Wke

Hur grilla marshmallows

Sitta runt en eld, kanske en brasa på stranden på natten, eller kanske i skogen, eller kanske du till och med har en eld på din uppfart i en navkapsel, hitta dig själv uppskattar åsynen av lågorna och värmen, men du re saknas något... det måste vara rostade marshmallows!

Steg

Hur grilla marshmallows. Skär en smal grön pinne tillräckligt länge för att nå elden utan att bränna dig.
Hur grilla marshmallows. Skär en smal grön pinne tillräckligt länge för att nå elden utan att bränna dig.
 1. 1
  Bygg en brand. Börja med (papper fungerar bäst), och sedan hålla på att lägga på större och större bitar av trä.
 2. 2
  Skär en smal grön pinne tillräckligt länge för att nå elden utan att bränna dig. Välj ett lövträd pinne, inte en evergreen eller annan hartsaktig en, så du behöver inte sap sipprar in för att smaksätta din fest. Det är också lätt att använda metall typ "rullande Roasters" som tillåter att rotera din njutning för ens bryna med twist av fingrarna.
 3. 3
  Rota en marshmallow till minnet. Se till att änden av pinnen går igenom den andra änden av marshmallow för att förhindra den från att glida av när saker börjar bli varmt.
  • Du kan stapla så många marshmallows som du kan passa på pinnen. Även att få rostat kanter kommer du bara vill göra en åt gången.
 4. 4
  Förläng marshmallow att sitta i eller ovanför branden. Att sätta en marshmallow i hoppande lågor kommer alltid satte eld och bränna den. Om du inte bränna den, kan du plocka bort de brända delarna och äter den mjuka, sliskig inuti. Hålla den över låga kol kommer caramelize det till en fin gyllenbrun färg. För bästa resultat, vänta tills elden brunnit länge nog för att producera heta kol områden. Dessa områden kommer att ge ugn som värme utan att tända din marshmallow!
 5. 5
  Rotera din rostning plastsked att jämnt värma och toast marshmallow. Det är roligt att se hur stora de blåsa upp när de grilla. Jag personligen gillar att grilla gruvan tills de är ungefär fördubblats i storlek och har en jämn gyllene färg. Dra bort marshmallow när det är gjort för att passa dig. Blås ut om det fattade eld. Skaka inte det.
  • Alla gillar sina marshmallows rostade annorlunda. Vissa gillar deras välgjord, medan andra inte vill ha deras brända alls och bara för att vara varm och sliskig från värmen.
 6. 6
  Låt marshmallow svalna i 30 sekunder till en minut innan du försöker att äta det. Burning din kommer att förstöra din upplevelse.
 7. 7
  Bita bort marshmallow från pinnen och njuta av det. Gör inte detta om du använder metall rostning gafflar, får de mycket varma! Återgå till start och upprepa så många gånger du vill rostade marshmallows!

Tips

 • Om du försummar prejar en snart-till-vara sliskig marshmallow på en pinne som var på plats under en längre tid, passera änden av pinnen genom eld i några sekunder. Detta bör ta bort de flesta skräp och många från pinnen. Bara torka bort all aska efter, och tillsätt marshmallow.
 • Med hjälp av en "grön", eller levande gren, kommer att hålla elden från belysning din rostning pinne innan du är klar, men vara säker på att det inte är en giftig växt.
 • Om du bränner din marshmallow de första gångerna, inte kasta marshmallow bort. Det är fortfarande bra, bara skrapa bort utsidan. Fortsätt att försöka. Det är inte slutet på din perfekta marshmallow rostningen karriär.

Varningar

 • Håll din eld bankas och under kontroll, och lägg ut det innan du lämnar den.
 • Ställ inte in din käpp på kanten av eld eller på ett bord för att grilla, kan det resultera i en ful marshmallow och det kan starta en brand.
 • Titta på dina barn när de gör detta.

Saker du behöver

 • Fire
 • Sticks för marshmallows
 • Bag (er) av stora marshmallows
 • Choklad och graham crackers för läckra S'mores!