Wke

Hur att sluta dricka alkohol med anti craving medicinering

En ny familj av läkemedel finns nu tillgängliga för att behandla alkoholism, precis som läkarna började behandla depression med medicinering ett årtionden sedan. Flera anti-begäret meds har införts och kommer att radikalt förändra hur läkarna hjälpa sina patienter. Dessa läkemedel verkar oftast på mitten hjärnreceptors att lindra tillbakadragande, trubbigt sugen och tråkig eufori tillhörande dricka. När den används tillsammans med ett omfattande program av rådgivning, näring och stöd, kan de vara mycket effektiva. Vissa läkemedel, såsom Naltrexon och Campral, som godkändes av FDA för detta ändamål. Andra, som Topiramat är Rimonabant, eller Baklofen föreskrivna off-label för att hjälpa patienter att börja ett program för alkohol upphörande.

Steg

Hur att sluta dricka alkohol med anti craving medicinering. Gör en ärlig självutvärdering om ditt drickande.
Hur att sluta dricka alkohol med anti craving medicinering. Gör en ärlig självutvärdering om ditt drickande.
 1. 1
  Gör en ärlig självutvärdering om ditt drickande. Överväg att använda "Cage" bedömning. C: Har du någonsin känt att du behöver skära ner på ditt drickande? A: Har folk irriterade dig genom att kritisera ditt drickande? G: Har du någonsin känt sig skyldig om att dricka? E: Har du någonsin känt att du behövde en drink första sak på morgonen (ögonöppnare) till steady nerverna eller för att bli av med en baksmälla? Om du svarar ja på någon av dessa frågor, behöver du förmodligen att söka hjälp. Andra tecken på alkoholberoende inkluderar oförmåga att kontrollera hur mycket du dricker, abstinenssymptom såsom skakningar eller ångest om du slutar dricka, störningar sömn och fysiska symptom såsom vätska uppbyggd, dålig sårläkning och gastrointestinal blödning. Ju tidigare du söker behandling, desto bättre.
 2. 2
  Forskning anti-begäret mediciner eftersom denna metod är relativt nytt för många vårdgivare. I slutändan kommer du att arbeta i partnerskap med din läkare för att avgöra vilken medicin som är mest lämplig utifrån ditt hälsotillstånd, eventuella läkemedelsinteraktioner, biverkningar, och andra faktorer. Granska så mycket information som möjligt om varje anti-begäret mediciner du kan hitta, inklusive kliniska studier rörande deras användning och effekt. Sök nättidning och tidningsartiklar om deras användning, effektivitet och biverkningar. Inte basera inte din åsikt om erfarenheterna av andra individer, utan samla in så mycket omfattande information som du kan innan du besöker din läkare. Beroende på läkare du besöker, kan du vara mer kunnig om specifika läkemedel som du är intresserad.
 3. 3
  Gör din utnämning. Behandling för alkoholism kräver inte en mycket skicklig addiction specialist, men det är bra att ha en betrodd vårdgivare som kommer att lyssna på dig. Söka någon som du är bekväm med och som du tror kommer att respektera dina önskemål. Patienterna föredrar ofta att se en läkare utanför sin ordinarie vårdgivare. Om så är fallet, kanske du vill överväga att besöka en psykisk hälsa läkare eftersom de ofta är mer bekväma ordinera läkemedel för att behandla missbruk. Vem ser du, att vara ärlig om din hälsa situation, men förstå informationen - om inte annat anges - kommer att noteras i din journal.
 4. 4
  Räkna med en kunnig läkare att köra valfritt antal tester, vilket kan omfatta en fysisk undersökning, en GGT (blod kemi test för att utvärdera leverfunktionen), en CDT (en känsligare blodprov) och en utvärdering efter tecken på komplikationer på grund av alkoholkonsumtion såsom buksmärta, hjärtproblem, återkallelse eller cirros.
 5. 5
  Var beredd på att få en remiss för individuell rådgivning eller grupp-baserade möten som ska göras i samband med behandlingen. Support är en viktig del av processen. Om du är villig att besöka en lokal terapeut eller en 12-stegs grupp, överväga att besöka ett online-forum alkohol återhämtning, där du kan delta anonymt. Om möjligt, hitta någon som startar en liknande regim och "buddy". Detta kan vara oerhört terapeutiskt.
 6. 6
  Överväg att acceptera en kortsiktig recept för en bensodiazepin som valium eller ativan om din läkare anser att det är nödvändigt. Det är ofta till hjälp för sent stadium alkoholister att hantera abstinensbesvär. Din läkare bör först screena för förekomst av andra läkemedel för att undvika interaktioner såsom over-sedering.
 7. 7
  Följ anvisningarna för dina mediciner noggrant och rapportera eventuella störande bieffekter på en gång. Om du är överkänslig mot läkemedlet, kan du behöva minska den initiala doseringen för att minimera oönskade effekter. Läs det material som medföljer läkemedlet för alla potentiella biverkningar, även de läkare kanske inte har nämnt. Övervaka din hälsa noga.
 8. 8
  Försök skapa så framgångsrik miljö som möjligt. Ta bort all alkohol från ditt hus. Uppmuntra stöd av partners eller andra i hemmet och betona vikten av detta arbete, om de inte redan är medvetna om det. Om det behövs, går inte i sociala funktioner tidigt om du känner att de kommer att ge för mycket frestelser. Håll dig borta från intressebolag med vilka du normalt dricker. Registrera dig för kvällskurser, gå med i en frivillig grupp, eller delta i andra aktiviteter som kommer att hålla dig sysselsatt. Många människor rapporterar "witching timmar" mellan 5 och 8 pm till vara den svåraste. Om detta är fallet för dig, prova och ändra ditt schema, åtminstone tidigt, så du är upptagen under dessa timmar.
 9. 9
  Tänk medicin som bara * en del * av en viktig, mångfacetterad terapi. Vid denna tid, bör du också fokusera på att återställa kroppens mentala, emotionella och fysiska hälsa. Om du inte motionerar regelbundet, är detta ett utmärkt tillfälle att börja, eftersom du kommer att uppta tid en gång fylld dricka, medan man främjar frisättning av endorfiner och lyft depression. Förbättra din kost genom att öka fullkorn, grönsaker och frukter och minska socker, vilket ytterligare kommer att minska ditt sug efter alkohol. Drick mycket vatten. Börja ett program för förbättrad kosttillskott, med fokus på vitaminer, mineraler, aminosyror och örter som kommer att hjälpa till att återställa, föryngra och bibehålla en hälsosam, alkohol-fri livsstil. Spara tid varje dag för avkoppling, positiv visualisering, självhypnos, och andra användare strategier att programmera beteendet. Fokusera på att eliminera dricka triggers och se in i framtiden för att "se" den friska individen blir du.
 10. 10
  Följ upp med din läkare att rapportera dina framsteg. Om du mår bra, kan han / hon vill att du ska avvänja från medicinering, eller baserat på din feedback, kan förlänga receptet. Om du inte är nöjd med resultatet eller lider biverkningar, kanske du vill överväga att ändra dosen eller med en annan anti-craving medicin.
 11. 11
  Skäms inte om du hamna på medicinering obestämd tid. Precis som diabetes, är alkoholism en kronisk, ofta progredierande, långvarig sjukdom som ofta kräver farmakologisk intervention. Nu när forskarna börjar avkoda hjärnans beroendeframkallande banor, har de äntligen ett sätt att ta itu med receptorer som leder till begäret.
 12. 12
  Fortsätta att integrera andra viktiga strategier i ditt program, särskilt som du dosen ner från någon medicinering. Detta inkluderar kost, kost, motion, kosttillskott och positiv visualisering - att bidra till att upprätthålla din nya friska livsstil.

Tips

 • Belöna dig själv för dina prestationer. Unna dig själv när du når en nykterhet milstolpe (en dag, en vecka, 30 dagar, tre månader, ett år, etc.) Och kom ihåg att inte ge upp om du återfall. Vägen till återhämtning är inte alltid rak och smal.
 • Ett antal läkemedel förskrivs för alkohol begäret och upphörande. Du kan hitta en hel del information på farmakologiska webbplatser, men gör en sökning på nätet för "PI" (förskrivningsinformation) blad för var och en och du hittar mycket mer i detalj innan du pratar med din läkare. De läkemedel som oftast förskrivs för att kontrollera begäret innehåller normalt: Campral, Baklofen, naltrexon, Ondansetron, Revia, Rimonabant, topiramat och Vivitrol.
 • Alternativa behandlingar har blivit allt populärare i itu alkoholism. Gör lite efterforskningar och överväga att lägga Akupunktur, EFT (Emotional Freedom Technique), hypnoterapi, terapeutisk massage, eller andra metoder.
 • Andlighet är ofta en mycket viktig del i att uppnå nykterhet. I själva verket har det dokumenterats i kliniska studier för att vara till hjälp för dem som kämpar med missbruk. Oavsett om du fortsätter att följa en traditionell religion eller välja att utforska nya vägar för upplysning, i reflektion och självmedvetenhet som resultatet kan vara mycket kraftfullt och meningsfullt i din strävan efter nyfunna hälsa.
 • Prenumerera på online-bloggar, nyhetsbrev och webbplatser som hämtar information om nya utvecklingar inom addiktionsforskning. Det är viktigt att du blir en förespråkare i din egen hälsoplan. Ofta patienter samt information om nya utvecklingar som de läkare som behandlar dem!
 • Om du inte har direkt eller enkel tillgång till ett medicinskt bibliotek, att söka på Google Scholar hitta bra abstracts från kliniska tidskrifter om medicinering / s som du är intresserad.

Varningar

 • Otroligt, vissa människor hitta sina planer för nyfunna nykterhet är saboterat rätt hemma. Partners kan frukta att förlora en dricka kompis eller kontroll över en kompis. Förbittring kan dyka upp. Relationer förändras. Var beredd på detta i förväg och åtgärda det om du tror att det kommer att bli ett problem. Du kommer att behöva stöd från alla sektorer under denna viktiga period.
 • Förutsätt inte ett "magiskt piller" kommer att fixa din alkoholproblem. Alkoholberoende är en allvarlig och komplicerad hälsotillstånd. Medicinering kan vara oerhört hjälp för att eliminera fysiska begäret, men du måste fortfarande ta itu med de bakomliggande orsakerna som orsakar dig att dricka. Här är där det verkliga arbetet börjar, och det är en fantastisk möjlighet att förändra ditt liv. Men om du förväntar dig att finna frälsning i ett recept, kan du bli mycket besviken.
 • Vara beredda: dina läkare kan avvisa alla förslag om att förskriva läkemedel. Kom ihåg att den genomsnittliga läkaren tar emot ca 12 timmars utbildning i missbruksvård under hans eller hennes medicinska skolgång, vissa är dåligt förberedda för att hantera denna svåra hälsoproblem. Du måste vara proaktiva och hitta någon att hjälpa dig. Om din läkare vänder dig bort, insistera på en remiss och inte ge upp tills du hittar någon som är villig att arbeta med dig
 • Cravings kommer ut ur det blå, ibland månader eller år senare. Var beredd på dem. Stunder av stress, hunger eller sömnbrist kan bidra till dessa drifter. Ha en strategi på plats, en vän att ringa, eller någon handlingsplan när och om en craving träffar
 • Vissa människor drar sig för att besöka sin läkare och helt enkelt beställa anti-craving medicinering från online-apotek. Du måste vara försiktig eftersom många av dessa läkemedel är kraftfulla och kan ha allvarliga biverkningar eller kan interagera med mediciner du tar. Dessutom kan du inte vara säker på det anseende apoteket från vem du beställer eller kvaliteten på den produkt som de skickar dig. Det är klokt att genomgå ett program med omsorg och rådgivning av en kvalificerad vårdgivare och att köpa läkemedel från en betrodd källa.