Wke

Hur luktar underbara

Vill du lukta helt gudomligt? Detta steg-för-steg guide kommer att berätta alla hemligheter till lukta fantastiskt...

Steg

Hur luktar underbara. Håll fräsch och ren genom att tvätta varje dag.
Hur luktar underbara. Håll fräsch och ren genom att tvätta varje dag.
 1. 1
  Håll fräsch och ren genom att tvätta varje dag. Detta innebär att duscha eller bada varje dag - på kvällen är bästa tiden, så behöver du inte att vakna tidigt, men om du svettas på natten, anser duscha / bada på morgonen, eller båda.
 2. 2
  Tvätta håret när det börjar att visa några tecken på fet eller smuts. Vanligtvis börjar håret blir fet efter 2 eller 3 dagar - men det beror på vad schampo du använder, eftersom det kan vara nästa dag du behöver tvätta den igen. Tvätt och konditionering håret kommer att hålla den fräsch och luktar sött - du inte vill att det ska lukta oljig och smutsig, eller hur?
 3. 3
  Prova en doftande badolja eller badskum. Detta kommer att hålla huden doftande. Det kan också vara mycket avkopplande, alltför. Tips: Om du behöver tvätta håret när du badar, försöka tvätta den först och sedan lägga till badolja / bad bubblor, eller helt enkelt tippa huvudet över badkaret och använda dusch huvudet för att tvätta håret. Sen sätter upp den på en duschmössa, eller i en hög hästsvans eller bulle. Du vill inte få ditt hår fet och klibbig.
 4. 4
  Lägga några stänk av din favorit parfym till botten av din dusch kommer att skapa doftande ånga.
 5. 5
  Använd en doftande duschtvål och duschkräm. Detta är kommer att hjälpa rengöra du huden samtidigt hålla den fräsch doft, och vissa kommer även att hålla huden mjuk och smidig, alltför.
 6. 6
  När du har avslutat ditt badkar eller dusch, applicera en liten kropp grädde eller body butter på fuktig eller torr hud. Fuktgivande spray är också bra för att lägga doft - och fukt till huden. Det kommer att hålla huden mjuk, alltför. Soap & Glory har vissa fab produkter för denna typ av sak.
 7. 7
  Spraya lite parfym du gillar lukten av på en ren handduk, pop i torktumlaren eller på kylaren i några minuter, och det ska lukta helt gudomligt. Obs: Placera den på kylaren kommer inte att ge så mirakulösa resultat som poppar den i torktumlaren.
 8. 8
  Placera en luft-luftrenare i sovrummet för att hålla rummet luktade sött.
 9. 9
  Öppna alla fönster för att avyttra alla oönskade lukter.
 10. 10
  Packa en bar med starkt parfymerad tvål och placera den på botten av din garderob för ett ögonblick kläder repetitionskurs.
 11. 11
  Nästa gång du träffar butiker - stövlar besök eller Dingles och leta efter några tester parfymer. Spraya lite på bit testare kort, och hålla den för att sätta i botten du kläder lådor att hålla du kläder luktade sött!
 12. 12
  Använd ett fint doftande tvättmedel för att hålla dina kläder luktar färskt och doftande.
 13. 13
  Se till att du tvättar dina kläder så fort de behöver tvättas. Lämna inte det till fyra dagar senare, när lukten börjar öka.
 14. 14
  Bär rena kläder varje dag.
 15. 15
  Om dina skor luktar, måste du hålla dem rena. Tvätta dem i tvättmaskinen och sedan lämna dem att torka i torkskåp natten. Besprutning en lätt dimma av parfym för dem är stor om du är on-the-go. Du kan också prova att lägga tvättmaskin tabletter till dem och lämna dem vid ett öppet fönster när du inte använder dem.
 16. 16
  Innan du lämnar huset, spraya kroppen med en lätt dimma av body spray, använd någon roll-on deodorant (men se till att det är en organisk en!), Och sprayar på lite parfym. Eau de toilette är trevligt, men mer fyllig om du letar efter en stark doft.
 17. 17
  Upprepa dessa metoder dagen-efter-dag för absolut perfektion!

Tips

 • Ansök bodyspray till hela kroppen - koncentrera sig på överkroppen och låren. Koncentrera dig inte på att få det perfekt och jämnt sprida ut - bara hålla det 3 inches från din kropp, och spray, spray, spray!
 • Ha en bodyspray liknande lukta på din parfym.
 • Applicera parfym till ditt tempel, ryggen på knäna, de termosflaskor av armbågarna, sidorna av halsen, fronter av armbågarna, och viktigast av allt, på framsidan av din hals.
 • Håll din parfym med dig hela dagen.
 • Inte Spraya alltför mycket, kan människor bli illamående omkring dig om de luktar mycket stark parfym.

Varningar

 • Inte avsiktligt eller direkt andas in kroppen sprayer. Om du gör av en slump - få lite frisk luft omedelbart och hosta för att få läsa om tillträde doft. Få inte panik, och dricka lite vatten för att lugna ner dig. Vi gör alla misstag som denna då och då - men bara undvika att göra det ofta.
 • Om du arbetar ut den dagen - ta några våtservetter, rulla på deodorant, parfym och body spray och använda den. Du ska duscha så fort du har tillgång till en. Svett kan lukta väldigt starkt och man kan inte alltid märker det på dig själv.
 • Också som en del av att vara hänsynsfull till andra människors känslor - Försök inte att få ut din aerosol och börja spraya i mitten av att äta middag på en restaurang (inte att du skulle). Bara i fall någon har astma, spara den till toaletten paus.
 • Om du råkar stå bredvid någon med en BO problem, vara hänsynsfull till sina känslor och inte ta upp det. Behandla dem normalt, men viktigast av allt, inte omedelbart få din parfym ut och spraya bort. Spraya inte några på dem om de inte frågar och du är nöjd med det. Bara vara hänsynsfull till sin känsla och spraya när du har tid att gå bort naturligt och gå in i en toalett för att spraya. Se bara till att du inte gör dem att känna sig obekväma eller låt dem veta att du är medveten om sina små problem. Förresten, du förmodligen inte kommer att lukta bara för att du råkar vara i närheten av dem!