Wke

Hur att kasta ett skjutreglage

Reglaget är den tredje snabbaste tonhöjd i baseball, ranking tätt bakom 4-skarv snabb boll och 2-skarv snabb boll. Det är viktigt att veta hur man korrekt att kasta den här planen för att undvika skador på din arm. En väl kastat reglaget bör bryta sent i sin flygning i samma riktning som en curveball. En vänsterhänt kanna reglaget ska bryta ner och bort från vänsterhänta hitters, och ner och in på högerhänta hitters.

Steg

Hur att kasta ett skjutreglage. Ta tag i baseball med ditt index och fingrar mitten placeras tätt tillsammans över en yttre söm på bollen.
Hur att kasta ett skjutreglage. Ta tag i baseball med ditt index och fingrar mitten placeras tätt tillsammans över en yttre söm på bollen.

Att få ett grepp

 1. 1
  Ta tag i baseball med ditt index och fingrar mitten placeras tätt tillsammans över en yttre söm på bollen. Lokalisera den U-formade sömmen. För högerhänta, placera långfingret över den högra halvan av sömmen. Detta bör placera fingrarna mot utsidan av bollen (off-center).
 2. 2
  Sätt tummen under insidan sömmen på bollen. Dessa två fingrar bör inte göra någon verklig kontakt med bollens yta. Om din pekfingret och långfingret är på en 10 eller klockan 11, ska tummen vara på en 4 eller 5 klockan.
 3. 3
  Håll planen så att den mest trycket kommer från tummen-sidan av pekfingret. Sätta press på både indexet och fingrar mitten gör att planen att räta ut, eller bli en.
 4. 4
  Cock handleden lite åt tummen sidan av kasta handen. De flesta kannor gör detta för att se till att bollen släpper på tummen sidan av pekfingret. Du kommer inte att vrida handleden sida till sida när du släpper bollen, så denna anpassning bidrar till att ge planen en bättre bild.

Mastering leverans

 1. 1
  Gå in i din windup. Pivot och flytta din kroppsvikt från bakre foten framåt mot hem plattan.
 2. 2
  Håll handleden lös som du släpper bollen. Kom ihåg att ha det spänt något, men motstå frestelsen att vrida det (sida till sida) när du släpper planen.
  • Försök att inte köra din handled framåt med mer än en tillräcklig mängd kraft.
 3. 3
  Snap handleden (upp till ner) för att bollen droppe som den korsar plattan.
 4. 4
  Tänk snabb boll som du släpper planen. Förbered dig på att komma rätt ner igenom med handleden, precis som du gör med en snabb boll.
 5. 5
  Kom ihåg att låta snurra på reglaget kommer från pekfingret släppa från kulan, inte en vridning av handleden. Fästa är en upp och ner rörelse, medan vridning är en sida till sida rörelse. Ju större vinkel som skapas genom att vrida fingrarna, desto större paus på skjutreglaget.
 6. 6
  Följ upp med din rörelse. Fötterna ska vara parallell i slutet av planen och din kastarmen ska komma över den främre delen av kroppen.

Tips

 • Kasta ett reglage på insidan delen av plattan till en vänsterhänt smet och utsidan till en rätt hander.
 • Om du inte får den rörelse du vill ha på bollen, försöka kasta det svårare eller långsammare, något ändra ditt grepp om bollen eller försöka tillämpa olika mängder tryck med olika fingrar.
 • Det bör märkas spinn på bollen om du kastar planen korrekt.

Varningar

 • Pitcher i under 18 år ska försöka här planen med försiktighet. Den stress placeras på kasta armbågen ökar kraftigt risken för frakturer till den mediala epikondylen tillväxten plattan.