Wke

Hur man har kul på Super Bowl söndag om du är en tjej

Super Bowl söndag är den tid på året när några manliga / kvinnliga stereotyper verkligen lysa igenom. Om du hamnar i en situation där killarna är klistrad vid skärmen och du är inte intresserad, är vad en tjej att göra? Kämpa inte emot! Liva upp dagen med lite feminin energi och göra det en dag för alla, inte bara för pojkarna. Här är hur man njuta av en helt enkelt superb Super Bowl söndag som en flicka!

Steg

Hur man har kul på Super Bowl söndag om du är en tjej. Omvända roller innan matchen.
Hur man har kul på Super Bowl söndag om du är en tjej. Omvända roller innan matchen.
 1. 1
  Omvända roller innan matchen. Killarna får utföra ett pre-game cheer och flickor måste utarbeta en pjäs och agera ut att lansera festligheterna speldag.
 2. 2
  Gör en interception isbit. Känn lekfull, flirtig och låt din kille vet det. Kasta en kub sin väg med en blinkning och en våg i stället för att skjuta honom långa ogillande blickar som kan skapa konflikter senare.
 3. 3
  Ha en kamp mellan könen. Starta en fotboll pool för flickorna. Har varje kvinna tar exakt motsatt position av en av killarna. Och i slutet av dagen se vem som verkligen vet mer om fotboll.
 4. 4
  Ge MVP utmärkelser. Håll utkik för MVP part besökare. Hemlighålla valsedlar för flickorna att välja:
  • Värsta Joke
  • Värsta Beteende
  • Bästa betedde
  • Heisman Trophy Snack Vinnare
  • Minst Party Fouls
  • Värsta Party Fumble
 5. 5
  Öppna upp NFL butiken. Få flickorna tillsammans förhand och tillsätt lite fotboll kul att din garderob. Gör "NFL mästare" tees baby doll med nick namn eller kodnamn. Köp flashiga Super Bowl ringar som party.
 6. 6
  Har barnen på ren upp patrull hela dagen lång. Ge dem soppåsar och låt dem veta att varje tomt kan de samla in är pengar i fickan. Du tar dem ned till "Recycle Center" och vända burkarna i kalla, hårda kontanter. Du kan även matcha pengar och sedan ta dem till en speciell plats så att de kan spendera det!
 7. 7
  Tvinga toalett påföljder och fouls sits. Varje gång pojkarna lämnar sätet upp, flickor får ett uppskov från fotbollen tala. Känn dig fri att ta upp eventuella icke Super Bowl relaterade ämnen i några minuter utan att shushed! Det kan fungera, men om pojkarna är lite för stökiga du kan få sparkas ut för att säga något om din favorit såpopera.
 8. 8
  Spela trivia fotboll kul. Ha en tävling mellan kvinnorna och barnen på festen och se vem som är uppe på deras fotboll trivia.
 9. 9
  TÅFLÖRTA fumla, ifall testosteron blir för tjock. Har pedikyr spa godsaker på stand by och be flickorna att få dekaler tå spik att handla och byta till en rolig pedikyr ögonblick i den 4: e kvartalet.
 10. 10
  unde rstand unde>. Bara för att du är en tjej betyder inte att du inte kan njuta av den verkliga superbowl spelet. Ställ intelligenta frågor. Läs en fotboll regelbok. Det roligaste möjliga att göra på Superbowl söndag är att visa upp pojkarna med din fotboll ilar. Förhoppningsvis kommer dina pojkar samarbetar och förklara det för dig.

Tips

 • Om du kan komma undan, gör det! Njut spökstaden du bor i på ett seriöst tom söndag eftermiddag. Prova något nytt, gå någonstans annorlunda eller ser något du har hoppats på under en lång tid. Planera en Super Bowl rolig shopping dag, lunch eller besök på ett museum.

Varningar

 • Detta kan förstöra din relation. Killar älskar denna dag på året eftersom det är verkligen en maskulin dag. De vill förmodligen att titta på spelet inte spela spel.
 • Om du är en kille, kan du fastna.