Wke

Hur att inducera mardrömmar

Vill ha något lite mer originellt än Dawn of the Dead IVIXXXXXIIM? Prova en mardröm! Tro det eller ej, vissa människor tycker om att hjärtat-racing, kall-svett, wake-du-up-the-middle-of-the-natten, hela kroppen skakar momentan känsla av skräck när de sitter bolt-upprätt i sängen. Ingenting kan skrämma dig som din egen undermedvetna sinnet!

Steg

Hur att inducera mardrömmar. Fundera på vad det är som ger dig mardrömmar.
Hur att inducera mardrömmar. Fundera på vad det är som ger dig mardrömmar.
 1. 1
  Fundera på vad det är som ger dig mardrömmar. Har tittar Chuckie ger dig kalla kårar? Kommer Harry Potter och hemligheternas kammare gör du vill gömma under sängen och aldrig komma ut? Kanske är det något så enkelt som att tala inför publik! Innan du går till sängs, utsätta dig för något skrämmande. Släck ljuset och se till att screamer du sparat. Läs några kapitel i den senaste storsäljaren från din favorit fasaförfattare. Spendera lite tid att gå igenom din presentation, fantiserar om hur det kommer att gå. Gå till sängs omedelbart efteråt. Ge inte ditt sinne en möjlighet att distrahera sig genom att titta på en annan show eller läsa en annan bok.
 2. 2
  Öka natrium och krydda innan sängen. Många människor tycker att äta salt eller kryddstark mat innan sängen kan göra sina drömmar både levande och skrämmande. Ha lite popcorn med det skrämmande film, knapra på en knipa eller några oliver som du njuter av att bladvändare, eller knapra några kringla pinnar som du granskar din presentation. Ännu bättre, kombinera salt och krydda med några tortilla chips med extra-het salsa. Gör det inte till en vana, men. Det är inte en bra idé att regelbundet äta skräpmat, speciellt innan sängen.
 3. 3
  Ta ett vitamin b6 tablett en timme eller så innan sängen. B6 har visat sig öka intensiteten i drömmar, vilket gör dem både mer levande och mer minnesvärd.
 4. 4
  Kommando den drömmen! När du somnar, berätta själv vad du vill drömma om. Auto-förslag kan vara ett kraftfullt verktyg. Det fungerar inte alltid, men när den gör det kan verkligen överraska dig. Dessutom skadar aldrig att försöka!
 5. 5
  Starta en dröm tidskrift. Håll en anteckningsbok och penna vid sängen och skriv ner alla dina drömmar så fort du vaknar. Av någon anledning, drömmar bleknar snabbt från våra minnen. Skriva ner dem så fort du vaknar hjälper dig att komma ihåg detaljer. Var noga med att skriva alla dina drömmar ner, inte bara de dåliga. Att hålla en dröm tidskrift hjälper dig att framkalla drömmar och komma ihåg dem.
 6. 6
  Fortsätt att försöka. Om du inte har en mardröm, hålla på det. Den mänskliga hjärnan är mycket komplex, och du kanske inte har den mardrömmen för en stund. Något är skyldig att skrämma dig förr eller senare!

Tips

 • Drömmar kan låsa många svar på livets frågor. Auto-föreslå dig att hjälpa dig dechiffrera några av dina tuffare dilemman. Du hittar du ofta redan vet svaren.
 • Se till att du inte skrämmer dig så mycket att du inte kan sova!

Varningar

 • Ta inte mer än tillverkarens rekommenderade dosen av vitamin B6, kan så mycket höga doser har negativa hälsoeffekter.
 • Induktion mardrömmar bör vara en deltid hobby som mest. Ditt sinne är inte en leksak. Det kommer att spegla vad du utsätter det för (skräp in, skräp ut!). Varje gång du matar din hjärna något negativt, mata den något positivt nästa dag.
 • Öka din natrium intag kommer att ha negativa effekter på din hälsa, som kommer att ta i kalorier innan sömn. Gör det inte till en vana.
 • Induktion mardrömmar är något bara för människor som är relativt psykiskt stabil. Om du någonsin blivit diagnostiserad med en psykisk störning eller om du tar medicin för att balansera din mentala tillstånd, är denna aktivitet inte för dig.
 • Bekymrar dig över vissa tankar kan vara ohälsosamt. Om du upptäcker att du blir paranoid eller besatt, få hjälp direkt. Prata med en vän, familjemedlem eller kurator.