Wke

Hur du planera ditt liv

Livet kan vara en mycket mörk, okänd plats, men du kan tända små lampor längs vägen. Dessa lampor är dina planer! Planer språngbrädor för att nå din destination. God planering börjar tidigt i livet och fortsätter tills målen är uppfyllda. Är att livet självt kan sträcka under ett antal år, ibland med en bra plan kan hjälpa dig att leva bättre.

Steg

Hur du planera ditt liv. Försök att sammanfatta saker.
Hur du planera ditt liv. Försök att sammanfatta saker.
 1. 1
  Ta en paus. Ja, till och med från en kontinuerlig lättja eller konstant levande... gå på en 2-3 dagars tur, men hela tiden med ingen, gå ensam.
 2. 2
  Försök att sammanfatta saker. Om du hade fel i tidigare inte demoralisera dig själv, istället motivera din inre kärna av de misstag du gjorde och vårda de stunder du hade innan.
 3. 3
  Du bör alltid hålla dina intressen i spetsen för ditt sinne. Detta är ditt liv trots allt, så planera ut vad du vill göra, om det är i en veckas tid eller ett långsiktigt tidsperspektiv.
 4. 4
  Precisera dina drömmar och prestationer som du hoppas att uppfylla. Fokusera på vad som ger dig glädje och planera de steg du behöver för att nå det.
 5. 5
  Har din bärbara dator tillsammans med dig. Gör en ny mapp i din mest hemliga enheten och sedan en genväg för samma på skrivbordet, kan namnet vara "slumpmässiga mål" eller så
 6. 6
  Nu börja tänka, vad jag behöver göra för skojs skull, för spänning, för kärleken, för personligheten, för prestation, för fler privilegier och för lite extra från mitt liv.
 7. 7
  Varje gång du får nya tankar skriva det i samma genväg, och försök att döda fel inom dig hellre än att döda dyrbara tid, kom ihåg att du är speciell... ja du är, bara du behöver för att vässa din eventuella trubbigt talang och hålla en leende på läpparna och glöm inte att träna dagligen.
 8. 8
  Om du är karriär orienterade, besluta att följa en karriär som kan hjälpa dig att nå dina mål. I en mer realistisk känsla, med en karriär är viktig. Så att välja en väg som du tycker hjälper dig gärna på vägen. Planera vad dina intressen är, och sedan filial ut till vilka jobb dessa intressen kan få dig.
 9. 9
  Kom ihåg dina mål. Arbeta mot dem genom att planera de åtgärder som krävs för att nå dem.
 10. 10
  Ha en tidsram. Du behöver inte stressa dina mål, eftersom vissa kan ta tid att gro. Men att hålla dem i åtanke och med dagliga mål som hjälper ditt slutmål är viktigt.
 11. 11
  I slutändan gör en lista. Rita några brainstorming. Dessa kommer att hjälpa till att organisera din plan för ett givande och bättre liv.

Tips

 • Se till att du är nöjd. Detta är den viktigaste delen av din plan: din egen lycka.
 • Inte mer än göra dig själv och bli stressad över detta.

Varningar

 • Tills du begår dina mål på papper, du har avsikter som är frön utan soil.-anonym
 • Inte planera något du inte vill uppfylla. Ett plan som du inte kommer att följa kommer inte att fungera.