Wke

Hur öka konditionen

Nyckeln till att öka din kondition är att engagera sig i en livsstilsförändring. Att vara medveten om den näring du underblåser din kropp med och hur mycket fysisk aktivitet du får på en daglig basis är viktiga steg för att öka er kondition. Observera att denna artikel förutsätter att du redan är rimligen passar, och vill öka din kondition. Om du anser dig vara olämpliga och vill bli fit, se.

Steg

Hur öka konditionen. Skriv ner dina träningsmål.
Hur öka konditionen. Skriv ner dina träningsmål.
 1. 1
  Skriv ner dina träningsmål. Förlora 10 pund, köra en 5k race med mina barn, förbättra mitt utseende. Detta kommer att hjälpa dig att fokusera på varför du vill öka din kondition, förutom de övergripande hälsofördelar. Var säker på att du underblåser du ny fitness plan med ordentlig och hälsosam kost.
 2. 2
  Börja eller ramp upp ditt träningsprogram. Många människor som passar tränar redan redan, men sporadiskt. Ofta för att öka din kondition måste du börja träna regelbundet, som en del av din dagliga rutin.
  • Kontrollera med din läkare för att vara säker på att det är säkert för dig att börja ett träningsprogram. En personlig tränare kan också bedöma din nuvarande skick och låter dig veta om en läkare godkännande är motiverat.
  • Denna plan bör omfatta - Frekvens, tid, varaktighet, plats, och typ. Avsätt en viss tid på dagen som kommer att användas bara för kondition med inga avbrott.
  • Hitta en träningspartner. Detta kommer att hjälpa dig att hålla på rätt spår. Hitta någon annan som tänker "blir mer fit" och ange några mål tillsammans.
 3. 3
  Granska dina framsteg regelbundet. Övervaka din vikt, kroppsfett procent och vilopuls. Börja med några benchmark-tester som max skjuta upp eller dra upp testet.
 4. 4
  Aldrig överdriva. Detta är en stor anledning till varför många inte fortsätta med ett träningsprogram. Börja långsamt, och lägg intensiteten långsamt över tiden.
 5. 5
  Ställ uppnåeliga kortsiktiga mål. Var realistisk, inte om målet är att förlora £ 20 inte förvänta sig att resultatet i en vecka. Det är ingen realist heller är det säkert. Skriv ner dina mål, och hänvisar till det ofta för att hålla dig på rätt spår. Belöna dig själv för att nå kortsiktiga mål. (Om du förlorar två klänning storlekar i 2 månader, gå och köpa den klänningen du har haft ögonen på!)
 6. 6
  Viktigast att hitta en övning plan som är roligt. Om du gillar att cykla eller simma, se till att det är en del av din rutin. Oavsett din träning intressen se till att inkludera, hållfasthet, beständighet och flexibilitet utbildning.
 7. 7
  Stick med det: öva oftare borde inte vara ett kortsiktigt modefluga, utan mer av en livsstil. Ja träning får förbises ibland helt enkelt på grund av vår hektiska scheman, men om de blir mer av en prioritet du missar mindre. Använd variation för att hålla det intressant. Gillar att springa? prova en ny rutt, spår springa in ett 5k lopp. Allt som krävs för att stanna på rätt spår.