Wke

Hur att hitta en kampsport för dina barn

Det finns en miljon kampsporter skolor konkurrerar om ditt företag i dessa dagar. Det är svårt för en förälder att veta vilken kampsport och vilken kampsport skolan passar deras barn behöver bäst. Denna artikel kommer att försöka hjälpa föräldrar att fatta ett välgrundat beslut. Ingen kampsport är bäst för varje barn men kampsport i allmänhet har definitivt fördelar som gäller för alla barn.

Steg

Hur att hitta en kampsport för dina barn. Att hitta en bra kampsport lärare för dina barn är nittio procent av striden.
Hur att hitta en kampsport för dina barn. Att hitta en bra kampsport lärare för dina barn är nittio procent av striden.
 1. 1
  Att hitta en bra kampsport lärare för dina barn är nittio procent av striden. Tyvärr är det bara vissa skolor lägger ut formella kvalifikationer riktlinjer för sina lärare. I vissa situationer deras finns skolor som inte har några riktlinjer och ändå mycket bra lärare. Vad är en förälder att göra.
 2. 2
  Lär känna ett par av de traditionella kampsporter (judo, karate, taekwondo och kickboxning, säger) och lära sig vad de har att erbjuda och om varje är rätt för ditt barn. Sitt igenom några klasser. Judo exempelvis innebär kast, lås och som fästs på marken, så om ditt barn är klaustrofobisk det inte skulle vara en bra idé. Som sagt, förbättrar judo fysisk styrka och självförtroende, så det beror på barnet.
 3. 3
  Du kommer att behöva spendera lite tid att forska. Lyckligtvis Internet gör det mycket enklare. Gör en lista på de skolor i din stad och börja kontrollera de webbplatser för skolorna. Vad du bör leta efter är en skola som har en formell utbildning för sina lärare. Några karate skolor till exempel har undervisning rankas som "juin-shidoin" och "shidoin" förutom svart bälte examen rankning. Hela poängen med dessa pedagogiska leden är att formalisera processen att förmedla kampsporten till studenten. Dess ett erkännande av att undervisning aspekter såsom självdisciplin och självkontroll är lika viktigt som att lära ett barn hur man spar.
 4. 4
  Om en skola inte har pedagogisk leden, men verkar intressant för dig, och sedan betala dem ett besök. Prata med huvudinstruktör. Du kan lära mycket av att sitta i på ett par klasser. Har instruktören styra klassen väl?, Har instruktören hålla hans studenter uppmärksamhet för hela klassen?, Är eleverna njuter? En bra instruktör kommer att engagera sina elever och få dem att vilja återvända. En bra instruktör kommer att visa att de verkligen bryr sig om utvecklingen av sina elever på fler sätt än bara kampsport.
 5. 5
  När du är nöjd med instruktören, ta en titt på anläggningen ditt barn kommer att träna i. En bra kampsport träningshall bör vara skinande rena. Om du ser studenter rengöring hallen före och efter lektionen, vet du att detta är en skola som bryr sig om utvecklingen av hela människan. Städning är inte simpla tvångsarbete, visar det eleverna bryr sig om sina lärare och vill bevara sin konst. Detta är också ett led i förmån för små skolor som kanske inte har formaliserat undervisning leden.
 6. 6
  Ta en titt på de kostnader som du kommer att drabbas om dina barn är medlemmar i klubben. Det finns stora kampsporter skolor som fungerar uppenbarligen som vinstdrivande företag, men deras är också underbart icke-vinstdrivande skolor som är beroende av medverkan av studenterna för överlevnad. Kostnad ensam definierar inte en bra skola, men det uppenbarligen påverkar föräldern. Om du vill ha ditt barn hämtas från skolan av kampsport klubb, undervisade kampsporter vardagen och få tid att slutföra läxor, detta är tillgängligt men naturligtvis kostnaden blir relativt hög. Omvänt du kanske väljer att inte-vinstdrivande skola som är den billigaste, men du måste komma ihåg att du eller ditt barn kan behöva volontär tid och ansträngning för att försäkra klubbarna fortsatt överlevnad.
 7. 7
  Slutligen, kontrollera att den kampsport klubb du väljer har en post i ditt samhälle. Till exempel, får klubben tillsammans för att göra en push-up-a-thon att tillhandahålla medel för en ledarhund för blinda, eller har klubben trofén eller en tävling uppkallat en tidigare elev eller lärare som gått bort. Detta är ett bevis på att klubben och dess ledare, omsorg om studenterna och samhället de lever i.

Tips

 • Många traditionella kampsporter skolor tenderar att betona disciplin och respekt för föräldrar och lärare interfolierade i fysisk träning. Detta kan hjälpa till med oroliga ungdomar och tidig utveckling av barn.
 • Du kanske vill lära dina barn historien bakom kampsporten, så du kanske vill göra en grundläggande forskning på det. Minnas historia och kampsport praktiseras är viktigt att vissa klubbar.

Varningar

 • Se till att klubben du väljer har tillräcklig ansvarsförsäkring och har planer på plats bör ditt barn behöver läkarvård.
 • Vissa lokala allaktivitetshus kräver kampsporter instruktörer att ha poliskontroller och grundläggande utbildning i första hjälpen. Kontrollera med din lokala Parks and Recreation avdelning om detta är viktigt