Wke

Hur man odlar medicinsk marijuana

Fler och fler länder tillåter användning och odling av marijuana för medicinska ändamål. Många medicinska organisationer stödja användningen av medicinsk marijuana som ordinerats av läkare, t.ex. Europeiska College of Physicians. Det finns många platser i världen där användandet av medicinsk marijuana är lagligt (t.ex. Nederländerna) och semi-lagliga (t.ex. USA - lagligt på statlig nivå i vissa stater, men olagligt på federal nivå). Om du har ett recept för medicinsk marijuana, men kan inte hitta en källa, och odling av medicinsk marijuana är lagligt i ditt land och ort, kan du behöva öka din egen.

Steg

Hur man odlar medicinsk marijuana. Få ett recept från en läkare.
Hur man odlar medicinsk marijuana. Få ett recept från en läkare.
 1. 1
  Få ett recept från en läkare.
 2. 2
  Välj frön enligt den medicinska tillstånd som behandlas. Den Indica stammen är ett medel, som typiskt används för att lindra symptomen av multipel skleros, muskelryckningar, darrningar, problem rörlighet och smärtlindring. Den Sativa stammen är mer av ett stimulerande, mer lämpligt för att stimulera aptiten, migrän, smärta, illamående, och som vanligen används vid HIV / AIDS och cancerpatienter och tar evigheter att mogna. Så egentligen går för hybrider och få det bästa av båda världar.
 3. 3
  Hitta en plats med tillräckligt ljus. Om utomhus eller i ett växthus, är minst 6 timmars solljus behövs. Om inomhus se till att växterna bladen är alla starkt upplysta och får tillräckligt med ljus. Du kommer att kräva en hög lampa högtrycksnatrium för den initiala tillväxt, och en annan varaktighet ljuscykel: 18/6 för växtligheten och 12/12 för de blommande stadier.
 4. 4
  Gro fröna. Det finns många metoder att göra detta. Ett sätt är att fylla en kopp med varmt vatten och släppa frön i den. Förvara dem på en mörk plats i ca 1 till 3 dagar. När du ser en vit rot poppar ut ur fröet, är det dags att plantera. Ett annat sätt är att blöta en pappershandduk och sätta fröna i hushållspapper och vik det och förvara det på en mörk plats för cirka 1 till 3 dagar. Eller bästa sättet är att bara använda Grodan cudes. Du behöver inte gro fröna, men om du gör det, det ökar chanserna att du har en anläggning gro.
 5. 5
  Bestäm om marijuanan ska odlas ekologiskt eller använda konstgödsel. Anläggningen kommer att rökas, och därför kan det vara hälsosammare att använda naturliga ingredienser. Kemikalier kan ge sin linda en oönskad kemisk smak, men kan vara billigare och lättare att exakt dos.
 6. 6
  Plantera frön i startmotorn jord i en liten kastrull. Frön vanligtvis bör grodda i starter jord eller obefruktade jord, som gödslad mark kan skada den unga plantan. Frön bär med sig sin egen försörjning av näringsämnen för initial tillväxt. Ren torv eller mycket lätt befruktade torv kan användas. Blanda i någon perlit så att jorden förblir fluffiga och är väl luftas, eftersom rötterna kräver syre och kan kvävas av tät jord. Vatten den förberedda jorden väl, sedan göra ett hål ca 1/2 tum i marken och släppa din säd i hålet med roten nedåt. Täck fröet och hålla jorden fuktig tills barnet anläggningen visas och börjar växa. Låt växten växa i den här potten för ungefär två veckor. Ge anläggningen med 18 till 24 timmar ljus per dag. Om du använder artificiellt ljus, använder lysrör. Använd inte mer kraftfulla typer av växa ljus. Låt inte plantan får för varmt eller för kallt, 70 till 75F bör vara god. Sörj för tillräcklig frisk, rörlig luft med en liten fläkt.
 7. 7
  Förbered befruktade jorden i en större kruka. Ta en 5 gallon kruka och rengör den noggrant. En enkel metod innefattar att först fylla botten av krukan med torv till omkring en tum. Du hittar den här på din lokala garden center (k-mart, Wal-Mart). Detta hjälper avloppsvatten som anläggningen avger, att dränera mycket väl. Fyll sedan potten till toppen med några fina planteringsjord. Använd en organisk jord blandning såsom Vermit brand. Håll dig borta från Miracle Grow produkter. Mer komplicerade metoder som kan ge högre kvalitet växter innebär sammanblandning smutsar massmedia och gödsel i en separat behållare, sedan lägga detta till fem liters krukor. Organisk jord blandningar kan bestå av 1 del perlit, ett wormcastings del, och en del torv. Också blanda i små uppmätta mängder gödningsmedel, såsom bat guano. Använd en hög kvävegödsel initialt, då detta stödjer vegetativ tillväxt. Var noga med att läsa gödselmedel instruktioner och inte lägga för mycket gödsel, eftersom detta kommer att döda växten.
 8. 8
  Överför ung planta. Gräv ett hål i den stora förberedda potten och försiktigt bort ung planta från den lilla krukan. Detta innebär att invertera liten planta i kruka medan du håller handen över den övre delen av marken, sedan låta plantan och jorden falla i handen. Jorden kommer att hållas samman av växtens rotsystem. Försiktigt placera denna i hålet och försiktigt fylla i hålet, försiktigt så att inte alltför kompaktera marken. Vatten i marken, men inte över vatten.
 9. 9
  Se det växa. Anläggningen bör få minst 3 timmar i direkt solljus per dag och bör vattnas när jorden känns torr. Den bästa tillväxten uppstår när växten får 16 till 20 timmars ljus per dag. Aldrig ge 24 timmar ljus. Anläggningen har aldrig tid att vila innan nästa tillväxtperiod. När detta många timmars ljus är anordnade, är anläggningen sägs vara i vegetativ tillväxt, och det kommer inte blomma (alltså inte kommer att producera rök-kompetent knopp) tills om tolv eller färre timmar av ljus tillhandahålls per dag. Blommande sker naturligt när växten odlas utanför. Men om anläggningen påbörjades sent på säsongen, kommer det inte tillräckligt med tid för att producera tillräckliga eller kvalitet knopp.
 10. 10
  Framkalla blomning om så önskas. Men kön växter därefter. Kvinnliga växter kommer att dyka upp ett hår i inter-noden och hanen kommer att producera en boll. Om du inte är säker vänta några dagar, tar det några veckor för pollen som ska produceras. Om växa med artificiellt ljus, inducera blomning genom att begränsa timmar ljus mottagna till cirka 12 timmar per dag. Under de övriga 12 timmarna på dagen, måste anläggningen vara i totalt mörker under hela tiden. En låg kväve, hög fosfor gödselmedel används under blomningen.
 11. 11
  Studera lufttemperaturer och hålla växterna runt 67 °. Utomhus kan du göra detta genom att studera dina säsonger. Inomhus detta görs genom att läsa av temperaturen och att kontrollera ventilationen. Lägga till en timme tryckvåg av CO2 från en elektronisk regulator & tank ger bra resultat under de blommande stadier. Ännu bättre om du kör det under fasövergångar. (Första 2 veckorna av ljus sätts på 12/12) 3: e veckan av 12/12 är den första veckan av blomningen inte få det fel!
 12. 12
  Sex anläggningen. Du kan berätta om din anläggning är en manlig eller kvinnlig. En manlig inte producerar knopp, gör en hona. Du kan berätta om anläggningen är en hane, om det finns pollen säckar (boll) som bildar runt där huvudstammen ansluter till filialerna. En kvinna har vita hårstrån (ett hår) kommer ut på den platsen. Ett förstoringsglas kan användas för att leta efter de karakteristiska vita hårstrån, om din halvblind. Kassera de manliga växter eftersom de inte är värdefulla källor av medicinskt viktiga beståndsdelar, men kan användas för att selektivt pollinera en enda blomma inuti en baggie över blomman. Detta ger dig framtida frön som har anpassats till din jord och villkor.
 13. 13
  Harvest anläggningen. I ca 8-16 veckor efter övergången, bör din anläggning vara redo att skörda när de flesta av håren vända om från vitt till rött. OBS, för apotek kvalitet snitt när hälften av tricomes är mjölkiga. För stor rök snitt när 10-25 närvarande är bärnsten och resten mjölkig. För hög CBD rök klippa när alla trichomes är bärnsten. Undersök dem med en 30-60X förstoringsglas eller slinga. Skär mogen planta vid huvudstammen ovanför marken, klippa alla solen lämnar någon lämnar andra då blommor blad och hänga den upp och ner på en tvättlina i ca 6-7 dagar vid 65-70'f och 50-55% luftfuktighet. När spindeln är inte längre fuktig och kan brytas bara trimma bort knopparna från stammen och starta härdningsprocessen med kalkon väskor att sakta avsluta torkningen. Jag tog bort de dåliga riktningar härifrån berätta att sätta in i papperspåsar som detta kommer att leda till att klorofyll ha fastnat i växten torkar för fort. Google Ed Rosenthal, lärde han mig och resten av oss potheads!

Tips

 • Klipp inte din anläggning alls under blomningen, understryker detta anläggningen och tar längre tid att skörda.
 • Den mognad av växten, indikeras av färgen av de hartsartade kristaller (trichomes) på knoppar, kan i hög grad påverka det medicinska värdet av anläggningen. En mogen, medicinskt värdefulla växt bör ha en bra mängd bärnsten eller rödaktig trichomes.
 • Placera några nyckelpigor på din anläggning för att skydda den från skadedjur.
 • Stammar som är höga i cannabidiol kan minska ångest, medan fläckar som är höga i tetrahydrocannabinol (THC) kan öka ångest. De flesta stammar är hög i THC ännu låg i cannabidiol.
 • Bara trimma den stora fläkten lämnar som blockerar ljuset från andra knoppar och lämna resten.
 • Gör inte overwater. En tumregel är lyft potten när det känns väldigt ljus då vatten, aldrig vatten när planter känns tung.
 • Med blomma sax, trimma bort eventuell brunfärgning eller döda löv, om bladet är halvdöd nedskärning av den del som är bara död, kommer detta bidra till att ge mer näring och påskynda tillväxten av anläggningen.
 • Gödsel bör endast användas efter cirka en månad att växa. Sedan kan du gradvis lägga gödsel till din jord.
 • kom ihåg att använda en naturlig fertaliser om du använder mirakel gro eller något liknande som du kommer att växa en dålig produkt. Använd fertalisers som kogödsel eller andra naturliga fertalisers.
 • Under blomningen, kan du klippa fläkten lämnar bort av anläggningen så de diagonala grenar kan konsumera mer solljus för att växa sin linda. Knoppen växer på de diagonala grenar. Dock måste det finnas någon fläkt blad att absorbera energi och växa.

Varningar

 • Även om användningen av medicinsk marijuana är lagligt, kanske växer det inte vara. Kontrollera lokala lagar.
 • Låt den göra sin egen grej. Försök att inte röra den för mycket. Bara röra det när du måste.