Wke

Hur man bär en suspensoar

Iklädd en suspensoar är ett av de viktigaste stegen en hane kan vidta för att förbättra sitt utseende och, om han är en idrottsman, för att skydda sig när man spelar ett antal sporter, inklusive, men inte begränsat till, baseball, fotboll, hockey, cricket och andra sporter som inkluderar snabba åtgärder samt kontakt mellan idrottare. Förutom att helt enkelt bära en suspensoar är det också viktigt att lära sig hur man bär en suspensoar korrekt. Iklädd en suspensoar felaktigt kan orsaka obehag och i vissa fall kan leda till allvarliga skador. Här är några steg du kan vidta för att se till att du bär en suspensoar korrekt och på ett sätt som med största sannolikhet kommer att förbättra ditt utseende och att stödja ditt könsorgan.

Steg

Hur man bär en suspensoar. Köp en suspensoar som passar ordentligt.
Hur man bär en suspensoar. Köp en suspensoar som passar ordentligt.
 1. 1
  Köp en suspensoar som passar ordentligt. Olika midja storlekar finns för yngre män såväl som för vuxna män. Storleken på påsen varierar beroende på märke av suspensoar.
  • En suspensoar består av ett midjeband, vanligtvis elastisk, samt ett stöd påse för könsorganen.
 2. 2
  en. Vissa Jockstraps inkluderar en påse inuti vilken en plast eller metall cup kan införas för extra maskulina betoning och skydd.
  • Även om det inte ger den faktiska stöd, är det viktigt att midjebandsdel suspensoar passar ordentligt. Om det är för löst hela suspensoar kan glida ur plats och ger liten eller ingen faktisk skydd. Dessutom om den suspensoar är äldre är det möjligt att den elastiska har lossnat och inte längre passar ordentligt. Den midjebandsdel jockstrap ska sitta tätt utan att orsaka obehag eller hindra rörelse.
 3. 3
  Bestäm om suspensoar kommer att bäras till vardags-slitage medan du spelar en enda sport eller en mängd olika sporter. Vissa Jockstraps är utformade specifikt för dagligt slitage eller för vissa typer av sport, och (i fallet med cup-Jockstraps) även vissa befattningar inom sport.
 4. 4
  Prova några olika typer av Jockstraps att se vilka som ger bäst utseende, mest stöd, skydd och komfort.
  • För dem som väljer att bära en suspensoar är det upp till mannen att bestämma om han vill bära underkläder utöver suspensoar. Det är helt upp till mannen som tröst är den enda avgörande faktorn när du gör detta beslut. Att välja att inte bära underkläder kommer inte påverka en människas frontal utseende eller idrottsman mottaglighet för skada.
  • Många idrottsmän avböja att bära Jockstraps eftersom de är rädda att de kommer att vara obekväma samt hindra deras rörelser när du spelar sport. Även om detta är en legitim angelägenhet en idrottares säkerhet aldrig skall ogillas eller ignoreras.
 5. 5
  Överväg bär komprimering shorts om du tror att en suspensoar är alltför obehagligt. Komprimering shorts erbjuder liknande stöd som en suspensoar (inte samma sak, men det beror på vilken stil av komprimering shorts), och vissa komprimering shorts kommer med en påse för att hålla en skyddande kupa. (Du bör dock vara medveten om att många komprimering shorts som har en påse inte håller koppen tätt mot kroppen, som är nödvändig för att förebygga skador när man spelar sport.) Många män tycker att bära en kompression kort är mer bekväm än en traditionell suspensoar.
  • Ett antal tillverkare erbjuder olika typer av jockstraps och shorts komprimering. De flesta män skulle kunna hitta en som uppfyller alla deras komfort och skadefri skyddskraven. Jockstraps kan köpas från nästan alla sportartiklar butiker eller via Internet.
  • En fördel med att ha en suspensoar är att en suspensoar vanligtvis håller testiklarna hos mannen svalare. Detta tros minska risken för infertilitet.