Wke

Hur att kamouflera din paintball redskap

Om du är som mig och gillar att spela woodsball, dessa är några bra tips att följa för att se till att ingen kan se dig. Även något som är bara en mörkgrön kan göra en värld av skillnad i paintball.

Steg

Hur att kamouflera din paintball redskap. Köp kamouflage kläder (jacka, byxor, osv.).
Hur att kamouflera din paintball redskap. Köp kamouflage kläder (jacka, byxor, osv.).
 1. 1
  Köp kamouflage kläder (jacka, byxor, osv.) Detta är mycket viktigt! Det finns många typer av kamouflage.
 2. 2
  Köp några kamouflage tyg, som kan hittas på jakt butiker. Du kan också använda nät med jute snöre knutet på.
 3. 3
  Skär tyget i små remsor av liknande storlek, så att du kan hänga dem från din mask eller redskap. Du kan också gorilla limma dem (med små mängder gorilla lim) till någon del av masken.
 4. 4
  Duct-tape eller lim lite mer av kamouflage tyg på dina andra redskap (Ex. Skida, västar, CO2 tank, etc...)
 5. 5
  Köp några kamouflage tejp (som kan hittas på jakt butiker) och lägg den över din pistol, mask, CO2 tankar (Obs: vissa områden får inte fylla tanken om den är täckt av klistermärken, tejp, etc.), baljor, fat, tratt, och vad du vill. Se också till att det kamouflage tejp är icke-reflekterande, eller kommer det att ge bort din position.
 6. 6
  Öva flytta tyst och smyg. Flytta långsamt och förbli medveten om din omgivning.
 7. 7
  En annan idé är att hitta en brunfärgad rep eller snöre och dra remsor av kamouflage tyg och knyta dem till repet och sedan linda repet runt pistolen, är det hur militära krypskyttar kamouflera sina vapen.
 8. 8
  En annan taktik är att linda kamouflage band runt hela kroppen, och satte närheten fallna löv, pinnar och gräs i kamouflage för att skapa en ghillie kostym.

Tips

 • Om du planerar att köpa en ny pistol snart, få ett kamouflage eller mattsvart version, eller måla det själv - blanka vapen och tunnor kan sticka ut i skogen.
 • Det finns många typer av kamouflage, och du bör välja en lämplig till din plats.
 • Silvertejp fungerar inte alltid, det måste vara en tråkig kamouflage, inte en glänsande kamouflage, vilket de flesta kanal band är. Det kan också lämnar rester på vapnet, eller ännu värre det kan faktiskt ta bort färgen vid några tillfällen. Istället kan du använda eltejp för att dölja ner remsor av tyg.
 • Du kan också köpa en "Ghillie Suit", kan de vara dyra men de är verkligen värt det. Man kan också göras med hjälp av några dekorativa fisk nät och tyg färgämne från ett hantverk butik, tillsammans med en roll i säckväv landskapet tyg från en järnaffär. En anständig kostym kan göras för cirka 25€.
 • Du kan få en professionell målning som kallas "Duracoat", men det kan bli dyrt.

Varningar

 • Kontrollera ditt team vet var du är... eller riskerar att drabbas av friendly fire!
 • Lägg inte i ett område som du riskerar att bli trampade på av motståndarlaget.

Saker du behöver

 • Paintball gevär och andra redskap (se ovan)
 • Kamouflage kläder
 • Camouflage trasa (t.ex. en näsduk)
 • Kamouflage tejp