Wke

Hur få bästa resultat från din airsoft prickskyttegevär

Airsoft krypskyttar är en mycket viktig del av en airsoft teamet. De plockar bort värdefulla mål och snabbt försvinna.

Steg

Hur få bästa resultat från din airsoft prickskyttegevär. Höghaltiga kulor är viktiga.
Hur få bästa resultat från din airsoft prickskyttegevär. Höghaltiga kulor är viktiga.
 1. 1
  Köp en bra pistol. Helst över 350 fps. Något under kommer inte att betraktas som en riktig airsoft "sniper", och är en bit skräp.
 2. 2
  Höghaltiga kulor är viktiga..20 Är den vanligaste vikten. Tyngre kulor som.25,.28,.30 och används i mer kraftfulla gevär. Använd.20 med 300-350fps. Använd 0,25-0,30 med 400fps och över.
 3. 3
  Om vapnet du har fått är åtminstone lite bra, så kommer det att ha en justerbar hop-up. Använd detta klokt. Vänd inte din hop-up till sitt max med 0,20 kulor med en pistol med 400fps. De kommer kurva fruktansvärt. Köp minst 0,25-0,28 och förvandla din hop-up En ganska bra sätt upp om inte hela vägen och kulan kommer att flyga rakt och snabbt.
 4. 4
  Längden och "täthet" (hål) i pipan spelar en stor roll också. Längre fat innebär jämnare och högre fps skott. diametern av de inre pipan har också en effekt på konsistensen och fps av skott. Också överväga att köpa en pistol som skjuter på konsekventa hastigheter. En pistol som pumpar ut slumpmässiga hastigheter 350-450 fps för varje skott inte kommer att tillåta dig att göra bra skott.
 5. 5
  Ändra tillämpningsområdet (eller sevärdheter järn om du har ett gevär). Gör omfattningen linje med pipan banan horisontalt, så att skotten endast varierar vertikalt på en dag utan vind. Justera därefter räckvidden (eller järn sevärdheter) så att pistolen är något pekar uppåt när man tittar på målet. Anledningen till detta är att de kulor har en droppe, och pekar drop nästan helt tar bort behovet av att beräkna för gravitation.

Tips

 • Använd 0,25-0,30 med 400fps och över med en justerad hop-up.
 • Köp bara airsoft prickskyttegevär med metall fat.
 • Köp en bra räckvidd. Helst ett Mil-Dot systemet omfattning.

Varningar

 • Den UTG L96 Shadow Ops Sniper är ca 135€ och skott 480 fps konsekvent, är det ett billigare våren alternativ till de dyra krypskyttar gillar M700 gas prickskytt.
 • Låt dig inte luras av utseendet av en pistol. Läs recensioner och göra ett klokt beslut med ett köp.
 • Mindre än 40€ 0,00 för ett prickskyttegevär är vanligtvis inte ett bra köp, eftersom det kan förmodligen outranged med en high-end AEG. Detta gör sniper meningslöst. Köp en krypskytt som avsevärt kan outrange dina motståndare, vilket ger dig ett försprång.
 • Använd ögon-skydd som gjorts speciellt för airsoft. (Polykarbonatlinser)
 • Ha en väst som har skyddsvästar. Det är inte kul att bli skjuten i bröstet av en 400fps vapen. Du kan få airsoft produkter på Airsoft prickskyttegevär

Saker du behöver

 • God pistol som är 350fps och över (helst 400 +)
 • Bra pellets (.20,.25,.30 osv)