Wke

Hur gå ner i vikt med vitaminer

Vitaminer är viktiga för god hälsa. Inte nog med att komplettera de din näringsmässiga ingång när efter en kalorifattig diet, men de kan också öka din ämnesomsättning och aktivt öka din viktminskning!

Det är trevligt att, men vad är poängen om man ser urtvättade och ohälsosamt? Det är där de vitaminer kommer in

Steg

Hur gå ner i vikt med vitaminer. Ta kolin att metabolisera fett.
Hur gå ner i vikt med vitaminer. Ta kolin att metabolisera fett.
 1. 1
  Ta kolin att metabolisera fett. Detta vitamin är mycket viktigt! Om dina nivåer av Kolin är alltför låg, tenderar fett att bli blockerad i levern. Bra källor inkluderar äggula, vetegroddar och jordnötter. Kolin är den viktigaste ingrediensen i Lethicin.
 2. 2
  Lägg jod till din diet för att stimulera sköldkörteln och främja en sundare, snabbare ämnesomsättning. Den bästa källan till jod är i Sea-Kelp, som är allmänt tillgänglig.
 3. 3
  Ta inositol. Detta vitamin fungerar med Kolin att metabolisera fett. Bra källor är soja, ägg och nötter.
 4. 4
  Komplettera din kost med krom. Den bearbetar kolhydrater och minskar hungerkänslor. Studier har visat att det för att öka viktminskning när bantning.
 5. 5
  Se till att du konsumerar tillräckligt av vitaminer B2, B3, B5 och B6. Alla dessa B-vitaminer hålla din ämnesomsättning igång (mycket viktigt för viktminskning) och säkerställa en hälsosam sköldkörtel. Bra källor är vetekli, ägg och havre.
 6. 6
  Öka din dos av C-vitamin. Detta hjälper kroppen att omvandla glukos till energi, och hindrar det från att lagras i din kropp! Bra källor är svarta vinbär, broccoli, apelsiner och jordgubbar.
 7. 7
  Den bästa viktminskning tillskott är multivitaminer och multi-mineraler. Utöver detta, vissa essentiella fettsyror som innehåller omega 3 och omega 6. För enkelhetens ändamål, kan du också använda en del proteinpulver, när du inte kan äta riktig mat. Allt annat, från vår erfarenhet, fungerar endast på kort sikt, och bör undvikas.
 8. 8
  Försök med Q10. Coenzym Q10 är nödvändig för en väl fungerande av enzymer i mitokondrierna som direkt påverka mitokondrierna förmåga att producera ATP [1]. Q10 och ATP går hand i hand. Låg Q10 lika låg ATP produktion och låg cellulär energi. Högre ATP innebär en högre ämnesomsättning, som din kropp vänder mer mat till energi istället för fett!

Tips

 • Förutom vitaminer, dricka mycket vatten för att fylla din kropp av vätskor förlorade hela dagen.
 • Vitaminer bör användas i kombination med en lämplig diet och motion plan
 • Utmärkta vitamintillskott kan hittas på nätet eller i specialaffärer

Varningar

 • För mycket av det goda kan vara dåligt också. Intag av stora mängder av vissa vitaminer kan orsaka hälsoproblem också. Vet var att begränsa livsmedel som kan orsaka överskott vitaminintag med vissa vitaminer. Ett exempel på detta skulle ta stora mängder av vitamin A, som orsakar hypervitaminos A.
 • Några av dessa vitaminer kan vara skadligt, så även om det är ett vitamin på hyllan, var försiktig. Om du har problem med sköldkörteln, se din läkare. Med Jod kan vara mycket skadligt särskilt om du redan tar sköldkörteln medicin.