Wke

Hur kaptenen ett team by cricket

Captaincy gör en mycket större skillnad på de lägre nivåerna i spelet. En bra kapten kan göra en dålig lag bra och ett bra lag stor.

Steg

Hur kaptenen ett team by cricket. Kontrollera att du har 11 spelare på planen i början av spelet!
Hur kaptenen ett team by cricket. Kontrollera att du har 11 spelare på planen i början av spelet!
 1. 1
  Kontrollera att du har 11 spelare på planen i början av spelet! Du kan aldrig ta något för givet. 14 spelare på en torsdag kväll förvandlas snabbt till 9 på lördag morgon. Ha allas telefonnummer och se till att du bekräftar deltagandet med alla i god tid.
 2. 2
  Prioritera i urvalet till dem som kommer till nät och vända upp religiöst till matcher. Om spelare belönas för att göra det rätta, de ska göra det oftare. Alltid valde ungdomar över ålder i nära urval samtal.
 3. 3
  Vet du vad du ska göra om du vinner dugg. Tänk på de villkor, poängsystemet och den relativa styrkan i ditt team. Om du är osäker så gå med ditt team styrka, om du har massor av bra bowlare sedan skål först. Om ni alla bat bat sedan först. När du är på topp, kommer du förmodligen vinna.
 4. 4
  Attack på fältet. Bowlers skål bättre med attackerande fält. Alltid angripa nya slagman. Om en slagman slår två liknande tagningar i samma plats sedan sätta en Fielder där. Alltid ha en plan - eller ser ut som du har en. Aldrig hålla samma område för två olika batsmen. Var aktiv!
 5. 5
  Ha ett team plan när batting - Förbättra allas kör mellan grindar vinner du varje nära lek.
 6. 6
  Öva att fånga och kasta mer än något annat lag i näten och innan en match. Fångsterna gör verkligen vinna matcher. Ingen betyder att släppa en fångst så uppmuntra alla att gå för allt och beröm alla för varje verkligt försök. Keen Fielding lag vinner de flesta av sina spel.
 7. 7
  Se till att dina vita är rena och pressade innan en match. Detta kommer alltid att ge ett gott intryck, inget värre än att se ut slobs på fältet.

Tips

 • Alla gillar en klapp på ryggen, så ge dem en. Beröm offentligt och berätta off i privat. Om någon ignorerar en varning om sina åtgärder sedan släppa dem. Du är bättre utan den primadonna.
 • Arbeta hårdare på nät än någon annan. Anländer först och lämnar sist på spel. Föregå med gott exempel.
 • Uppmuntra dina spelare att uttrycka sina åsikter bakom stängda dörrar i omklädningsrummet inte på planen när det går dåligt.
 • Gör alltid en unge att känna sig viktiga och ge dem något att göra. Om de inte kan bat eller fältet väl sedan lägga dem på locket och berätta för dem att de är den viktigaste Fielder i sidan.
 • Söt pratar domarna. Kalla dem sir. Ta reda på vad deras intressen är, gör en anteckning och fråga dem om det nästa gång du ser dem. Domaren är din vän. Det kan inte göra någon skada i dessa nära LBW samtal.
 • Ge alla ett jobb utanför spelet och se till att de gör det. Ingenting föder förbittring mer än halva laget gör allt inrättandet eller städa när de andra har redan lämnat för puben.
 • Ge alla en roll i sida och få dem att känna sig viktiga, så låt dem gå vidare med det. Uppmuntra alla att uttrycka sig - spinnare att slänga upp, pacemen att bowla snabbt, till stroke beslutsfattare slå det och sten Wallers att rotera strejken utan att få ut.
 • Fält vid mitten på eller mitten av, kan du se hur kastare gör, prata med honom före eller efter en över och styra spelet. Fielding vid glidning tar för mycket koncentration.
 • Göra allt för att få ett resultat på våta dagar. Arbeta som en trojan för att torka gound - få en super soppa som en första prioritet. Lag utan övergivna spelen kommer alltid avsluta ovanstående lag med tre.
 • Cricket har en rik tradition av efter matchen umgås. Lagkamrater, motståndare och domare träffas efter dagens spel för att slappna av, rehydrate, prata om dagarna leker och pratar om tidigare bedrifter. Organisera, eller ännu bättre delegat till en annan spelare, tillhandahållande av drycker - både mjuka och alkoholhaltiga - för både lag och domare. Uppmuntra alla spelare att delta i denna del av spelet. Många livslång vänskap bildas - både i ditt team, med åskådare och även motståndare och domare. Engagera dig entusiastiskt i detta utbyte av kunskap och debriefing - din cricket blir rikare för det.
 • Hitta en bra dynamisk grind djurhållare och uppmuntra honom att stå upp till medelstora Pacers.
 • Sätt din bästa Fielder vid första snedsteg, inte din värsta.
 • En grupp jogga runt planen innan spelet är den bästa varma upp och bygger laganda och samtidigt skrämmande trasan taggen, rökning opposition.
 • Låt inte någon annan än dig själv flyttar en Fielder till ett annat läge. En kastare kan flytta en Fielder några meter, men bör gå igenom er att flytta honom helt. Med tio kaptener på fältet är ett recept för kaos.

Varningar

 • Förvänta dig inte någon att uppskatta dina ansträngningar. Du kommer att tacka hundra personer innan det blir några tack själv. Du vet om du gör ett bra jobb, men förvänta dig inte tack från någon annan. Du kommer att få skulden för allt som går fel dock, bara acceptera det.
 • Alltid vara lugn och optimistisk. Om du inte tror att du kommer att vinna så har du redan förlorat.
 • Aldrig skrika eller bli arg på gruppmedlemmarna. Positiva kritik bara!
 • Om en kastare är på väg att koka över och sedan ta honom och låta honom svalna i långa benet. I tvist om ett beslut som du måste alltid ta domarens sida. Ditt jobb är att hålla laget i schack och spela i spelets anda. Du kommer att respekteras mer för att vara cool och lugn när alla andra tappar huvudet.
 • Gör det rätta. Vädjar inte om du vet att det inte ut. Hävdar inte bump bollar som fångst. Minns en slagman som blivit felaktigt avfärdas. Alltid ockupera det moraliska. Alla tar sina toner från ditt beteende. Spelet är större och viktigare än "denna" match.
 • Prata inte med bowlare under sin över. Om de är hooked för fyra de vet att pitch upp bollen, behöver de inte att få veta. Inte distrahera dem inte, lita på dem då ha ett ord mellan overs.
 • Inte Sledge inte eller tillåta pulka. Ingen vill spela för obehagliga cricket team.