Wke

Hur man gör en brottning entré

Har du någonsin sett entréer i WWE och önskat att du kunde göra det? Ibland människor får bara chill gupp bara titta på dem.

Steg

Hur man gör en brottning entré. Hitta en bra ingång om det är redan en WWE tema entré eller inte.
Hur man gör en brottning entré. Hitta en bra ingång om det är redan en WWE tema entré eller inte.
 1. 1
  Hitta en bra ingång om det är redan en WWE tema entré eller inte.
 2. 2
  Tänk på vilken typ av rörelser kommer du att göra baserat på din karaktär, oavsett om det är på det sättet Shawn Michaels danser eller hur begravningsentreprenören tyst och långsamt går till ringen.
 3. 3
  Det finns i princip fyra steg till din entré. Stage Entré, Ramp, Ring-ingång, och ring.
 4. 4
  Starta din scen entré. Generellt gör du en skylt eller en flashig entré som är relaterade till din karaktär såsom Batistas muskel ge Matt Hardys tre fingrar tecken, John Cena håna av publiken, eller Rey Mysterio s hoppning 7 meter upp i luften.
 5. 5
  Nu är din ramp del. Du kan bara köra till ringen. Men du kan utföra akrobatik, dans eller promenad.
 6. 6
  Din ring entré. Generellt detta är relaterat till din storlek. Små brottare gå under repen. Kvinnor går mellan den första och andra linor, tungviktare går mellan den andra och översta repet, och enorma brottare steg över dem som om de inte är där. Alternativt kan du klättra en vantskruv och hop eller kullerbytta in i ringen.
 7. 7
  Nu är din ring show. Du kan vinka till publiken, utföra akrobatik, tar bort ett klädesplagg som du inte behöver, helt ignorera publiken eller ha fyrverkerier.
 8. 8
  Om det passar din karaktär kan du komma i andra och helt enkelt sprint till ringen, dyk in och tackla din motståndare (denna strategi används ofta av både cruiserweights, på grund av deras allmänna fart eller klackar, på grund av den oskäliga attacken ).
 9. 9
  Visa folk om din en brottare försöker göra en entré eller bara en WWE fan försöker bara ha lite kul.

Tips

 • Gör saker vad gäller din karaktär i ringen, om du är en häl (Bad guy) håna publiken, men om du är en babyface (bra kille) gör saker för att få publiken att gilla dig.
 • Om du vill, kan du gå till den översta repet och någon sorts handrörelse.
 • Kom ihåg att övning ger färdighet så att inte göra bort dig själv framför en massa människor
 • Ha en gimmick. Idén om ingången är att få dig "över" med publiken. Det bästa sättet att komma över är att ha något som publiken kan relatera också... Positivt eller på annat sätt.
 • Hela poängen med detta är att bara ha kul.
 • Få lite entré musik som kommer att få dig pumpas upp för den kommande matchen.

Saker du behöver

 • En gimmick
 • En publik
 • En motståndare