Wke

Hur man förstå det manliga egot

Boyfriend blues? Hubby bekymmer? Frågar du ibland själv precis vad sjutton gör dessa killar tror? Svar på dina brännande frågor kan vara närmare än du tror...

Steg

Hur man förstå det manliga egot. Inse att han inte är från Mars.
Hur man förstå det manliga egot. Inse att han inte är från Mars.
 1. 1
  Inse att han inte är från Mars. Män och kvinnor är mycket mer lika än många vill erkänna. Han är en människa precis som du, med känslor och tankar och personliga övertygelser. Så inte fastna i att tänka att ni två aldrig kommer att kunna förstå varandra, för ibland är det bara att öppna upp och acceptera varandras åsikter utan att vilja ändra dem. Män har lika brett spektrum av känslor som kvinnor. Med detta sagt, mäns känslor ofta kretsar kring olika saker än kvinnor - idrottslag, favorit barndom leksaker, även speciella tv-program. Anstränga sig för att lära känna en mans hemliga passioner och du kommer att låsa upp hans känslor mot andra saker, som du!
 2. 2
  Du är inte hans mamma. Du är verkligen inte. Snälla, försök inte att vara. När artiklar talar om hur män söker kvinnor som påminner dem om deras mödrar, kan du vara ganska säker på att den gnagande, tyranniska Harpy kräver vi städa våra rum är inte vad vi är ute efter. Även om du är en människa också, inte försöka vända en slarvig kille i en snygg kille, eller göra en rak spetsad kille i en sprit hound. Vad vi egentligen söker är någon som får oss att känna sig säkra, skyddade och av kärlek till Pete, accepterade. Acceptera oss som vi är (och berätta att du gör det!), Och du har en lojal partner för så länge du kan stå honom.
 3. 3
  Hans hinder är i allmänhet av sin egen tillverkning. Män som är glada är självsäker, och därför är mer attraktiva. Män med mindre förtroende blir allmänt missnöjda med sin lott i livet, och så starta en ond cirkel där deras dåliga humör gör dem mindre attraktiva. För alla ni män läsa, hitta ett sätt att bryta den onda cirkeln. Få en hund, sluta ditt jobb, köpa en gitarr, vad som helst. Ingenting är mindre sexigt än krossning självömkan. Om du vill hjälpa en man som verkar fångad i en av dessa cykler, försök att föra honom tillbaka till en plats av normalitet - en väg resa med en bra kompis, en helg borta från sina distraktioner, eller något för att påminna honom om vem han är egentligen. Varning: om hans problem är du, kommer denna övning förvärra dina problem, om du verkligen älskar honom, du borde verkligen låta honom gå.
 4. 4
  Förstå var han kommer ifrån. Ensamstående män är på sina mest känslomässigt instabila tider när de möter nya relationer - sociala trycket att "vara mannen," känslomässiga frågor om nuvarande och tidigare relationer och sex förvirra båda parternas känslor genom att ibland skapa illusionen av en förälskelse som isn ' t där. Kommunikation, snarare än sex, bör vara fririnnande tidigt i förhållandet. Båda parter måste få sin fot i förhållande till varandra, så ersätter intimitet med sex är föga. Män kommer att svara på sexuella signaler (som inte älskar njutning?), Men ofta kommer i grunden förvirrad vilken typ av relation när endast grundas på icke-verbal kommunikation.
 5. 5
  Stressa inte honom, även om han vill att du ska. Detta är tydligast i att flirta och uppvaktning, där många män misstag förälskelse och emotionell rusa för "sanna" känslor, ofta hoppar huvudstupa in känslomässigt riskfyllda situationer som kön, weekendresor, föräldrar möte, etc. Denna brådska är oundviklig, och varje försök att förbättra det genom att antingen öka eller minska intimitet inte kommer att avskräcka män från att tro sina känslor på den tiden att vara deras "sanna" känslor. Därför är det lämpligt att inte radikalt ändra ditt schema för din partner omedelbart - införliva tråkiga komma-till-vet-du går tidigt att främja en känsla av verklighet i båda parter. Plus, tänk den sexuella spänningen kommer du att bygga upp genom att själv verka som en utmaning!
  • Som sagt, potentiella partners fortfarande är skyldiga att göra sina avsikter. Spelare som är "bara ha kul" eller "bara spelar fältet" ska veta att de gör det på bekostnad av sin mans känslor. Besträngning en kille tillsammans för gratis mat och sprit, uppmärksamhet (se Varning avsnitt om manlig validering, aka pappa frågor!), Eller starta sidoprojekt medan involverade i relationer redan, och du har en perfekt storm av känslor-krossning. Betrakta det förhållandet karma: om du inte vill ska spelas, inte spela.
 6. 6
  Lär känna sina känslor på intimitet före sex. De flesta alla älskar sex. Män kommer att älska sex om det kommer snabbt eller långsamt i relationen. Låt sex vara en naturlig följd av intimitet, aktivt avråda din partner från att hoppa direkt till kön genom att uppmuntra offentliga intimitet - hand-anläggning, gick arm i arm, och andra familjevänliga PDA. Pair-bindning är ett fundamentalt social upplevelse, så om du inte är bekväm kysser din man offentligt ska du inte strö honom privat.
 7. 7
  Dela privata detaljer från dina förflutna. Be din man att återgälda, du kanske blir förvånad, även beskedet, genom ärlighet din man. Många killar desperat letar efter någon att förstå vad de har gått igenom, så en stor intimitet-builder är sekretess-sharing. Observera att du inte vill gå överbord med detta...
  • Var försiktig i avskildhet-delning av "Mr Fix-It." Det finns en önskan i oss alla (både män och kvinnor) för att lösa problem. Traditionellt manliga jobb uppmuntrar ofta förmåga till problemlösning, så det kan vara mycket uttalad i en ingenjör eller en ledande partner. Men mest känslomässiga problem kräver ett lyssnande öra, inte ett fastställande av verktyg, om du inte vill att han ska fixa dina problem, men vill att han ska förstå var du kommer från, säg att inaktivera den del av hans hjärna för en minut. Det är inget fel med att bara säga "Jag behöver en minut för att ventilera utan dom eller åsikt, okej?" Se också till att du vet skillnaden - linda ett problem i relationen i skepnad av en berättelse från din barndom är ett exempel på en IED (improviserade explosiva diskussion - se varning nedan).
 8. 8
  Inse att män vill vara lekfull. Detta är inte att säga att du bör uppmuntra slarviga eller lata pojkvänner, men tänk på att du inte bör försöka att städa upp efter honom, ändra sina vanor, eller någon annan fostra taktik. Ett bättre sätt att titta på hans slarvig natur är att män i allmänhet jagar efter ett ideal hela livet: att spela. Nå det lyckligt tillstånd av bekymmerslös lek är ofta hela målet av mäns karriärer, oavsett om det kommer genom monetär säkerhet, farliga former av sysselsättning och rekreation, eller bara genom ett spel eller dricka vana. Medan vissa män tar det för långt, är de flesta män ser helt enkelt för att ha kul, hans videospel, golfklubbor, eller cigarr samling kan bli hans biljett till Nirvana!
 9. 9
  Lär dig vad han vill från hur han interagerar med sina vänner. Män söker överallt här bekymmerslös sinne, här läget, genom lekar och hobbies och även relationer, de flesta män, när de frågade, har förblivit långsiktiga partners med sina fruar eftersom de anser att hustrun en "bästa vän" - det vill säga, någon som ökar deras möjlighet till lekfullhet. Om du är av dramat som söker böjd (Twilighters!), kan du inte håller, men som är viktigare - långsiktig stabilitet, eller tillfällig sinnessjukdom av korta laddade, och i många sexuella möten som alltid slutar så snabbt och känslomässigt eftersom de började? De allra flesta ensamstående män, precis som ensamstående kvinnor, är ute och letar efter ett enklare, gladare, mindre tragisk sortens kärlek.

Tips

 • I denna tid av ökad medvetenhet för våldtäkt, sexuella övergrepp och trakasserier, bör kvinnor vänja sig män abdikera göra första draget. Det är helt enkelt mer pragmatiska för kvinnor att göra första stegen i att skapa relationer. Med vackra kvinnor ämnet för känslor från många män, det är enklare för kvinnan att välja den man hon vill vara med, snarare än att ha flera män slåss om henne som om hon är en hockey trofé, det kan också vara uppmärksamhetssökande beteende, om kvinnan i fråga har målmedvetet flera män mot varandra för hennes känslor (Exempel:.. Bella i Twilight-serien Ja, jag åkte dit)
 • Alla borde veta vid det här laget att killar inte är mind-läsare, men de är också envis som mulor när det kommer till deras känslor. Gals - vara medveten om att din kille vän kanske vill mer än vänskap. Om du inte känner på samma sätt, se till att du låter honom veta ASAP Många killar vrida i vinden i flera månader eftersom de inte kan (eller vill inte) tolka subtila pensel-off tecken eller siffra som vänskap leder någonstans så småningom. Omge dig själv med dörrmatta killar som aldrig kommer att agera på deras önskan att ha sex med dig räknas inte som att ha vänner, det är bara uppmärksamhet-seeking beteende (se varning nedan).
 • Om du är en drama queen (eller kung), lära sig att känna igen skillnaden mellan en faktisk fråga eller ett problem mellan dig och din partner från en ursäkt för att slåss eller ta upp tidigare motsättningar. Inse att detta argument kan vara bara en täckmantel för något annat större fråga som har gått hemlig och lämnas att gro. Nästa gång du känner dig oförmögen att stoppa dig från att argumentera, fråga dig själv (eller din partner) där denna ilska är verkligen kommer från. Om din partner inte kan ge dig ett svar, avsluta samtalet tills ni båda har en chans att lugna ner och identifiera de bakomliggande problemet. Annars kommer din lilla relation hålighet blivit en stor sjudande relation abscess!
 • Statistiskt, män är mer målmedvetna i sina sysselsättningar än kvinnor som föredrar en aktivitet i taget till multitasking. Om du vill att din man att verkligen uppmärksamma, försök inte störa en spelsession eller poker natten. Du är bättre schemaläggning sit-down tid med honom när ingen av er är distraherad.
 • Om du vill prata om något allvarligt men inte vill Mr Fix-It, anslut din önskan att dela med sin egen. Exempel: "Älskling, jag måste dela något viktigt med dig, som att en gång berättade för mig vad som hände dig i gymnastiken." Obs: undvik IED om du vill undvika en stor kamp - killar aldrig glömma sina mest skamliga upplevelser, så att inte förbilliga dem genom att försöka få poäng i detta resonemang.

Varningar

 • Inte alla män antingen har eller vill ha känslor, precis som kvinnor, men kommer du troligen att kunna berätta de känslomässiga män bortsett från känslor-färre män eftersom känslomässiga män inte behandlar relationer som ett spel. Konkurrens, övermod, machismo - dessa är känslomässigt hämmad egenskaper i det mänskliga samhället, skapa gränser, lag, konflikt, och slutligen fientlighet. Män som gläder i känslomässig strid är inte allmänt pålitliga långsiktiga partners, eftersom de tenderar att slå på sina partners lika lätt som sina kolleger konkurrenter.
 • Attention-Söker Beteende: Alla vill uppmärksamhet, och det är bra. Vad är inte bra är att manipulera andras känslor för att få denna uppmärksamhet. Exempel inkluderar: startar slagsmål utan klagomål, eller på en offentlig plats, ultimatum inställning; beröva din partner i sitt eget hem eller sin egen säng för dina känslor och skruvas på vattenverket (förstärkt gråt och / eller utbrott kastar för effekt), att få våldsamma eftersom du vet att han inte kan eller vill inte återgälda. Ännu mer lömska beteenden inkluderar involvera barnen i argument (om du har dem), skyller på aktuell stridigheter på din partners förflutna, eller (lägst av alla slag) impugning din partners manlighet. Om din partner (man eller kvinna) kvarstår i någon av dessa beteenden, gärna DTB (Dump att B ****, eller Bastard).
 • På att dela privata information (diskuterat ovan): inte konkurrerar. Om din man har en tragisk upplevelse, kan du berätta för honom att du ens-mer-tragisk upplevelse, men kanske du vill spara den detaljen för nästa samtal. Delning är svårt nog för män i det europeiska samhället - inte att det verkar som om du slog hans sämsta med din värsta.
 • IED: spränganordningar Diskussion, eller något som du vet kommer att bli svårt att prata om, så du kommer att linda in det i något oskyldigt att underlätta dess passage in i konversationen. Inslagning frågor om "var är detta förhållande på väg?" i diskussioner om vilken film att se att natten är ett exempel. Om du är orolig, tala om för honom att du är orolig. Ingen svarar bra på diskussioner som snabbt ändra kurs och betydelse.
 • Daddy Issues: Man validering saknas hårt i dagens kultur - antingen genom spiken i faderlösa hushåll, den allmänna försvinnandet av lokala företagare, eller outsourcing av hård arbete till andra länder, vi förlorar kontakten med våra män. Vissa män försöker att kapitalisera på denna brist genom att försöka fylla detta hål för en förebild, fadersfigur, eller stora svettig man-kram, tyvärr är detta också manipulation, som ingen någonsin skulle krävas för att uppfylla någon annans känslomässiga krets. Män som uppmuntrar denna medberoende bör undvikas som de mark-och björnar som de är, och kvinnor som söker denna typ av validering bör få sina stenar bort på ett ärligt jobb som en exotisk dansare eller en sexarbetare. Framför allt, delta inte eller starta en kult, eller någon freaky pseudo-polyamory grupp som rekryterar och döper kadrer av lättpåverkade ungdomar vara mellanmål för sina depraverade ledare. På så sätt ligger den mörka sidan.