Wke

Hur kan man vara som John Cena

John Cena är mycket bra person men att vara som en generös man som han, är det som kommer att bli så svårt. John Cena har vunnit WWE Europe Championship, WWE Championship, WWE World Heavyweight Championship, och mer värdefulla titlar, men John Cena du kommer att ha en ny partner.

Steg

Hur kan man vara som John Cena. Ha djup respekt för militären.
Hur kan man vara som John Cena. Ha djup respekt för militären.
 1. 1
  Få in rapmusik. Utanför brottning, Cena rekord och skapar sin egen musik och album rap, till exempel, hans nuvarande WWE ledmotivet "The Time Is Now". Cena skapade också sin egen rap budskap under sin entré i 2003 Royal Rumble om hur han skulle slå alla - han blev utslagen av Undertaker några minuter senare.
 2. 2
  Klä hur John Cena brukade se ut tillbaka när han började i WWE: tröjor, en kedja runt halsen, en keps sätta på och knähöga jeans. När han först började han bar var några spandex shorts.
 3. 3
  Ha djup respekt för militären. När hans film, "The Marine", kom ut på biograferna, har Cena klädsel och i-ringen personlighet kretsade kring militära färger och utseende attityd. Om du vill att brottas som honom, läsa artiklar om hur man gör sin entré och hans "Du kan inte se mig" hån.
 4. 4
  Bli ett fan av Boston Red Sox. Född och uppvuxen i West Newbury, Massachusetts, naturligtvis en New Englander skulle ha en böjelse för Sox eller patrioter.
 5. 5
  Gör allt i din makt för att sträva efter det bästa. Cena har gjort allt på viljan att behålla WWE titeln för den tid som han gjorde. Han låter aldrig ett mål ner och sätter sitt allt på linjen för att uppnå något. Han tror verkligen på de positiva aspekterna av livet, som hans motto i WWE är "Rise Above Hate".

Tips

 • Inköp och slitage Cena varor att ha som "brottare känslan". Om du kan, få de WWE album, "WWE original" och "WWE ThemeAddict:. The Music, Vol 6", och hans egna album, "Du inte kan se mig". Det är roligare att känna hans texter så att du kan rappa / sjunga dem när han gör en RAW entré.