Wke

Hur ska man gå från nörd till muskel mannen

Är du en av dem som är känt som "nörd" i skolan? Vill du lägga lite muskelmassa på din svaga siffran? Om du vill gå från en nörd till en muskulös man bara läsa på.

Steg

Hur ska man gå från nörd till muskel mannen. Först och främst måste du inse att det är en gradvis process som du kommer att börja se resultat i någonstans runt 3 - 4 månader.
Hur ska man gå från nörd till muskel mannen. Först och främst måste du inse att det är en gradvis process som du kommer att börja se resultat i någonstans runt 3 - 4 månader.
 1. 1
  Först och främst måste du inse att det är en gradvis process som du kommer att börja se resultat i någonstans runt 3 - 4 månader. Ja, det låter som en lång tid men i slutändan kommer det att vara värt det.
 2. 2
  Gå till din lokala gym eller din gymnasiet vikt rum (om du är en student där) och be en tränare eller en assistent där för att ge dig några råd.
 3. 3
  Börja med lättare vikter för att bygga upp en bas och sedan göra vikten högre varje gång du tränar.
 4. 4
  Träna alla delar av kroppen så att du inte är oproportionerliga. Använd sammansatta övningar som innehåller mer än en muskel som bänkpress, dips och knäböj. Dessa har hög energitillförsel för att gynna förhållanden.
 5. 5
  Gå till arbetet ut rum 3 till 4 gånger i veckan om du kan.
 6. 6
  Se till att behålla fokus på skolarbetet och inte slappa av. Tjejer gillar killar som är väl rundade, så ge inte upp om vem du var innan, vara stolt över dina bra betyg!
 7. 7
  Arbeta ut är 20% av processen resten är att äta rätt och sova. Öka ditt intag av mat något, sikta på 10-15% av det totala intaget vara från kolhydrater, 35% protein och 55-60% fett. Kolhydrater lagras som fett om inte bränns av, och kommer att stoppa kroppen från att använda fett det intar som faktisk fett att brännas bort med en hög prioritet. Få tillräcklig sömn och vänta tills dina muskler är inte ont längre, och sedan lägga till en annan vilodag innan du arbetar igen.
 8. 8
  Håll reps mellan 5-10, du försöker få muskelmassa här, inte träna för ett långlopp. Även formen är mycket viktigt, så aldrig ryck eller svinga vikten. Använd långsamma kontrollerade rörelser för att säkerställa den avsedda muskeln gör arbetet och ingenting annat.
 9. 9
  Kom ihåg att styrka vinster alltid kommer före storlek vinster. Så din gonna få en mycket starkare innan du får något större, men det kommer att komma i tid, tålamod är ett måste. Bry dig inte väga sig eftersom det inte är ett effektivt mätverktyg framsteg. Du kan förlora en del fett och få lite muskler som i slutändan skulle få dig att väga mer även om du kanske ser smalare ut. Bara bedöma dina framsteg på utseende och styrka. Håll en logg över din träning så att du exakt kan öka vikten varje gång.

Tips

 • Gå inte överbord med kosttillskott, majoriteten av dem är en ripoff. Vitaminer och protein ska vara bra, men kom ihåg NO kreatin.
 • Bära bekväma vettiga kläder, är du på gymmet för att träna inte sticker ut.
 • Det finns oändligt informationen att läsa på om detta, gör din forskning och lära.

Varningar

 • Överdriv inte träna eftersom du kommer att vara redan ont som det är.
 • Fortsätt att göra bra i skolan annars du verkligen kan svika dina föräldrar / familj.
 • Ge inte upp även om du är öm nästa gång du tränar, kommer detta att löna sig i längden!