Wke

Hur kan man vara en social ninja

Det finns många typer av Ninja. En social Ninja är ett av de mer intressanta typer av Ninja. Som en social Ninja, kan du locka så mycket uppmärksamhet som du önskar, och lika snabbt bli av med det. Och bäst av allt, det kräver inget annat än dig själv.

Steg

Hur kan man vara en social ninja. Lär dig att vara så tyst som möjligt.
Hur kan man vara en social ninja. Lär dig att vara så tyst som möjligt.
 1. 1
  Lär dig att vara så tyst som möjligt. Det finns olika sätt att gå och springa som gör mycket lite om något buller. Öppna dörrar precis tillräckligt bred för att låta dig framsteg, och vara så långt bort som du kan vara när den stängs.
 2. 2
  Bara säga tillräckligt för att få vad du behöver. Lägg inte till något närmare till ett uttalande än någon frågar efter, och svara tydligt, men inte alltför högt. Försök att inte lämna en långvarig obekväm tystnad. Istället säga ord med innebörden av "Jag ska nog gå nu", vänta för dem att erkänna dina ord och sväng (inte snabbt, inte för långsamt) och gå därifrån.
 3. 3
  Undvik grupper av människor. Om du absolut måste delta i en stor insamling, såsom skola, arbete, eller någon officiell funktion, vara så nära utsidan av gruppen som möjligt. INTE vara festens, eftersom detta drar uppmärksamhet till dig, besegra syftet med en Ninja.
 4. 4
  Promenera så nära en döljande objekt såsom en vägg eller ett träd som möjligt, utan att dra uppmärksamhet till dig själv.
 5. 5
  Observera folk. När tillfälle uppstår där du måste komma i kontakt med människor, se hur mycket du kan lära dig om den personen utan att säga för mycket. Detta betyder inte avlyssning.
 6. 6
  Om någon talar till dig och de har ryggen vänt, om det verkar som om de är klar med samtalet, mycket tyst och snabbt gå därifrån.
 7. 7
  Bär mörka, bekväma (inte baggy) kläder, att när man flyttar, sällan skaver mot sig själva. På så sätt minimerar du mängden brus du genererar. Svarta khakis med en mörk skjorta och mörka skor fungerar bra.
 8. 8
  När tilldelas en uppgift, få den klar så snabbt, effektivt och exakt som du eventuellt kan.
 9. 9
  Gör slumpmässiga saker på de mest oväntade tillfällen.
 10. 10
  Fira janinjuary. Du kan åstadkomma detta genom att titta på "Fråga en Ninja" på youtube.com

Tips

 • Koppla av. När du gör något, hålla dina muskler så avslappnad som möjligt. Ju mer spänning finns, kommer de mindre precisa dina rörelser vara, och desto mer brus kommer du att göra.
 • Promenader på ditt tips tårna är inte tyst. Genom att minimera kontakt med marken, producerar du faktiskt mer tryck på marken, och är mer benägna att orsaka buller. Försök istället att placera hela foten på marken samtidigt när du går, men ändå går med din normala hållning. När du kör, bör den visas som din hela foten vidrör marken, men bara plats från bollen på foten till tårna i kontakt med marken.
 • Försöker vara lömsk genererar mer uppmärksamhet än att vara normal gör. Poängen är inte att vara luriga, men att införliva i ditt liv. Rörelser ska vara exakt. Inget mer arbete än vad som krävs bör ges, eller någon mindre. Återigen, om du funderar på att vara lömsk, kommer människor att vara mer benägna att lägga märke till dig. Om du är dig själv, du kommer inte dra så mycket uppmärksamhet.
 • Du behöver inte utmärka sig på alla dessa att vara en ninja, bara de flesta av dem (tystnaden är absolut krävs ej>).
 • Få precis tillräckligt med sömn och äta precis tillräckligt. Detta kräver att experimentera, men det enda som kommer att berätta vad som är är rätt din kropp. Om du äter tills du får ont i magen, du fyller över själv.

Varningar

 • Stalking, stjäla, kikade (titta på människor i deras hus), misshandel och störande fred är alla brott och kan få dig arresterad. Jag tolererar inte heller jag stöder sådana handlingar.
 • Folk kanske tror att du är konstig om du följer denna guide ord för ord.
 • Plötsligt försvinner kan såra folks känslor. Bara göra detta när det skulle vara humoristisk.