Wke

Hur man fixar en säng sjukhus återhållsamhet med 4 poäng återhållsamhet

Sjukhus och medicinska institut behandlar patienter som behöver i sängen begränsningar för deras säkerhet eller andra orsaker. Här är hur Säkerhetsrättelser upp en säng med 4 - punkt begränsningar

Steg

Hur man fixar en säng sjukhus återhållsamhet med 4 poäng återhållsamhet. Ta på latexhandskar och plats lakan på sjukhussängen, vid foten av sängen lyfter madrassen och slips slutet av arken i ryggen av madrassen i en knut, görs detta så att när sängen är i användning arket stannar på sängen.
Hur man fixar en säng sjukhus återhållsamhet med 4 poäng återhållsamhet. Ta på latexhandskar och plats lakan på sjukhussängen, vid foten av sängen lyfter madrassen och slips slutet av arken i ryggen av madrassen i en knut, görs detta så att när sängen är i användning arket stannar på sängen.
 1. 1
  Ta på latexhandskar och plats lakan på sjukhussängen, vid foten av sängen lyfter madrassen och slips slutet av arken i ryggen av madrassen i en knut, görs detta så att när sängen är i användning arket stannar på sängen. Se till bädden ligger i ett plant läge.
 2. 2
  Ta banden på den blå återhållsamhet och slipa dem genom och runt det andra hålet på ramen av sängen där armarna järnväg vila. Dra återhållsamhet remmen nedåt tills det är i kanten av sängen.
 3. 3
  Vira fasthållningsanordningen runt botten av bädden järnväg och sätta slutet av fasthållningsanordningen remmen genom mynningen av metallspänne. Dra banden igenom tills återhållsamhet är tät och lås den genom att trycka på munnen av metallspänne nära tills du hör ett klickljud. Gör detta med alla fyra av begränsningarna på den motsatta sidan av sängen (röd med rött och blått med blått).
 4. 4
  Kontrollera och se till att begränsningarna är i rätt läge med den blå i mitten av sängen när en patient vapen kommer att vila och de rödfärgade begränsningar vid foten av sängen där benen kommer att bli.
 5. 5
  Kontrollera att alla begränsningar på sängen är säkra innan man tillåter sängen för användning.

Tips

 • Överväg att använda läder begränsningar när de används i en manlig patient. Lädret begränsningar är starkare än Velcro begränsningar.

Varningar

 • Patienter som är fastspända kan vara ovilliga och har en tendens att bli våldsamma, kraften är då skyldig att placera dessa patienter i återhållsamhet sängen. För patienten och din säkerhet, se till innan du använder återhållsamhet säng att begränsningarna är på riktigt.
 • Om patienten är allergisk mot latexhandskar använda icke latexhandskar om osäker frågar en av läkarna.
 • Kontrollera alltid att du har rätt mängd personal vid besöksförbud en patient. Med alltför få människor kan låta personal eller patienten att bli sårad, samtidigt som alltför många kommer att minska effektiviteten i förfarandet eftersom vissa människor kommer i vägen. Den allmänt rekommenderade protokoll är en person per varje ände och ytterligare en person för att skydda huvud och hals samt övervaka / styra verksamheten. Fler människor kan användas som behövs för en större person.
 • Miniminivån för kraft som behövs för att hindra Patienten måste användas vid alla tillfällen. Underlåtenhet att göra detta är oetiskt och väldigt ofta resulterar i rättsliga följder.

Saker du behöver

 • Par latexhandskar eller latexfria handskar
 • Standard storlek sjukhussäng,
 • Ett lakan,
 • Kardborrband eller läder par 4-punkts begränsningar (4-punkts begränsningar består av fyra begränsningar som är färgkodade röd och blå. De röda begränsningar är för benen och de blå begränsningar är för armarna.)