Wke

Hur man blir en pro hockeyspelare

Älskar du absolut hockey? Utövar du mycket? Vill du göra det till NHL? Nå, kommer denna sida att ge dig tips om hur man gör just det.

Steg

Hur man blir en pro hockeyspelare. Lär dig att hålla handtaget.
Hur man blir en pro hockeyspelare. Lär dig att hålla handtaget.
 1. 1
  Lär dig att åka skridskor. Ett bra ställe att träna skulle vara en utomhus isbana eller en inomhusarena. Lär dig att balansera genom att hålla benen raka och öva passerar över (föra ena foten framför den andra och vrida). Skjut benen ut till en fullständig, lång förlängning och tryck ut att ha god steglängd och få stor hastighet. Det finns även off-ice slide styrelser att få känslan av en riktig klivet. Du kan också ta en snabb rink från kanadensiska däck eller få syntetisk is.
 2. 2
  Lär dig att hålla handtaget. Skaffa en puck och en pinne (trä är bäst för människor startar), och bara flytta pucken fram och tillbaka på din blade, försök sedan att när du flyttar, svarvning, sedan hålla upp huvudet.
 3. 3
  Anmäl dig till en liga och gå med i en hus league lag. Spela i utställningen, säsongen och slutspelet och visa vad du har och försöka göra mål eller försvara från motståndarlaget.
 4. 4
  Läs och memorera reglerna för den kommande NHL-turnering. Detta kommer att vara viktigt för din poäng.
 5. 5
  Prova ut för konkurrenskraftiga lag och ange hockey läger. Vem vet, när du är äldre än 18 år gammal och fortfarande spelar hockey, får NHL bara utarbeta dig till ett professionellt team, kan du också prova ut för en resa laget eftersom de är konkurrenskraftiga. (Se till att du går till hockey läger i Kanada. Du kommer att hitta den bästa tävlingen där.)
 6. 6
  Om du fortfarande är yngre än 18, men äldre än 15, så prova för en junior hockey league! Den mest konkurrenskraftiga i Kanada är det Ontario Hockey League, Quebec Major Junior Hockey League och Western Hockey League. I Europa är det Europa Hockey League. Juniors ofta får Oscoutade för National Hockey League, och då kommer du eventuellt få utarbetas, men kom ihåg detta kommer att innebära att du kommer att missa fester, helger och kommer att göra intensiv träning.
 7. 7
  Öva så ofta du kan. Köp ett skytte mål eller en puck passer att träna. Också på nätet finns det många butiker där du kan få off-ice utbildning hjälpmedel. Du måste ta spelet på allvar. Var inte rädd för att spendera lite pengar, men se till att det är värt det.
 8. 8
  Titta hockey. Titta sporten kommer att hjälpa dig att lära dig mer om det. Du kommer också att kunna få en bättre bild av vissa tekniker innan du prova dem.

Tips

 • Försök att ha så roligt som möjligt.
 • Försök hitta rätt coach som kommer att vilja göra det bästa.
 • Alltid fungerar bra med dina lagkamrater, kommer det att ge dig ett gott rykte.
 • Spela dina svåraste och aldrig säga aldrig.
 • Träna så mycket du kan och träna hela tiden.
 • Bli inte involverad med fel personer eller ämnen. Det kommer bara att skada dina chanser att göra det till NHL.
 • Använd inte steroider.
 • Ge varje övning 100%.

Varningar

 • Håll upp huvudet och se upp för den stora hit!
 • Den mer avancerade ligan, desto större chans för skador
 • Som du avancerar till högre kvalificerade ligor, blir dyrare sporten på grund av kostnaderna för utrustning.