Wke

Hur ta reda på vem du är

Vem är jag? Författare och filosofer och även vanliga människor har funderat på denna fråga sedan början av tiden. Du är inte ensam med denna fråga, och gissa vad? Vi är inte en sak som är satt i sten. Vi utvecklas, förändras, växa och anpassa sig till saker som är omkring oss. Men, vem du är i din kärna är ganska mycket som vid en ålder av 6. Så här går, nio steg för att hedra dig....

Steg

Hur ta reda på vem du är. Kom ihåg att vem du är är vad det är.
Hur ta reda på vem du är. Kom ihåg att vem du är är vad det är.
 1. 1
  Köp en journal. Du kan få en på dollar store, eller om du vill betala, plocka upp den på ett papper butik som säljer kort, etc eller ens i en bokhandel.
  • Varför tidskrift? Det hjälper dig att fokusera på dina tankar och dina känslor. Varje kväll, krafsa några slumpmässiga saker som kommer in till dig, genom att ta tid för dig själv, och inte andra, börjar vårda.
 2. 2
  Kom ihåg att vem du är är vad det är. Det handlar inte om dåligt / bra eller rätt / fel. När vi kommer in på att döma oss själva, betonar det oss ut. När vi börjar inse detta koncept, börjar vi att vara okej med oss ​​själva.
  • Ex: Jag är rörigt, jag förhala, och jag är högljudd ibland. Jag är också en trogen vän, trevligt att folk, och roligt, och det är allt okej.
 3. 3
  Arbetet med att hitta din identitet. Identitet är en knepig sak. människor som är impulsiva med deras beteende inte nödvändigtvis ära vem de egentligen är. De är sparsamma på måndag, shoppa upp en storm på onsdag, skuld ridit på torsdagen, sparsam för de kommande tre veckorna, och sedan vidare och vidare. Det viktigaste här är att ha kongruens mellan ditt tänkande, känslor och beteende... så att de matchar. Var uppmärksam på de tre samverkande delar av dig. När vi är impulsiva med droger, alkohol, sex, shopping eller mat, vi har en svår tid med vem vi är. Se en terapeut för att hantera dessa frågor.
 4. 4
  Börja med att tidskriften vad du är tacksam för. Gör en lista. Fortsätt att lägga till den. Återigen, detta hjälper dig att fokusera på dig. Det håller dig jordad till vad som är viktigt i ditt liv. Lägg märke till att det ofta är relationer som marken oss, och inte nödvändigtvis materiella ting. Lägg märke till hur du känner när du uppmärksam på vad du är tacksam för...
 5. 5
  Fråga 2 eller 3 personer som du litar på för att säga vad de ser som dina styrkor och svagheter. Kom ihåg att detta är deras uppfattning, inte sanningen. Ibland är det bra att se vad vi projicerar på andra. Det kan inte vara vem vi egentligen är, men det kan vara plats på, dock.
  • Ställa ett par människor som hatar dina tarmar samma fråga! Du kommer att gå in i det att veta att du kan få blästrat, så du kommer att vara beredd, i en mening. Vad du lär dig kommer att vara mer användbara, även om du har möjlighet att avvisa 100% av vad de sa till dig, som du i slutändan inte kommer.
  • Människor som inte bryr sig om du kommer att ge dig den "osminkade" sanningen, erkänner att de troligen bara har sett dina mindre attraktiva fasetter, och vad de säger är inte allt du är. Din enkla "tack" som svar på deras svar kommer... ha, ha en djupgående effekt, troligen.
 6. 6
  Välj något du vill arbeta med och / eller förändring. Börja i liten skala. Journal om det, forskning dina alternativ, göra en plan. Ge denna sak energi. Föreställ dig hur du kommer att känna när saken är löst. Då märker hur du känner när saken är lösa. Många gånger när vi är medvetna om någonting, börjar vi att ändra bara genom att ge det uppmärksamhet. Försök att inte ändra för mycket för tidigt. Du kommer att bli överväldigad och ge upp. Den enda person som kan ändra dig är dig, och du måste vilja det.
 7. 7
  Honor vem du är. Prata tal, gå promenad. Detta uttryck från återvinning cirklar är lämpligt här. Såvida du inte skadar små djur eller andra skrämmande ventures (som de flesta människor inte), är då vem du är unik. Kom ihåg att om vi alla var lika och perfekt, livet skulle vara ganska tråkigt.
 8. 8
  En annan cool sak att göra är "gör en lista över 100 saker du vill göra. Små saker, stora saker, roliga saker, udda saker. Denna övning sträcker ditt sinne. Det tvingar dig ur din komfortzon. Du ser livet annorlunda. Allas lista är annorlunda, men återigen, fokusera på dig själv och din kärna framträder.
 9. 9
  Slappna av och ha en cuppa. Sist men inte minst, en udda uppdrag. (Inte slå det tills du prova det!). Ikväll, innan sängen, brygger en kopp koffeinfritt / örtte. Sätt händerna runt koppen. Fokusera på te och ingenting annat. Breath. Fortsätt andas. Nu, vem är du? I morgon kväll, igen. Det fungerar... njuta av resan.

Tips

 • Inte basera din åsikt på andra, inte i själva verket inte ens jämföra dem med dig.
 • Prova olika kläder, lyssna på olika musik, och prova på olika attityder. Du hittar en för dig!
 • Om du vill ha mer än en typ av kläder, hålla både i din garderob! Samma med musik. Men gör inte detta med attityd. Du kan inte vara en aggressiv punk, sedan en cutie pie nästa minut.
 • Kom ihåg att det är bara en fas. Så småningom kommer passa in ingen roll längre.
 • Var vem du vill vara, inte någon du inte, var dig själv.

Varningar

 • Inte dike inte vänner eftersom de inte gillar samma sak som du. Det är bra att ha en variation i din vänskap cirkel.
 • Håll dig till din moral och övertygelser! Det kan inte nog betonas att hur du väljer att vara bör inte komma i vägen för vad du verkligen tror och tänker.
 • Bli inte inblandad i stereotypa aktivitet. Såsom självskada som ett emo, brott som en chav, etc...