Wke

Hur bli av psoriasis

Psoriasis är en vanlig hudsjukdom som berör 5,5 miljoner européer.. Psoriasis symptom inkluderar fula hudfläckar, obehag och i vissa fall, smärta.

hur-till-treat-psoriasis

Steg

Hur bli av psoriasis. Titta på problemet, detta kommer att uppmana dig att bli av med det.
Hur bli av psoriasis. Titta på problemet, detta kommer att uppmana dig att bli av med det.
 1. 1
  Titta på problemet, detta kommer att uppmana dig att bli av med det.
 2. 2
  Gå till en klinik. En läkare kommer vanligtvis förskriva en aktuell Psoriasis behandling. Vanliga utvärtes salvor för psoriasis inkluderar: Daivonex, steroid grädde, stenkolstjära, antralin och en aktuell form av retonic syra.
 3. 3
  Ansök stenkolstjära gång varje dag på natten. Gnugga inte tar i för mycket.
 4. 4
  Använd e45 krämen som en dusch eller köpa Neem tvål för 79-99p i butik (hörnet butiker säljer detta)
 5. 5
  Se resultat efter två eller tre veckor ständigt utan att tillämpa något annat.
 6. 6
  Titta på den naturliga metoden för att lösa detta problem om ovanstående inte fungerar.
 7. 7
  Prova med att ta tistel ört mjölk, eftersom hudproblem är ibland ett tecken på dålig leverfunktion, och mjölk tistel stöder levern hälsa. National Psoriasis Foundation påstår: "Milk Thistle har visats hämma human T-cell aktivering, vilket inträffar vid psoriasis."
 8. 8
  Prova över disk behandlingar, såsom Zenmed s dermcare, vilket ger en lugnande lättnad från klåda. Den är speciellt utformad för att läka och återställa skadad hud samtidigt behandla och förhindra utbrott av psoriasis.
 9. 9
  Jämför resultaten av att använda mjölk tistel kontra stenkolstjära för att se vad som fungerar bäst för dig.
 10. 10
  Lokal behandling innebär skonsam applicering av salvor på huden. I behandlingen ingår topikala kortikosteroider, som antiinflammatoriska läkemedel som används för att behandla lindrig psoriasis. Drogerna bromsa produktionen av celler dvs minskar inflammation och klåda i huden. För känsliga områden som ansikte, är milda salvor rekommenderas. De steroider har ett antal biverkningar och används därför endast tills Psoriasis utbrottet är under kontroll.
 11. 11
  En annan form av topisk behandling är användningen av vitamin D-analoger som också bromsar cellproduktion. De analoger kan dock irritera huden och bör därför användas i milda portioner.
 12. 12
  Lokal behandling ingår även användning av anthalin, vilket är en medicin som används för att normalisera DNA aktivitet i hudcellerna. Det används också för att avlägsna fjäll och därmed göra huden smidigare. Det är viktigt att notera att medicineringen kan ibland, irritera huden och bör användas endast för en kort tid.

Tips

 • Bad i E45 i ca 10-15 minuter.
 • Gnugga vaselin också hjälper huden som salva.
 • Tvätta händerna efter att du har installerat mediciner.
 • Red Sea Kelp härdade psoriasis
 • En studie utförd vid Sheba Medical Center fann att alger odlas i det röda havet, dramatiskt förbättrat hudåkomma av psoriasispatienter, utan några biverkningar. Och utöver detta, några av deltagarna botas helt. Studien visade att alger innehåller material som påverkar celldelningen.

Varningar

 • Använd inte tvål, eftersom det kommer att göra det värre.
 • Försök att inte gnugga något annat.

Saker du behöver

 • Koltjära lotion
 • En klinik som levererar recept
 • E45 kräm
 • Milk thistle