Wke

Hur man bygger muskler gör push ups

Detta är ett enkelt sätt att bygga din bi-karljohanssvamp och tri-CEPS genom att utnyttja den härligt enkel övning som kallas push up.

Steg

Hur man bygger muskler gör push ups. Detta är ett enkelt sätt att bygga din bi-karljohanssvamp och tri-CEPS genom att utnyttja den härligt enkel övning som kallas push up.
Hur man bygger muskler gör push ups. Detta är ett enkelt sätt att bygga din bi-karljohanssvamp och tri-CEPS genom att utnyttja den härligt enkel övning som kallas push up.
 1. 1
  Starta den första veckan genom att göra så många armhävningar som du bekvämt kan GÖRA. När du känner någon meningsfull stam, sluta. Detta kan vara så få som 5 eller 10, kanske ännu mindre. Du måste börja i liten skala för att få bästa resultat.
 2. 2
  Upprepa din uppsättning av armhävningar så många gånger om dagen som du bekvämt kan göra. Du kommer att vilja arbeta upp till att göra 10 uppsättningar per dag, men till att börja med, är 3 förmodligen ett bra nummer att skjuta för. Om du straffa dig själv nu, kommer du inte hålla upp ditt program under mycket lång tid.
 3. 3
  Se till att din push-up formulär är riktiga. Det är lätt att sätta din rumpa upp i luften och / eller inte gå hela vägen ner till golvet, eller på annat sätt "fuska" på ditt formulär. Men, om du gör det, kommer du inte att få värdet av din träning. Knäna bör nästan låst, och armarna kommer att bära full last av din push-up. Bröstet bör nästan (men inte riktigt) borste mot golvet. Med varje push-up, kommer armarna vara helt utsträckt när du höjer dig själv fullt ut.
 4. 4
  Se till att du får en hel del vatten att stanna hydratiserade. Gör det nummer du är bekväm med varje dag eller dag och en halv, eftersom detta lämnar tid för dina muskler att bygga, stärka och bli större. Du kan ta en dag en vecka ledigt, om du känner av effekterna av din rutin för mycket.
 5. 5
  När du kan göra ditt vanliga nummer flera gånger om dagen, lägga till några fler armhävningar i din rutin. Var noga med att dra åt alla dina muskler och de kommer att bygga. Du kommer att behöva för att kunna skjuta dig själv för att komma till din satt mål för denna vecka.
 6. 6
  Om du gör detta minst en vecka eller två kommer du att se resultat och blir starkare. Fortsätt med det och du kan se ut som mannen på bilden, han gör 300 varannan dag (alternerande med andra övningar).
 7. 7
  Du kan göra armhävningar nästan var som helst. Under en TV-reklam, innan din dusch, i ett ledigt rum på jobbet. Det tar bara ett par sekunder för varje uppsättning.
 8. 8
  Om du tycker detta är en omöjlig uppgift, finna en övning kompis. De kan heja på dig eller ens göra det tillsammans med dig.

Tips

 • Var noga med att dricka mycket vatten
 • Var noga med att ha en balanserad kost med mycket protein och undvika mättat fett.
 • Var noga med att ta en paus var flera dagar, för att låta dina muskler återuppbygga.
 • Var noga med att få massor av livsmedel som innehåller kolhydrater.

Varningar

 • Mer är inte alltid bättre. Ge dina armar 24 timmars vila efter varje träningspass
 • Skjut inte din gräns för mycket eller du kan allvarligt riva dina muskler, vilket kan påverka ditt liv på ett annat sätt.

Saker du behöver

 • Bara en bit av rymden och viljestyrka att spendera 10 eller 20 sekunder utövar!