Wke

Hur glida slag i boxning

Om du någonsin sett Muhammad Ali i en boxning match, är det troligt att en av dina mest angelägna frågor är, "varför kan inte den andra boxaren slog honom?" Tidigt i sin karriär, skröt Ali att han aldrig tränat hårt för slagsmål. Sannerligen, var hans största talang en nästan övermänsklig förmåga att glida stämplingar.

Konceptet är enkelt: få ur vägen för stansen. Förmågan kan läras, men det kräver blixtsnabba reflexer och år av praxis. Här är hur man gör det.

Steg

Hur glida slag i boxning. Följ din motståndare.
Hur glida slag i boxning. Följ din motståndare.
 1. 1
  Följ din motståndare. Ofta har snabba reflexer är inte tillräckligt. Under ett slagsmål, kan du bli punch drunk eller trött och förlora dina förmågor. Således måste du studera dina motståndare i början av kampen och lära hans berättar. Då kommer han att kasta en punch? Vad punch kommer det att bli. Gör inte alltför många antaganden eftersom det finns en chans att han försöker få dig till vanor som kommer att ställa dig upp för en knockout punch.
 2. 2
  När han kastar en punch, röra sig något ur vägen. Se till att du bara flyttar nog att smita stansen. Rör inte för mycket eller för lite.
 3. 3
  Flytta inte huvudet tillbaka till där den kom ifrån! Denna amatör misstag är väldigt förutsägbar och kan leda till en snabb knockout. istället justera fötterna något att matcha där huvudet är eller bob och väva in i en ny position - överallt men där huvudet började kommer att göra.
 4. 4
  Slip till utsidan. Detta gör att du omöjligt att slå efter halka. Denna regel bör följas löst när det gäller stötar. Din motståndare kan göra något av följande för att kasta du av:
  1. Kasta en stöt lite till vänster, hoppas han kan fånga dig vara förutsägbar
  2. Kasta eller krigslist en jab och kasta en snabb en hoppas att du inte har något utrymme kvar på utsidan eller att du inte kommer att återhämta sig tillräckligt snabbt.

  Tips

  • En inneboende fördel för halka är att en av dina motståndares händer är bredvid ditt huvud. Det är en mindre hand som han kan använda för att försvara sig själv och en hand att han måste dra sig tillbaka innan han kan gå någonstans.
  • Öva glider när du arbetar den tunga väskan. Sätt de vanligaste receptfria slag till slag du tränar. Kom ihåg att blanda upp det lite men. Börja inte förutsägbara vanor som kan utnyttjas.
  • Efter halka en punch, är det troligt att en annan kommer. Håll huvudet kallt, uppmärksamma och vara redo för en annan stans.
  • Inte förbruka inte för mycket energi halka och låt inte din hals låsa upp.
  • Vid halka stötar, blanda upp det och för det mesta bara att försöka hålla sig borta från området. Ofta motståndare har en vana att inkräkta efter en stöt. Om du kan fånga dem off-guard när de steg in i ditt utrymme, straffa dem med någon stans du tycker passar.
  • Med raka rättigheter, glida åt vänster. Följ upp med en uppercut eller en rak höger av ditt eget.
  • Slipping en vänster krok är lika enkelt som lutar tillbaka några inches. En rak höger är det bästa sättet att få din motståndare att betala för en missad vänster krok. Det får avsluta matchen.

  Varningar

  • Slipping kräver effektivt mycket praktik. Spar med en pålitlig vän och gå långsamt. Har du inte honom att kasta hårda slag tills du är säker på att du är redo för det.
  • ALDRIG glida så att du är ur balans i alla fall, vill att du ska kunna behålla kontrollen och hålla kroppen i allmänhet framåtlutad.