berg, då kan du vara på proffsen en dag!

Tips

 • Kom ihåg att de flesta av dina spelare bara spelar för skojs skull.
 • Vet några särskilda regler här ligan kan ha. T-ball är oftast bara en fri-för-alla. Dessa särskilda regler kommer att minska när ålder och går upp.
 • Bär en regelbok. Detta är ett bra sätt att faktiskt göra refs håller med dig utan att få dig utkastad.
 • Inte tukta inte dåliga prestationer. Fundera på det, inte en 12-årig verkligen vill höra dig skrika på honom för att inte göra en enkel skott?
 • Bråka inte med refs. Det sätter ett dåligt exempel för ditt lag om du sparkas ut ur spelet och det sätter dina assistenter i avgift.
 • Vet tävlingen. Se vilka hitters brinner och vilka som är i en svacka.
 • Låt inte coaching förbruka ditt liv. Gör tid för andra saker i livet.

Varningar

 • Coaching är en mycket tidskrävande jobb.
 • Att vara oerhört oförskämd och olämpligt förlorar du ditt jobb.
 • Coaching heltid kan tvinga dig att avsluta alla tidigare jobb eller fritidsintressen.

Saker du behöver

 • en regelbok
 • en bra 5-föremål anteckningsbok (för strategier och pjäser)
 • ett spel för att testa din coachning (valfritt)
 • lämpliga skor och kläder
 • en liten nödsituation kit, varma och kalla kuddar, väteperoxid, bandage