Wke

Hur kan man vara utåtriktad

Tvärtemot vad många tror, ​​behöver du inte vara säker för att vara utåtriktad. Tänk på det. Du har säkert känt folk som var osäkra och utåtriktad samtidigt. Det beror på att vara utåtriktad har ingenting att göra med att tro på dig själv, det har allt att göra med praxis. Nu, om du vill vara charmiga, du behöver för att bygga upp självförtroende, men blir mer utåtriktad är faktiskt ganska lätt. För att komma till en punkt där du känner dig bekväm att prata med fullständiga främlingar, följ dessa steg. Ibland kan det kännas besvärligt att vara omgiven av människor som är mer självsäker och utåtriktad än dig, så att du kan känna dig mer bekväm att träffa nya människor med dessa steg.

Steg

Hur kan man vara utåtriktad. Främja din nyfikenhet på människor.
Hur kan man vara utåtriktad. Främja din nyfikenhet på människor.

Var utgående

 1. 1
  Främja din nyfikenhet på människor. Vart du än går, försök att observera människor, och ställa frågor om dem. Jag undrar vad hans föräldrar ser ut? Jag undrar vad hennes favoritfärg är? Är han från runt här? Är hon tjejen jag såg på bio förra veckan? Det kommer att ta lite medveten ansträngning, men du kan inte vara utåtriktad om du inte ger ett dugg om människor.
 2. 2
  Le mot människor. Gör det till ett mål att le mot en person en dag. Det kan vara vem som helst, och det kan vara den mest subtila leende. En snabb blick parat med ett flin, sedan köra bort om du vill. Ju mer du gör det, men det är mindre skrämmande blir det. Det är enklast att le mot någon när de går in i ett rum, eller när du går in i ett rum, eftersom det är en enkel vänlig hälsning, och det verkar inte som slumpmässiga. Så småningom kommer du vill komma till en punkt där du ler instinktivt när du gör första ögonkontakt med någon.
 3. 3
  Se till att förbättra vänskapsband med människor du möter, kommer det att sätta dig in i slingan och i stället för att bara umgås med människor du kommer att förbättra dina relationer med andra.
 4. 4
  Tillåt dig själv att vara rolig! Försök att skämta om saker som du har gemensamt med andra människor. Som om du har ett internt skämt med någon som du umgås med och sedan försöka göra ett skämt om det. Att vara rolig också lätta upp stämningen och få folk att vilja vara runt dig.
 5. 5
  Fråga folk frågor. Återigen, ge dig själv målet att göra detta en gång om dagen. Standarden "hur mår du" inte riktigt räknas, eftersom folk använder det som en hälsning snarare än en riktig fråga. Om du redan har bytt ögonkontakt och leenden med någon, och du är nära, börja med att säga "Ursäkta mig, men jag undrar..." eller "Hej, kan jag fråga dig en sak?" och ställa en fråga. Det är där nyfikenheten kommer in. Här är några idéer:
  • Hur tycker du att boken / tidningen?
  • Du ser bekant ut. Arbetar du på bio?
  • Är det en egyptisk bebis sele?
  • Vad tycker du om detta som en present till en mamma?
 6. 6
  Ge en komplimang. Om du är intresserad av människor, är du skyldig att märka små saker som du gillar eller uppskattar, som:
  • Jag har läst den boken. Mycket bra val!
  • Jag älskar dessa skor. De går bra med denna kjol.
  • Det är en fantastisk frisyr.
 7. 7
  Prata med några främlingar om dagen. Med hjälp av föregående steg, kommer du att nå ut till människor, och övning ger färdighet. Sätt dig i miljöer där det finns massor av människor som du inte känner, och massor att prata om, som en bok eller musikaffär. Det kommer att finnas tillfällen när vissa människor är kall och okänslig och det är normalt! Ta det inte personligt. Och det finns tillfällen när du kan röra upp och känna sig som en idiot - och det är normalt för! Bara skratta bort det och gå vidare. Du behöver inte vara helt säker för att vara utåtriktad, och när du känner självtvivel håller dig tillbaka, tänk på folk du känner som har sin osäkerhet men är fortfarande vänligt till främlingar ändå. Om de kan göra det, så kan du, rätt?
  • Se till att du roar dig. det enklaste sättet att bli mer utåtriktad är att göra andra människor känner sig säker och naturlig omkring dig. HA ROLIGT!

Tips

 • Var dig själv och inse att inte alla kommer att gilla dig.
 • Aldrig agera som någon du inte är.
 • Aldrig ser ledsen när med en grupp människor som du inte riktigt gillar eller inte riktigt vänner med. Starta en konversation och hålla huvudet kallt. Men om de är menar, och börja vara elak mot dig, ignorera dem och starta konversationer med någon annan.
 • Kom ihåg att det inte kommer att vara bara en snabb förvandling från blyg att tysta. Det kan ta dagar, månader eller år för att vara som bäst konfidensnivå. Ta din tid ändå. Träna på att vara utåtriktad genom att chatta med folk. Det kan vara i klassrummet eller styrelserummet. Det gör inte någon skillnad.
 • Du behöver inte vara en "bad boy" för att få damerna, bara vara trevlig och respektfull, och har ett bra sinne för humor
 • När du känner dig bekväm att nå ut till folk, ta nästa steg. Lär dig att ha ett bra samtal och hur man kan vara charmiga.
 • Agera inte som någon du inte är och prata med alla i gruppen!
 • Gå upp till människor. Om du ser någon du inte känner, men verkar ganska cool, bara säga "Hej, vad heter du?" och sedan efter de svarar säger "Tja, jag är (ange namn) och du kommer att bli min nya vän." De kommer förmodligen att svara på detta som om du är konstig, men det är normalt. Det kommer att göra dem ser att du är vänlig och du inte har något emot att prata med människor.

Saker du behöver

 • Courage
 • Vänlighet
 • En bra (och inte pappa gillar) sinne för humor