Wke

Hur gå upp i vikt (män)

Är du för närvarande en av de personer som har varit lanky hela ditt liv och praktiskt taget ingenting är effektivt för dig att sätta på pounds? Det finns många metoder du kan använda för att förvandla din kropp från en mager man till den storlek du önskar. Tricket är att hålla sig till de olika metoder för att gå upp i vikt och göra dem tillsammans. Nedan listas 7 strategier för att öka i vikt.

Steg

Hur gå upp i vikt (män). Försök att äta en hel del mer.
Hur gå upp i vikt (män). Försök att äta en hel del mer.
 1. 1
  Dricka vatten. Att dricka en stor mängd vatten är väsentliga för att öka i vikt. Som ett sätt att få den nödvändiga energin för att upprätthålla friska och samtidigt gå upp i vikt, är det verkligen viktigt att ta in mycket vatten. Även dricka en halv liter vatten eller mer föreslås.
 2. 2
  Försök att äta en hel del mer. Det kan komma ett skede då kommer du att märka att du inte upp i vikt längre. Om du inte har vunnit mycket i vikt på ett par veckor så är det definitivt dags att införliva 250 fler kalorier per dag till din dagliga kost. När du upptäcker att du inte har vunnit mycket i vikt för ett par veckor, sedan öka ditt intag av cirka 250 kalorier per dag till din diet.
 3. 3
  Höj kalori dagpenning. Med tanke på att du redan vet hur många kalorier du förbrukar varje dag, ökar det med 500 kalorier. Detta kan tyckas hög, men bör du sprida ut det genom 5 eller 6 små måltider kommer det inte riktigt känns som att betydande av en omkopplare. Tänk, äter en mager människa som en mager person och en stor person tar i extra kalorier.
 4. 4
  Andel kroppsfett. Vägning själv låter dig övervaka var du är och var du vill vara. Kontrollera din andel kroppsfett är viktigt att säkerställa att den vikt som du sätter på är att förvandla från mager till muskler istället för fett.
 5. 5
  Håll koll på kalorier. Före ändra din kost, lägga upp hur många kalorier du tar in under en vanlig dag. Det är verkligen viktigt att du bestämmer så nära den faktiska mängden som är möjligt för att se till att du vet hur många att lägga.
 6. 6
  Lyft vikter. Bara äta och utför ingen fysisk träning kommer att omvandla dig från en smal person till en knubbig person. Det är verkligen viktigt att vara aktiv för att hålla sig frisk, speciellt tyngdlyftning. Lyft vikter gör att du konverterar den ökade kalori in-ta in i muskeln. Baserat på vad ditt mål är avgör volymen på tyngdlyftning du ska göra. Om du vill att skulptera och lyft sedan ett par dagar i veckan och gör en hel del upprepningar, men om du funderar på att utveckla muskler och lyft sedan minst fem dagar i veckan och öka vikten, men göra färre repetitioner.
 7. 7
  Få gott om sömn. Att ha minst 8 timmars sömn varje natt är genomgående en viktig aspekt som ofta försummas. Skaffa en god natts sömn kan du upprätthålla energi.