Wke

Hur får dina armar i bra form

Vill att skulptera själv några vapen du kan vara stolt över? Du kan få stora armar genom att följa dessa enkla steg.

Steg

Hur får dina armar i bra form. Gör övningar som du är bekväm med.
Hur får dina armar i bra form. Gör övningar som du är bekväm med.
 1. 1
  Lyft vikter. Du kan köpa dem, låna dem, eller få ett gym medlemskap. Genom att göra detta kan du bygga vikt i muskler. Om du inte har tillgång till vikter, kan du ersätta dem med 1.5 liters flaskor fyllda med vatten.
 2. 2
  Gör övningar som du är bekväm med. Prova buken arbete med vikter, tillsammans med dina triceps. Ju mer muskler du bygger i armarna, desto tyngre du kommer att gå i vikter.
 3. 3
  Arbeta armarna ut minst tre gånger i veckan. Genom att göra detta kommer du att få in en vana och din kropp kommer att mer vana vid den rutin du har.
 4. 4
  Se till att äta hälsosamt. Genom att äta bra, kan du stimulera din kropp att hålla längre i arbete-outs.

Tips

 • Var ihärdig och tålmodig.
 • Om du aldrig har fungerat tidigare så ska du vara försiktig när du först försöker det. Om du kan, skaffa dig en tränare eller någon att hjälpa dig, kanske en vän som vill komma i form som du kan gå till gymmet med jämna mellanrum.
 • Du behöver inte ständigt träna för att se resultat, i själva verket kommer att göra så troligtvis hindra dina framsteg. Muskler behöver tid att återhämta sig så att de kan bygga sig starkare än de var innan.
 • Det finns många utmärkta arm övningar ute: Stående skivstångscurl, stående hantelcurl Hantel, Curls Hammer, hantelcurl Koncentration, remskiva Push-downs, Ligga Barbell Triceps Extension, Dumbbell Triceps Extension, Standing Barbell Triceps Extension, Curls Preacher, Reverse Barbell Preacher Lockar, Reverse skivstångscurl, skivstång Wrist curl. Dessa övningar är alla utmärkta och kan användas för att utöva hela armen inklusive dina biceps, triceps och underarmar. Bara Google någon av de i listan för att visa en bild eller hitta en beskrivning av hur varje utförs.
 • För dem som aldrig har fungerat och inte vet hur mycket vikt att använda, se till att du använder tillräckligt med vikt att försöka övningen är en utmaning, men inte så mycket att du inte kan slutföra hela din rutin.
 • Det finns många övningar som du kan göra så se till att du infoga dem i din träning om du vill skulptera själv några anständigt snygga armar.
 • Om du är som de flesta människor du inte bara kommer att träna armarna men din rygg, axlar, bröst, ben, etc. Du bör helst avsätta en träning i veckan för armarna och spendera andra dagar i veckan tränar olika områden.

Varningar

 • Använd aldrig steroider! Försök att inte använda någon form av förhöja drogen.
 • Inte över-tåg. Dina muskler behöver tid att återhämta sig. Detta kan leda till att du skadar dig.
 • Inte överbelasta inte själv. Det sista du vill är att skada dig själv medan du tränar. Arbeta ut ska må bra, inte smärtsamt. Så inte pressa dig själv för långt.

Saker du behöver

 • Vikter.
 • Två 1-liters vattenflaskor.