Wke

Hur att hitta inre frid

Letar du efter inre frid? Måste lugna dig själv? Här är några tips:

Steg

Hur att hitta inre frid. Hitta ett lugnt område.
Hur att hitta inre frid. Hitta ett lugnt område.
 1. 1
  Hitta ett lugnt område. Detta skulle kunna vara ett tyst rum, en fridfull äng eller sitter nära en bäck i. Ta dig från resten av världen.
 2. 2
  Begränsa distraktioner. Stäng dörrar och fönster, dim hårda lampor och ljus en aromatisk ljus. Begränsar röran, trafik och buller.
 3. 3
  Få bekväm. Vila på din säng, i en stol, på gräset eller en filt.
 4. 4
  Blunda och föreställ dig. Försök att kontrollera dina bilder. För en enkel övning, Tänk dig en kub spinning, sedan försöka stoppa det. Om den snurrar långsamt och gradvis upphör, kan du ha en mer teknisk eller logisk tankemönster. Om det stannar omedelbart, kan du vara mer kreativ med konstnärlig art. Detta resultat kan hjälpa dig med det dagliga livet och andliga frågor.
 5. 5
  Lyssna till långsam, lugnande musik. Låtar med harpor, gitarrer eller piano är särskilt lugnande. Om möjligt, undvik musik med texter, eftersom detta kan orsaka distraktion och gör det svårare att fokusera.
 6. 6
  Föreställ kärleken. Föreställ någon väcka dig. Tänk på ett minne som förde lycka. Dessa tankar kommer att uppdatera dig och hjälper dig att känna sig glad och avslappnad.
 7. 7
  Acceptera livet. Acceptera att det finns kaos och förvirring på samma sätt som du accepterar skönhet och. De är alla en del av livet. Upplev allt för att förändra och utveckla. Det är naturens lag: det finns ljus och mörker, fram och tillbaka, natt och dag. Från djupet av en till höjden av den andra. Varje flyttar dig framåt på ett annat sätt. Acceptera och vara i fred.

Tips

 • Det är naturligt för dig att vandra - inte över-disciplin. Briljanta idéer och kanske till och med meddelanden från andliga guider kan uppstå från en vandrande sinne.
 • Efter mediterar, registrera alla tankar och känslor som kan vara till hjälp eller av intresse. Skriv datum och tid för att granska framstegen.
 • Ta bort dig själv med meditation eller dagdrömmer. Meditera när livet går för snabbt. Var stilla för en stund. Det kommer att lysa upp din dag.
 • Om bilderna avvika, använd uppmuntrande ord för att koncentrera sig.
 • Du kanske tycker att detta bra att göra innan du somnar.
 • Skapa ett litet altare som du kan gå till för inre frid. Använd lugnande bilder från jorden, t.ex. en solnedgång, en äng eller en stjärnklar himmel, eller religiösa ikoner om du önskar.
 • Spela olika tekniker som är särskilt användbart i olika situationer.
 • Be andra om denna tid ensam. Placera en "stör ej" skylt på dörren till ditt rum.

Varningar

 • Detta är inte en quick fix. Acceptera att detta kommer att ta tid. Ju mer du övar, desto lättare blir det att bli.
 • Förbered dig på att möta subliminal frågor och känslor. Förneka inte dig själv - uttrycka vad du känner på något sätt är bekvämt.
 • I finna inre frid, kanske du måste arbeta dig igenom vad det är som är hämmande din frid.