Wke

Hur att dölja röda fläckar i ansiktet

Alla har dagar när de ser jättebra ut, men det finns också några dagar där folk sluta att hitta en grov röd fläck på deras ansikte! Har detta hänt dig, och du vet inte vad jag ska göra? Du har kommit till rätt ställe. Läs vidare för att ta reda på hur att dölja det fula röda fläcken! Ett tips: få concealer 2 nyanser ljusare än din hudfärg. Grönt är också bra för finnar!

Steg

Hur att dölja röda fläckar i ansiktet. När du har fått alla de produkter du behöver, sandskädda en liten mängd fuktighetskräm på platsen du vill dölja.
Hur att dölja röda fläckar i ansiktet. När du har fått alla de produkter du behöver, sandskädda en liten mängd fuktighetskräm på platsen du vill dölja.
 1. 1
  Få lite oljefri fuktkräm, grön concealer, och tan concealer. Se till att köpa bra kvalitet hudvårdsprodukter! För att hitta några fantastiska kvalitet kosmetika, gå till ett varuhus och prata med de människor som arbetar där. De vet exakt vad som kommer och inte kommer att fungera för din hudton.
 2. 2
  När du har fått alla de produkter du behöver, sandskädda en liten mängd fuktighetskräm på platsen du vill dölja.
 3. 3
  Doppa en liten mängd av den gröna concealer på fläcken. Dab, gnugga inte. Om du gnuggar, kommer det inte blanda ordentligt. De gröna och röda toner kommer att jämna ut sig, och det kommer att se mycket mer naturligt. Applicera inte mer än du absolut behöver!
 4. 4
  Om du bär foundation, är det dags att tillämpa den.
 5. 5
  Sätt på en liten bit av tan concealer. Återigen, inte för mycket! Och kom ihåg att sandskädda, inte gnugga.

Tips

 • Viktigt: ALLTID DAB, och aldrig gnugga!
 • Använd inte vit eller "under ögonen" concealers på näsan, kinderna, hakan eller pannan. Få en concealer som matchar din naturliga hud-tonen. Om du använder ett under-eye concealer på en fläck, kommer det att göra det större!
 • Om du vill dra mer uppmärksamhet bort från platsen, sedan tillämpa ljus ögonmakeup (rekommenderas inte för killar). Människors ögon kommer att dras dit istället för till din plats.
 • Den plats som du döljer kanske inte ens är så stor, eller märkbar! Om du är en trevlig person med en stor personlighet, folk troligen inte ens vet att det finns där! I själva verket är det bästa sättet för människor att få folk att ignorera det att ignorera sin närvaro själv.
 • Du kommer alltid att hitta den bästa kvalitet på varuhus! Kom ihåg, kvalitet, inte kvantitet.

Varningar

 • Den viktigaste delen av hela den här handboken är att inte för mycket. Om du goop grejer på, kan den dra uppmärksamheten till platsen, istället för bort.
 • Någon av de uppräknade produkterna kan orsaka irritation i den röda fläcken eller din hud i allmänhet. Undvik billiga och utgångna produkter, och hålla på utkik efter allergivänliga produkter!

Saker du behöver

 • Flytande grön concealer (bra kvalitet)
 • Flytande tan concealer (bra kvalitet)
 • Oljefri fuktighetskräm
 • Foundation (opt.)