Wke

Hur att göra dig känslomässigt förlamad

Ibland, skulle du tror att vara känslomässigt förlamad är det bästa sättet att stoppa från att bli känslomässigt sårad. Detta skulle kunna ge någon den tysta behandlingen eller kall-axeln.

Steg

Hur att göra dig känslomässigt förlamad. Undvik vissa människor, men du kan göra själv ensam och även ensam, om du behöver koncentrera sig, vara un-distraherad eller påverkas av en sårande person, grupp eller situation.
Hur att göra dig känslomässigt förlamad. Undvik vissa människor, men du kan göra själv ensam och även ensam, om du behöver koncentrera sig, vara un-distraherad eller påverkas av en sårande person, grupp eller situation.
 1. 1
  Undvik vissa människor, men du kan göra själv ensam och även ensam, om du behöver koncentrera sig, vara un-distraherad eller påverkas av en sårande person, grupp eller situation.
  • Att vara känslomässigt numb innebär att vara ganska anti-social, liksom recessiv (återkallande). Du kan alltid vara ensam, även i en folkmassa.
 2. 2
  Använd rimlig försiktighet: "psykologiska förtryck" spelar en viktig roll i många psykiska sjukdomar: så undviker misslyckas eller, kanske, vägrar att ta itu med verkligheten i ens liv som kanske inte alltid vara till hjälp för dem självförverkligande eller att göra personliga, framgångsrik framsteg att erkänna och hantera situationer i livet rimligen att vara säker på att hjälpa dina mål.
 3. 3
  Prata mindre, om du behöver eller om du kanske har en tendens att prata för mycket. Säg vad som är nödvändigt.
  • Om du ombeds ett "ja / nej." fråga, bara nicka eller skaka på huvudet. Men, om du måste svara på en lång-fråga, måste du helt enkelt din kortaste svaret. Människor som är känslomässigt bedöva sällan pratar för mycket.
 4. 4
  Jämför detta att bluffa i spelkort, såsom poker, och inte ge bort din position på frågor, medan du arbetar på en allvarlig eller kontroversiell fråga.
 5. 5
  Undvik att använda ansiktsuttryck som överdriver hur du tänker eller känner.
  • Ha alltid en tom yta (kallas sval eller döda-pan).
 6. 6
  Blink mindre, så blinkar överdrivet kan avslöja en falsk ställning, rädsla eller tvekan.
  • Blinkar mindre verkar visa en brist på känslor.
 7. 7
  Lag om logik snarare än emotionella känslor eller ologiskt, onödiga eller ogrundade, kanske, grundlösa tvivel, ilska eller anklagelser.
  • Människor som är känslomässigt bedöva allmänhet sätta sin logiska resonemang över emotionella känslor.
 8. 8
  Undvik engagerande upphetsat på något tvångsmässigt, impulsiv eller tvångsmässigt prata eller beteende, men du kanske behöver prata med rätt person och få somethings fredligt, fast, om möjligt.
  • Detta är tecken på för tidigt eller omogen, eller möjligen, tanklösa känslomässiga svårigheter, dvs låta det undermedvetna till över-styr ditt behov av att hålla logisk självkontroll.
 9. 9
  Låt glädje och styrka att ersätta ilska eller oroliga känslor som kan styra ditt liv med frid och åter bilda ditt problem att vara en möjlighet.
 10. 10
  Njut av ensamhet genom att koppla, vila och få tillräckligt med sömn.
  • Vara saklig för vad som ger bättre resultat: inte falska och så undvika känslor av meningslöshet vare fokuserade på andras fouls eller dina personliga svagheter och skröplighet.

Tips

 • Också vara noga med att undvika att skratta eller gråta eftersom det är ett stort tecken på känslor.
 • Alltid vara lugn, cool, och samlas för att använda dina nyförvärvade känslomässigt numb tillstånd till din livstid fördel.
 • Tycker inte om de människor som du normalt bryr sig om mest (familjen kan vara en del av i vissa fall). De kan få tillbaka en massa känslor glad, ledsen, ilska, ångest etc. Bara Isolera dig själv och du ska vara bra.
 • Bryr sig inte om folks gamla, inte för närvarande korrekta åsikter dig.
 • Se upp för vissa typer av musik som kan ger tillbaka gamla minnen, vilket kan föra tillbaka gamla känslor.
 • Om du känner till en kompis som har en svårighet att hantera emotionella problem, bland annat ångest och ilska - det skulle vara en bra idé för dig att introducera dem till den här webbsidan.

Varningar

 • De människor som bryr sig om dig, kommer att försöka få dig att prata med dem. (Familj och vänner). Ge dem ett ord svar eller huvudrörelser. De ska ge upp så småningom efter att räkna ut att du inte kommer att tala. (Som hjälper till med bedövande mycket).
 • Folk kanske onödigt rädda dig om du verkar tystlåten och grubblande: relax.
 • Människor kan döma tillbakadragandet står som alltför allvarligt, udda - eller ens galen: vara något öppen för människor som är vänliga och trevligt ut.