Wke

Hur man kan minska manliga bröst

Förstorade bröst hos män kan orsakas av flera saker. De två första som kommer att tänka är hormon störningar och övervikt.

Steg

Hur man kan minska manliga bröst. Gynekomasti är en ovanlig hormonell obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröstvävnad att utvecklas på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor.
Hur man kan minska manliga bröst. Gynekomasti är en ovanlig hormonell obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröstvävnad att utvecklas på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor.
 1. 1
  Städa upp din kost. Det första du bör göra är att bli av med all skräpmat, snabbmat och fet mat från din kost, inklusive allt som är friterad, högförädlade, mycket raffinerad och mycket mättat fett. Ät frukt, grönsaker, fullkorn och magra proteinkällor, och dricka mycket vatten.
 2. 2
  Gynekomasti är en ovanlig hormonell obalans hos vuxna och unga män som orsakar bröstvävnad att utvecklas på ett sätt som liknar bröstvävnad hos kvinnor. I fall där vuxna eller äldre tonåringar, kan det vara ett tecken på en allvarlig bakomliggande hälsotillstånd, såsom cancer i hypofysen, binjuren (s), eller testiklar. I unga tonåringar, är det oftast ett tillfälligt problem som orsakas av hormonförändringar i samband med puberteten.
 3. 3
  Gör lite cardio. Utför aerob träning tre till fyra gånger i veckan i 45 till 60 minuter. Det kan vara jogging, cykling, simning, rodd, trappa stepping eller något du finner roligt.
 4. 4
  Do armhävningar. Arbeta bröstmusklerna bygger bröstet, planar bröstet och även bränna några kalorier eftersom muskler är metaboliskt aktiva. Ligg ner på magen. Placera händerna bredvid dina axlar med armbågarna böjda. Håll kroppen rak som du pressar din kropp upp i luften tills armarna lockout. Nu långsamt sänka dig själv tills du är strax ovanför marken och upprepa.
 5. 5
  Gör bänkpress. Ligg på ett träningspass bänk med stången på säkerhet rack. Placera dina händer om bara förbi axelbrett. Lyft stången och sträcker armarna över din kropp över bröstet. Långsamt sänka ribban tills det är ungefär en tum ovanför bröstet. Lyft upp det igen och gör en serie av reps.
 6. 6
  Se en plastikkirurg. Du kan få operation för att avlägsna vävnad i ett öppenvården förfarandet. Om vävnaden är fett, kan fettsugning göras. Om vävnaden är fast, måste den skäras och avlägsnas.
 7. 7
  Gör ett läkarbesök. Gynekomasti är ett tillstånd där det finns en obalans i östrogen och testosteron i den manliga kroppen, vilket resulterar i bröstförstoring. Din läkare kan ordinera ett läkemedel som kan bidra till att balansera ut dina hormonnivåer.

Tips

 • För att göra armhävningar lättare, börja med händerna på ett bord, stol eller låda. Fortsätt arbeta dig nedåt tills du kommer till golvet. En annan enklare variant börjar med knäna på golvet. Du kan även göra bänkpress med hantlar antingen på en bänk eller på en schweizisk boll. Kom ihåg att andas ordentligt när man gör bröst övningar. Andas på att sänka partiet och andas ut på ansträngning. För medicin boll bröst pass, om du inte har en partner, använd en vägg i stället. Se till att det är ett massivt block vägg som betong eller aska block.

Varningar

 • VÄNLIGEN söka läkare om detta beror på hormonella rubbningar som Cushings syndrom. Också en plastikkirurg kan komma till nytta för dem som planerar gastric by-pass operationer.